icon

Ako si nájsť prácu bez známosti?

kasokri
13. mar 2017

Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?

tiper24
16. mar 2017

myslis ze ma to bavi doma byt? chcem uz robit zarabat

loginexistuje
16. mar 2017

@tiper24 a preco teda nepracujes v tej pizerke?

obsadenemeno
16. mar 2017

@loginexistuje no lebo ho to nebavilo 😠

medovka14
16. mar 2017

@obsadenemeno súhlasím, keby chcel robiť už maká...
Keď môže moja nevidiaca mamina robiť, môže aj on.. A kľudne to upravovanie, kamoška upratuje firmu a fakturuje 1600€ mesačne...
Vždy sa dá s niečím začať, ale to by sa pankovi muselo chcieť 🙂

tiper24
16. mar 2017

@loginexistuje to bolo davnejsie a dovod? som povedal sefovi nech mi prida to co dam na cestovne a nechcel pridat tak som mu povedal ze nebudem viac chodit sef povedal dobre tak sme sa rozisli a o tyzden mi vola ze ci sa nechcem vratit ze mi prida na to cestovne ale uz som nesiel

tiper24
16. mar 2017

@medovka14 mne sa chce ako nikdy predtym

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 no tak zavolaj tomu sefovi v pizzerke, ze si si to rozmyslel...... 😀😝😂

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ta pizzerka uz mozno ani nefunguje a pizzera by uz dnes nechcel robit najviac stresu a najmenej platene

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 ty chlape nevies, co je stres v robote.......

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ze nie? to by si sa cudovala 🙂

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ked sa ti nahrnie 10-15 hosti naraz a treba ti robit 6x pizza 4x cestoviny 4x salaty 3x polievka 2x bageta tak neviem co je stres 😀

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 to nie je stres, to je normalny den profesionalneho kuchara. No tak si mal dat hostom casenky, ako si vobec dovolili prist vsetci naraz na obed, ze......

sranda, ako reagujes iba na to, co sa ti hodi....ale na slecnu doktorku, co chodila pocas studii upratovat - ziadna reakcia, nic. Na kocku, co ti tu pise, ze jej nevidiaca mama pracovala cely zivot - ani tuk, ani obraz, ani zvuk.

Zmier sa s tym, ze pokial si nepriznas chyby a neuvedomis si, preco sa ti v zivote nedari a pokial nezmenis svoj pristup, tvoj zivot bude rovnaky ako teraz. Zivot luzra, co len hlada vyhovorky a nazyva ich argumenty. A ked mu tie "argumenty" niekto vyvrati, tak ignoruje.

zibi
16. mar 2017

jaj baby cely tiper 😀
si robis sradnu ?? nnneee nerobim srandu....

https://www.youtube.com/watch?v=5L9cXh8k-Dw

ale ked bude moznost tak pojdem 😀

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno a co sa mam vyjadrit k doktorke? ked jej to tak vyhovovalo tak robila neviem ako sa mam k nej vyjadrit a co sa tyka toho ze to je normalny pracovny den profesionalneho kuchara tak som sa zasmial lebo ja som nebol profi kuchar ale amater co mi to slo ako profikovi 😝

tiper24
16. mar 2017

@zibi prva moznost ked bude pojdem urcite

vetthy
16. mar 2017

To jecypek ten @tiper vsak?asi mu zatial fungovalo to tipovanie.ale uz qj tam je korupcia.trebaxpozriet len na tu Barcelonu...no bez srandy.tito ludia uz nemqju ziadne pracovne navyky.len pomysliet na to ze treba o piatej vstavqt uz icz naplni hrozou.a este nic nerobili.odtial uz nie je cesta spat.lebo ani folu uz nemaju.a to by bolo ha zrutenie kiezby sa priznali ze im pretiekol stvrtina zivota cez prst.lebi z aktivacneho bohvieqku uroven hemohol mat.jedina moja rada.skus volajakubdobrovonicku pracu hqpr.v utulku alebo pomahat volakomu aby si prisiel znova na chut dobre vykonanej roboty.inac si strateny

tiper24
16. mar 2017

@vetthy fuuu v utulku to nie zas ten smrad vsade a psov nemam nejak moc v laske

tiper24
16. mar 2017

@vetthy a mas pravdu tipovanie uz nevynasa same skorumpovane je to uz podvody

vetthy
16. mar 2017

@tiper24 no mi tu vsetci staaaasne sa ti chceme pomoct.ale teraz mi napadlo riesnie.zvolime ta za prezidenta.akecnamiesto lietadla budescma len helikopteru.vies ochranaczivotneho prostredia a tak.ale dovtedy sa usetri aspon na jeden normalny oblek.budes to potrebovat do telky

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 no napriklad preco TY by si nemohol ist upratovat, ked mne si pisal, ze na SK by som neupratovala??? No ja som nemusela, lebo mam kvalifikaciu, co mi celkom dobre vynasala. A okrem toho, okolo roku 2000 a v malom mestecku na vychode sa teda upratovanie inym este nenosilo, vies? Nikto by za to neplatil.
Ale zase, ty si si z toho vzal len to, co tebe vyhovuje. Najprv napises, ze upratovanie je (takmer) nieco, za co sa treba hanbit, ze takuto robotu by si veru ty, pan velkomozny robit nemohol. My dame argument, ze studentka mediciny to robila, lebo proste nejako si to studium a veci okolo platit musela. Ty ignorujes a radsej zautocis na mna, ze na SK by som upratovanie nerobila, ze v zahranici je to ine. Ako prosim ta???? Ako je to ine???? Upratovanie je upratovanie. Ja som to robila ako privyrobenie , £20 za dve hodinky prace boli krasne peniaze v UK v 2004om.

Praca je praca. Za pracu, hocijaku sa hanbit netreba. Ja by som sa hanbila, keby som bola na tvojom mieste, mlady chlap a 15 rokov bez prace. To len svedci o TEBE, aky si. a podla toho, co pises, si lenivy a mas na vsetko vyhovorku. Pardon, argument.

Aj ty si mohol ist do zahranicia upratovat, ako tisice pred tebou. Mozes si zato sam, ze mas zivot, aky mas. Vsetko, co v zivote urobis, formuje tvoju buducnost.
Tak sed na zadku na konikovi aj nadalej a nechaj nas, nech sa z teba smejeme. Lebo uz si na smiech. Druha tema a ty furt nepochopil. No co, komu panboh nenadelil........

tiper24
16. mar 2017

@vetthy nahodou prezident by som bol lepsi ako henten kiska 🙂

petulda333
16. mar 2017

@tiper24 neviem kolko mas rokov,ale podla mna si obycajny lenivec,nic viac. Aby si jeden clovek,kt chce pracovat,nedokazal 15r najst pracu je hanba a cudne. Ja som pracovala od skonceni skoly,mala som viac zamestnani a nie v tom obore co som studovala,pracovala som vkusr az kym som neotehotnela a nesla na pn,ked mal syn 4m zacala som opat pracovat,a to vsetko bez znamosti a dokonca ani nie som krasavica,zeby som niekoho zaujala. Ale ty budes bez prace aj dalsich 15r lebo robit nechces a mas len kopu reci a vyhovoriek

obsadenemeno
16. mar 2017

@petulda333 on nema vyhovorky, ale "argumenty"...... 😂

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ine v tom ze v zahranici by som sa nehanbil upratovat ale tu na SK je to u mna hanba

petulda333
16. mar 2017

@obsadenemeno pardon argumenty 😂😂😂

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 hanbi sa za to, ze si 15 rokov nepracoval, ale vyzieral rodicov...... za ZIADNU pracu sa hanbit netreba...... to ale ty, so svojim pokrivenym videnim sveta, nikdy nepochopis.....

Tak preco sa studentka mediciny nehanbila upratovat??? A ty ano? A potom sa cuduj......

tiper24
16. mar 2017

@petulda333 keby som nechcel robit tak by som nemal zivotopis na profesii kariere a nepytal sa ludi ci o nejakej praci nevedia mam iba uciliste takze kvalifikacia nic moc ale robit chcem

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 UZ NETREP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO ZE MAS ZIVOTOPIS NA PROFESII ESTE NIC NEZNAMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HLAVNE KED AJ TAK ODMIETNES VSETKY PONUKY, LEBO TI NEVYHOVUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fakt. Uz sa nestrapnuj.

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ano hanbim sa za to ze som 15 rokov nepracoval a dokonca sa uz aj hanbim chodit na urad prace a hanbil som sa tiez chodit na aktivacne prace

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 no tak si sa hanbil a hanbi sa aj nadalej....ved inu kvalifikaciu aj tak nemas, len to "hanbenie"..... 🙄