Ako si nájsť prácu bez známosti?
Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?
@obsadenemeno niektorí zasluzia 😀
@ceresnovci som vytrvaly
Tu vidime klasicky priklad: niekto hlada sposoby a niekto vyhovorky ako pracovat/nepracovat.
Ja dochadzam kazdy bozi den do prace 90 kilakov a potom aj naspat 90 kilakov. Prestupujem...a to mam plakat krista, ze mam blbe spoje?
V Kechneci boha pri brane stoja mikrobusy a rozvazaju ludi do a z roboty...tak mi netvrd ze to nejde!!!
Podla mojho nazoru tiper24 je trol ako z ucebnice. Uz tu mnohe z vas obral o kopu casu, dunutil vas guglit, navrhovat riesenia, hrat jeho hru. Vsimnite si, ze ma pisomny prejav a gramatiku na vyssej urovni ako 90 percent prispievateliek na MK, vratane manazeriek so super karierou. Cita s porozumenim, zrozumitelne pise, vyhovorky a sebachvala graduje z beznej uveritelnej urovne az na absurdnu, co je podla mna jasny znak toho, ze niekto inteligentny sa dobre bavi.
Este je jedna dalsia moznost a to je porucha osobnosti, ci dusevne ochorenie popri normalnej az vyssej inteligencii. Ani v takom pripade nema vyznam sa tu natahovat.
@dorottka Podla mna je chytry az prilis. Myslim, ze mnohi z nas sme sa uz stretli s ludmi, ktori nikde nevydrzali pracovat. Vzdy ta ista pesnicka - ja som to vedel lepsie ako druhi, krivdili mi, nevazili si ma, sefovia blbi, kolegovia blbi... Ani vztahy im nevychadzaju, v podstate ziju dlhodobo vo vztahu len vtedy ak su k tomu vsetkemu aj agresivni tyrani - ked si partnerku/partnera priputaju k sebe strachom, ci citovym vydieranim, manipulaciou. To je porucha, tam nijake prakticke rady nepomahaju. Ked niekomu nevadilo, ze bol 15 rokov prizivnikom, uz to nezmeni nic. Len ak by ho okolnosti naozaj prinutili a smrt hladom hrozila.
Problem je, ze je velmi tazke nastavit system tak, aby donutil prizivnikov robit a zaroven poskytnut podporu ludom, ktori su naozaj v nudzi.
@rutie to teda je 🙂 mala som dost vazny zdravotny problem, ktory nevedeli dlho diagnostikovat, ale mne bolo tak zle, ze som nevladala vobec robit - kvoli nediagnostike som nedostala ziadnu PN (az po par mesiacoch, ked sa uz nieco ukazalo, ma lekarka polutovala, ze co som asi musela prezit), a teda som sla na neplatene volno v praci. Zdravotne som si platila sama, od statu som nedostala ani cent napriek tomu, ze mesacne odvadzam do systemu nenormalne palky, no az raz som chcela vyuzit zachrannu siet :D. A niekto ma preplatenu zdravotku automaticky a dostava peniaze kazdy mesiac len tak, bo "sa neda" robit a "nevyhovuje" mi. Tak mi povedz, ci je toto fer system 🙂.
@rutie on urcite nie je nezamestnany, on si tu z nas vsetkych robi strasnu sradnu..chlapi to maju radi, takto natahovat .... 🙂 sa nudi v praci tak komunikuje .... niekto tento sposob komunikacie berie ako nejaky socialny experiment, niekomu mozno aj tato online komunikacia pomoze k tomu, aby sa nebal otvorit cudziemu cloveku, aby bol komunikativnejsi... niekedy je to na nieco dobre, ono tieto netove pisacky, trochu "zblizuju" ludi a v tomto smere je pre niekoho taky interaktivny sposob prinosom ...a niekto mozno len podpichuje, ktovie 😀
inak mna niekedy fakt bavi citat komentare pod roznymi clankami, co ludia pisu a ako vacsinou je to chore, ako sa tam ventiluju, no uz som vo viacerych komentoch postrehla, ako riesi niekto aj MK a robili si tam z toho strasnu srandu ... cize mozno aj toto je ten pripad 😀 tu staci zenam naozaj malo, jednoducho niekto nieco nahodi , nejaku temu a diskusia sa rozvinie, casto sa stava, ze sa rozvinie uplne mimo toho cloveka, ktory zalozil temu, tu staci malo a baby uz pisu o 103 a on to vie podla mna 😀
@lubkavargova1 no ja o tom neviem
@zibi
@dorottka
@rutie
@lubkavargova1
je to troll, uz som to pisala niekolkokrat. Kazdy normalny chlap by sa nasral, keby sa donho niekto takto navazal a priznavam, ze som si teda nebrala obrusok v mojich prispevkoch...... 😉
Uz sa stalo viackrat, ze ked chlapovi zopar zien napisalo nieco, co i len trosku pripominalo kritiku, tak ten chlap sa bud urazil alebo zacal nadavat, a zmizol z fora. Pamatam si zopar takych egomaniakov...........
A tento tu sa len opakuje ako verklik a provokuje viac a viac.
alebo (a to mi az zimomriavky behaju po chrbte) je skutocny. A to je ten horsi pripad. 😨
@obsadenemeno tak asi nie som normalny 😀
@tiper24 a ak sa smiem spýtať, z čoho si žil, ked si 15 rokov nezamestnaný, manželka ťa zivi ?ci ?
@marietuska prosim ta ktora manzelka 🙂 bral som socialku, robil na aktivacnych, obcas brigada
@marietuska a zenit sa ani nechcem, ak tak zit iba tak
@tiper24 a to z toho vyziješ ?15 rokov? ved sa neda zit zo socialky,ci brigád,ci sa mylim?
@marietuska no neda ale som skromny 🙂
@marietuska prave preto sa uz chcem zamestnat
som rad ze sa bavite ja by zas bol rad keby som uz bol niekde v robote medzi ludmi mat ucet v banke nspr. platit v obchode kartou atd
@tiper24 jeeemine, to je krasny ciel v zivote, ze " mat ucet v banke nspr. platit v obchode kartou atd"
takze ty ani nemas ucet v banke? ty musis byt vymysleny....... 😀😝😅
ja som myslela ze iba nasi neprisposovivi spoluobcania nemaju ucet v banke, ako inak existujes, preboha???
nechces skusit pracu ako zabavac?
@ladyoftherings nemam ucet vsak co by som tam dal kto?
jediné co mi chyba k stastiu su peniaze
kto mi verí nech da like
Mozno bude tam aj trosku sado-mazo,ale pri takych prijmoch s tym treba ratat

Hladat si pracu adekvatnu vzdelaniu a schopnostiam. vytrvať a makať.