Ako si nájsť prácu bez známosti?
Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?
zas nie vsetko viem robit, ale som zas ucenlivy len potrebujem casu trochu
no známosti ?to odkiaľ máš ?ako iste na nejaké vyššie posty môžu byť známosti,ale...ja osobne som žiadne nikdy nevyužila, naši sa s nikým nestýkajú a nepoznajú v danom odbore, a ja so bola na 5 pohovoroch, na piatich ma aj priajli do zamestnania, hoci som však,ale nakoniec ja nesúhlasila,prípadne do toho niečo prišlo, zdravie, najmä...ale robotu dnes nie je ťažké si nájsť, pokiaľ si fakt dobrý v tom,čo si vyštudoval,a máš jazykové a počítačové znalosti a zodpovedný pprístup k práci.Neviem, zatiaľ klop klop o mna prejavovali záujem, tkaže neviem,aké je to chodiť z pohovoru na pohovor bez úspechu, a tiež som vyštudovala veeeľmi špecifický smer bez veľkého uplatnenia na svk
@marietuska no jazyk nula bodov, nejake slovicka co k pc,
@jeennyv marna snaha, s nim nepohnes...... 🙄
som nefajčiar, abstinent, inteligentný, pracovitý, flexibilný, kolektívny, samostatný, prispôsobivý, učenlivý, spoľahlivý, zodpovedný, výborná dochádzka do práce, ovládanie práce s PC, inštalácia a reinštalácia PC, som expert na mobily, tablety, PC, IT technológie
@tiper24 tam robia aj ludia s vs ked nemaju kam potrebuju prachy...prosto hoc kto bez predoslej konkretnej skusenosti
@obsadenemeno pozeram ze nevysvestlis..a to je inteligentny a pracovity
@tiper24 este si tam dopln toto: 15 rokov som nepracoval, lebo sa mi nechcelo, dochadzat nebudem, pracu vezmem iba ked mi vyhovuje, jazyky neovladam, okuliare si nemozem dovolit, tovar dokladat mi nenukajte, ani nic podobne pod moju uroven, sofera tiez robit nemozem vid bod o okuliaroch, a ked mi date pracu co mi nepojde tak ma aj tak o 5 dni vyhodite, lebo ja iba to budem robit, co mi vyhovuje, tak radsej ani nevolajte lebo co ked sa mi o dva dni prestane chciet robit, mozno je to len take obdobie co teraz mam ze sa mi chce robit, aby som sa mohol prestahovat do mesta a uzivat si, bo na dedine sa nic nedeje a inak toho vela urobim za den, viac jak vy vsetci za tyzden
@obsadenemeno ty si z toho robis srandu ale ja vazne chcem robit
@tiper24 no tak si najdi robotu, ked chces robit
@obsadenemeno keby to bolo take lahke
@obsadenemeno 15 rokov som bol nezamestnany a teraz neviem kam sa zaradit
@tiper24 je to lahke....ale ked si si z tejto aj inych diskusii nic nevzal, a to sme uz na siestej strane, tak to lahke mat nebudes. Keby si NAOZAJ chcel robit, vezmes HOCICO!!!!!!!!
Nie len co tebe "vyhovuje"...... ach jo....idem sa ja radsej vyspat, bo zajtra zase do roboty, vies????
Chces radu? Precitaj si tuto diskusiu zas a znova a znova a znova, kym nepochopis. Predstav si, ze tvoje odpovede pisal niekto iny. A zaplac. Lebo si dostal kopu dobrych rad od ludi, CO TU ROBOTU MAJU A NEMALI PROBLEM SI JU NAJST. Ale ty namiesto toho, aby si si z ich rad nieco vzal, len sa vyhovaras, oh, pardon, "argumentujes". Ty si nikdy nenajdes pracu. A vies preco? Lebo len hladas dovody, preco si ju najst nemozes.
@obsadenemeno praveze ja si velmi vazim ze mi pomahate radite ale nie je to take lahke, vam sa to mozno vidi lahke ale ja som 15 rokov bez roboty
@tiper24 ale to bolo TVOJE rozhodnutie byt 15 rokov bez roboty. Keby si zacal vtedy davno s dokladanim tovaru, mohol si dnes byt uz manazer. Alebo pouzit peniaze na rekvalifikovanie, studovat jazyky, ci usetrit a ist do zahranicia, hoci len do Ciech na zopar rokov.
Ty si sa ale rozhodol poflakovat sa a teraz sa cudujes, ze si nevies najst robotu, dokonca sa sam limitujes, kedze robit chces len to, co ti vyhovuje.
Nam sa to vidi lahke, lebo my sme poslednych 15 rokov pracovali, vzdelavali sa, rekvalifikovali a tak tie tvoje "argumenty" u nas neobstoja. Pravdou je, ze tych 15 rokov si premarnil a uz ich nevratis spat. A je na tebe, co urobis s dalsimi 15timi. Lebo plakat ze ake je to tazke, mozes, ale je to tvoja chyba, a ked sa z nej nepoucis, tak si este vacsi chudak, ako sa tu prezentujes.
@obsadenemeno ano bolo to moje rozhodnutie, ale teraz je moje rozhodnutie co najskor pracovat ano je lepsie robit to co by mi vyhovovalo ako robit nieco co by som nevedel alebo robit s nechutou
@tiper24 sak ty sa lahko ucis, si pisal....no a na tu nechut....sa premoz, no. Na nechut sa neumiera.
Aaaaale, co sa tu snazim, to nema vyznam, ty len svoje meles......
robila by si upratovacku keby ta to nebavilo? asi nie
@tiper24 tak snad si nemyslis, ze upratovacky robia len zeny, co ich bavi upratovat :D take zeny asi ani nepoznam... bezne robia upratovacky studentky vysokych skol, aby si privyrobili a ide im to super. Ani ich to nebavi, aj je to mimo pre ich vzdelanie (mne obcas pomahala s pratanim teraz uz pani lekarka), ale proste peniaze potrebuju, tak vezmu to, cim si ich dokazu zarobit.
Ja som brigadovala aj tak, ze som lepila cele dni blbe obalky, snad si nemyslis, ze som to robila zo zabavy.
@tiper24 moj zlaty, ano, robila. Keby som nemala inu moznost, tak ano. A aj som robila, zlatusik, vies? Ked som prisla do Anglicka pred 13 rokmi a po anglicky som vedela tak helou, gudbaj a okej.
Dnes som statny zamestnanec na velmi dobrej pozicii a sme tu iba tri cudzinky v time co ma okolo 100ludi. Myslis, ze by som tuto poziciu ziskala pred 13 rokmi, ked som tu zacinala? Tak som brala, co bolo. A medzitym si zdokonalila jazyk a naberala skusenosti. Ako upratovacka, satniarka, sicka, predavacka, supervisorka, manazerka, potom brand ambassador a teraz pracujem pre local council.
Zatial co ty si sedel na riti a cakal na zazrak ci na pracu, ktora ti sama zaklope na dvere.
A este preberas a vymyslas.
A toto je moj posledny prispevok k tebe do tejto temy. Sorry, bracho, si luzer.
Toto je 6 strán výhovoriek prečo nerobiť...
@obsadenemeno dobre ty porovnavas zahranicie a tu ja tiez keby som siel do zahranicia na verim boha bez znalosti jazyka tiez zo zaciatku by som bral vsetko aj upratovaca asi ale tu na SK by si upratovacku nerobila 🙂
ja som tiez robil pizzera a tiez ma to nebavilo a robil som to dobre kedze sef a zakaznici boli spokojní
@medovka14 on nikdy robit nebude...... argumenty? Argumenty? Ten chlap nema ponatia, co su to argumenty. Vyhovara sa, proste robit nebude. Takze nakoniec som ja ta zla, ze som neupratovala na SK, ale v zahranici. No doma som mala kvalifikaciu, tak som robila vo fachu, nebola som odkazana na to, aby som upratovala. Samozrejme, ze argument od @dorottka ze aj terajsia pani doktorka sa nestitila upratovania pocas studii ked proste potrebovala peniaze, to uz pan veselo ignoruje.
Vies co, ja mam takych ludi v praci kazdy den desiatky - robim s benefitmi - a tie ich vyhovorky su ako cez kopirak. Neni, neda sa, nemozem, neviem. Pravdou ale je , ze NECHCU. Bo su lenivi jak vsi.
P.S argument ma mat vahu. Toto, co tu kamosko pise, su len prazdne vyhovorky. Ale samozrejme, ze on si to musi sam pred sebou nejako zdovodnit.....lebo pravda, ze je lenivy darmozrac co sa ohana prazdnymi argumentami sa velmi tazko prijima. To musi byt clovek ina osobnost, aby si to sam pred sebou priznal. A tento pan, to nie je ziadna osobnost. Ale stale si mysli, ze on si proste zasluzi nieco viac a lepsie ako ini.
Mne keby KAZDY jeden prispievatel do diskusie napisal to iste, tak sa aspon zamyslim, ci fakt nie je chyba v mojom programe. A ne trepem stale to iste, aj ked mi to za poslednych 15 rokov pomohlo dosiahnut hovno. Hlavne ak by mi radili ludia, co uz to v tej kariere niekam dotiahli. No ale co taki uspesni ludia mozu vediet o praci, ze???????

@tiper24 howe to mas jedno na letisku druhe pod furcov, valeo, u shin, jobelsa, faurecia...a to este pri letisku je tych liniek a firmiciek ajajaaj..