icon

Ako si nájsť prácu bez známosti?

kasokri
13. mar 2017

Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?

obsadenemeno
14. mar 2017

@tiper24 tak si to na to najdi argumenty, no

tiper24
14. mar 2017

@obsadenemeno radsej robotu by som uz nasiel

obsadenemeno
14. mar 2017

@tiper24 whatever

tiper24
14. mar 2017

@obsadenemeno to som uz niekde pocul 😝

tiper24
15. mar 2017

dnes mi volali o robotu ale do ciech

medovka14
15. mar 2017

@tiper24 tak tam chod 🙂 plno Slovákov robí napríklad v škodovke

tiper24
15. mar 2017

@medovka14 radsej tu keby nieco bolo, urad prace dava nejaky prispevok za odstahovanie za pracou len neviem presne kolko davaju a pre CR to asi neplatí

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 radsej nech ti ani nevolaju, ze.....

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno nech volaju cim viac tym bude vacsia sanca

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 ja som to precitala, ze bude vacsia sranda.... a tak mi to v tvojom pripade pripada..... 😠

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno no byt bez roboty a bez penazí nie je sranda

dorottka
15. mar 2017

a preco nemozes ist aspon na par mesiacov alebo rok? sak zarobis, nieco si odlozis, budes mat v CV konecne daky dokaz, ze si zamestnatelny aj po x rokoch a budes mat konecne peniaze na okuliare a rekvalifikaciu... ja by som do toho sla urcite.

obsadenemeno
15. mar 2017

@dorottka aj na okuliare a kurz anglictiny by si zarobil....keby chcel....no ale asi mu to "nevyhovuje"..... "argument" jak svina......

tiper24
15. mar 2017

@dorottka do ciech? no najprv keby bola robota tu KE alebo okolie, ked nezozeniem tak nieco okolo blavy blava, az tretia moznost cechy ale ktovie ako to vsetko dopadne

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno ty si to velmi lahko predstavujes, ja som 15 rokov nebol zamestnany, najprv robota zaklad a tym padom aj prijem od toho sa odvija vsetko

dorottka
15. mar 2017

@tiper24 no ja si myslim, ze ked si za 15 rokov nezohnal v KE/KE okolie (kde najvacsi zamestnavatel je bud USS, alebo Kechnec, kde dochadzat nemozes), tak mozno nastal cas pre tie Cechy alebo spominane Lozorno, co si tiez odmietol, nie?

tiper24
15. mar 2017

@dorottka nezohnal ale nejak som ani velmi nehladal, teraz je to ine, a do USS sa bez znamosti nedostanem, a ak tak iba na zivnost viazaca bola ale zivnost som nikdy nemal tak nechcem velmi do zivnosti ist, ked nebude robota z coho budem odvody platit

eeffka
15. mar 2017

@tiper24 vies co radsej uz nic nepis... v u-shine beru aj ludi co doslova a dopismena nevedia naratat do 10 a ty si 15r nezamestany???

dorottka
15. mar 2017

@tiper24 ved ja ti USS ani nenukam, lebo je tam tazke sa dostat, to som uviedla ako priklad, ze je to uzavreta zalezitost. Neviem o inom zavode v KE okoli, mozno okrem Valeo pri letisku

tiper24
15. mar 2017

@eeffka co je u-shine? nechapes ze som ani robotu velmi nehladal? teraz hladam lebo chcem robit a treba mi peniaze

tiper24
15. mar 2017

@dorottka co mi volali ze do lozorna tak to bola faurecia, ta pani povedala ze ked bude nieco v KE volne ze sa ozve

eeffka
15. mar 2017

@tiper24 nie nechapem. 15r si sa na niekom prizivoval? pouzi drziak na ciapku a google.

tiper24
15. mar 2017

@eeffka bol som na socialke a na aktivacne som chodil

tiper24
15. mar 2017

obcas nieco na dohodu som mal

jeennyv
15. mar 2017

zit v ke ci v okoli a nepoznat vsetky tie vyrobne aspon z pocutia, lebo o nich vie fakt, ze uz kazdy, ked uz hladam poslednu moznost...to je take ze nechcem vediet..

obsadenemeno
15. mar 2017

@dorottka
@eeffka
a potom sa cuduje, ze nema nic, ani frajerku, ani okuliare, ani peniaze....... 15 rokov robotu nehladal....sak naco, ne?
By som rada vedela, na kom si sa prizivoval.......

@tiper24
a netrep, ze chces robit, na KAZDU jednu ponuku co sme ti hodili linky alebo dali navrh, mas "argumenty"....neda sa, nevyhovuje mi, nemam okuliare, nemozem dochadzat, jazyky neviem, manualna praca mi nevonia, dokladat Tovar nemozem, bo som lenivy........ mne tie argumenty zneju ako nanic vyhovorky.
Preco si vlastne "nehladal" robotu tych 15 rokov???? Aky argument mas tu?

tiper24
15. mar 2017

@jeennyv az tak vela ich nie je, USS, KECHNEC a dalej co?

tiper24
15. mar 2017

@obsadenemeno lebo mi to tak vyhovovalo, ale teraz uz chcem a mam chut zarabat

obsadenemeno
15. mar 2017

@tiper24 tak na toto ani reagovat nebudem........ 🙄

liesik
15. mar 2017

@tiper24 tak keď máš chuť zarábať, tak hľadaj a nevypisuj tu prázdne slová 🙂 už dávno si mohol mať prácu keby si svoj čas trávil efektívnejšie a nie tu. Aspoň teda toť môj názor. Keď človek niečo chce musí sa snažiť, ísť si zatým, inak to nedocieli.