icon

Ako si nájsť prácu bez známosti?

kasokri
13. mar 2017

Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno nie tak celkom ze odmietol maju kontakt na mna a ked bude nieco volne v KE tak sa ozvu to nie je odmietnutie a hladat budem dalej

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno ale som inteligentny nefajciar abstinent ucenlivy zodpovedny spolahlivy pracovity flexibilny samostatny kolektivny priatelsky pozitivne naladeny

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 "pracovity".................. "inteligentny"..................😝😲😂

skor "lenivy ako vos"......"argumentativny"................"nepochopi co mu ini hovoria".............

no ty si vyhra pre zamestnavatela, fakt😀

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno teba stve to ze na vsetko mam argument a uz nevies ako mi nalozit 😀

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno tí zamestnavatelia co ma nechcu tak si ma nezasluzia a plati to aj pri zenach 😀

petulda333
16. mar 2017

@tiper24 preto si 15r bez prace? Lebo robit chces? Ja mam elektrotechnicku a robila som v cukrarni,reklamke a predavacku v potravinach

tiper24
16. mar 2017

@petulda333 no tych 15 rokov som nechcel ale teraz chcem

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 aky argument???? Ty ani nevies, co argument je...................... teraz si ma fakt rozosmial..........................

Pozri, ty si argumentuj aj dalsich 15 rokov ako nezamestnany.....vidim, ze tie tvoje argumenty ti priniesli super pracu s nadstandartnym prijmom.............

Poviem ti, co ma stve. Ze dospely chlap si nevie priznat chybu a nevie prijat dobre mienene rady. A ze verklikuje to svoje stale dokola..... ziadna sebareflexia, ziadne zamyslenie....a ked mu dojdu argumenty(sic!!!!) tak zautoci.........

vies co, zi si aj nadalej v tej umelej bubline vlastnej dolezitosti a specialnosti. Ja idem o chvilu do prace (a mam dve prace, by the way 👏 ), po praci ma drahy vezme na veceru, ktoru si mozme dovolit, po veceri sa vratime domov do nasho domceka, ktory sme si kupili zo zarobenych penazi, a budeme sa tesit na dve fantasticke dovolenky co mame tohto roku naplanovane.
Takze nech si to uz spocitam hocijako, stale mi vychadza, ze tie moje "argumenty" a sposob zivota sa mi akosi oplatili viac. Mozno preto, ze som neargumentovala, ale makala.

A ok, viem, ze chces mat posledne slovo, tak napis dalsi "argument" 😨 ze preco sa to neda a ze mne sa lahko hovori. Ano, hovori sa mi lahko. Lebo som poslednych 15 rokov robila nieco preto, aby sa mi teraz hovorilo lahko.

Good bye, my silly friend. Hope you will find what you are looking for - and I know, it's not a job. You are looking for sympathetic ear to your moaning. You have a very sad life. But, you made your bed, you are going to lie in it.

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 citujem: tí zamestnavatelia co ma nechcu tak si ma nezasluzia a plati to aj pri zenach

utesuj sa aj nadalej. Asi dobre vedia, co robia, ze ta nechcu.

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno asi ano 😀 ja ti tvoj uzasny zivot vobec nezavidim naopak doprajem ti aj kazdemu naozaj nezavidim nikomu ked je niekto sikovny nech ma

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 whatever

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno uz sa opakujes 🙂

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 whatever....

lubkavargova1
16. mar 2017

Ako vas tu citam...v Kosiciach beru aj do "basy". Len treba zdvihnut rit. Kechnec a spol - kto nema spoj ako tam dochadzat tak tam su sukromnici co rozvazaju ludi..doslova az pred branu domu....aj Michalovce detto.

tiper24
16. mar 2017

@lubkavargova1 a kde su tí sukromnici? mne by urad prace preplatil cestovne ale mam zly spoj do kechneca a navyse na smeny

obsadenemeno
16. mar 2017

@lubkavargova1 skoda minat pismenka nanho......... proste si ho ti zamestnavatelia nezasluzia, no.......😨

tiper24
16. mar 2017

vo vseobecnosti plati ze zena si skor najde pracu ako muz

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 jasne, lebo zamestnavatelia fakt radsej zamestnaju maminy, co budu na ocr-ke 4-5x do roka...... ty fakt zijes v nejakej inej realite asi

uz NETREP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno tak teraz neviem ci ty zijes v inom svete alebo ja

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 tak daj argument PRECO si podla teba zeny najdu robotu rychlajsie, no

ladyoftherings
16. mar 2017

@tiper24 ty si fakt uplny chudak. Namiesto, aby si si priznal, ze si total neschopak, podskakujes tu ako certik na gumicke.
Ja by som ti teda robotu v mojej firme nedala. Ani keby si chcel platit ty mne. Lebo clovek s takymto pohladom na svet ako mas ty je odsudeny na neuspech. Ty nemas ziadne pracovne navyky ani chut nieco zmenit.
Radsej keby si si AKTIVNE hladal pracu, namiesto vypisovanai na nete a cakania az ti zavolaju.
V mojich ociach si uboziak a ako ti tu uz pisali, luzer. A luzrom aj zostanes, ak nezmenis svoj pohlad na svet.

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno to neviem to som niekde cital

tiper24
16. mar 2017

@ladyoftherings no jedna mi uz povedala ze som chudak

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 a preto je to pravda, hey, ze si to "niekde" cital? A v tejto teme si si neprecital, co sme ti pisali????? Ci to uz nie je pravda? Ved si to cital.........................

tiper24
16. mar 2017

@obsadenemeno zas ma nechytaj za slovicka 😀

dorottka
16. mar 2017

@tiper24 to je dobry nezmysel s tym, ze zenu zamestnaju skor... pozri, ty si uplne nekvalifikovany, cize budes moct robit len 'hrube', maximalne nudne alebo 'spinave' prace. Je mi to luto, ale na vsetko ostatne kvalifikacia zvacsa potrebna je. A na ten typ prace stale preferuju muzov, prave kvoli ich charakteru. S inym typom profesie sa neporovnavaj, lebo su pre teba irelevantne.

tiper24
16. mar 2017

@dorottka no ved ja iba pomocne prace ked budem

medovka14
16. mar 2017

@tiper24 miesto celodenného vypisovania si už mohol mať robotu

tiper24
16. mar 2017

@medovka14 a kde?

obsadenemeno
16. mar 2017

@tiper24 hocikde, len aby bola....joj, aha, teba si zamestnavatelia nezasluzia........ 😨