Ako si privyrábate?
Zienky ako si privyrabate dáke tie euricka ? Okrem hlavnej práci alebo popri materskej ?
Ja mám vedľajšiu zárobkovú činnosť písanie adries na obálky plnenie obálok s prílohami a skladanie hračiek za mesiac je tam zárobok o 200-450€ žiadny vstupný kapitál nič ak chces dám ti tel.kontakt na personálne oddelenie pracuješ z domu tvoj pracovný cas je flexibilný ja napríklad pracujem 4-5hod denne keď malý spí a večer keď si malý ľahne.
@m226 aj ja poprosim kontakt 🙂
materskej
@m226 ahoj, mozem poprosit info o praci. Dakujem ti
@m226 aj ja by som poprosila kontakt vdaka
@simiis
@julka828
@nikinka104
@mewina
@liva92
@sofinka1301
@niiikaaa
@kulumulu123
vy vážne veríte, že viete zarobiť 450e lepením obálok a písaním adries doma????? akože VÁŽNE alebo proste len ste zúfalé a nemáte peniaze? lebo NIE, nezarobíte z domu lepením obálok 450e a ani nemusím vedieť o čo ide 🙈
@zuzanka.zuzu ze 450 neverím ale každé € dobré ja mam prácu aj brigádu ale keby plnením obálok zarobím hoci len 100€ je to fajn.
@m226 ahoj poprosím bližšie info... vďaka
@m226 mozem poprosit info do spravy dakujem
baby ja ked to tu citam, je mi tak dobre pri srdci, mam okolo seba vacsinou lenive zeny (rodina) a ked vidim ako sa baby pechoria tak som taka na vas pysna, ze tu nemame len devuchy ktore sa chcu dobre vydat...fandim kazdemu kto si privyraba, ja som uz v 14 bola v lete na prvej brigade, aj ked sme neboli chudobni...
@zuzanka.zuzu to, že si chce niekto privyrobit hneď automaticky musí znamenať, že sme zúfalé? Hanba ti.. za vyskúšanie nedá človek nič.. a ak sa to netýka tvojej osoby je ťa do toho 💩 čo kto robí vo svojom voľnom čase..
@teleskop ja mam prácu aj brigádu ale to vďaka tým cenám a preto ze šetrím na dovolenku. Inak by som vychádzala s € ale teraz je ťažká doba a nevidím to ružovo
Tiež by sa mi nejaká práca pomimo zišla
@zuzanka.zuzu zufala sice nie, ale kazde euro dobre na rodicaku nie?ja mam ten nizsi rodicak a teda pri tychto cenach to stoji za...... Vacsinou viem ze taketo ponuky su same podvody a preto ma to zaujima co to je... ( boli, su a budu) no ak by nebol tak by aj tych par euro bolo dobre do plusu. 😉Mier
@zuzanka.zuzu mna iba zaujima ako by toto cele malo akoze fungovat... Inak aj tebe pekny den 🤗
My napriklad uz 3 roky hladame serioznu pani na upratovanie. 1x do tyzdna, 6 hodin, 10-15e za hodinu a nevieme najst.
Na jednej strane kazdy den sa tu ludia stazuju, ze nie je praca, ze ich nikde nechcu, ze si nevedia najst brigadu vhodnu aj popri detoch, a ked pride na lamanie chleba, a treba zdvihnut zadok, nechce sa, hento boli, neda sa. 🙄
@tina_tar mohla by som prosím vedieť v ktorej ?Ďakujem

@diablikovci prečo sa neoplati