icon

Ako si privyrobit? Vaše tipy...

22. nov 2019

Ahojte,

som ucitelka, mam dva polovicne uvazky na dvoch skolach a moje prijmy dokopy su cca. 500 eur. Potrebovala by som si nejako privyrobit. Prihlasila som sa na stranku, ktora poskytuje doucka, no zatial som ziadnu ponuku nedostala...ani inym sposobom nikoho nenasla. Kludne by to mohlo byt aj nieco na doma, cez internet, ale ozaj spolahlive, nerada by som sa nechala oklamat...Vedeli by ste nejako poradit? Mam dieta, tak aby sa to dalo nejako zladit🙂Mozno vam napadne nieco co mne este nenapadlo🙂dakujem.

sisa_s
22. nov 2019

Jediny zmysel vidim v tom doucovani, skus svoju ponuku vytlacit a rozvesaj niekde v blizkosti skol, nastenky v skole, fb stranka tvojho mesta a pod 🙂

odesi
22. nov 2019

Mozno mystery shoping? Je to malo prace a zaplatene v pohode, pripadne este mlm marketing, lr, nuskin, farmasi...

sisulia
22. nov 2019

Jo treba aby sa trosku rozkriklo, ze doucujes, aj v skolach kde ucis to skus dat na nastenky, na nejake stranky na fb s inzeratmi a podobne, nevim ci viem vela ludi, ze existuju hentake stranky s ponukou ducovania

crazinka
Odpoveď bola odstránená
alica81
22. nov 2019

Z dlhodobého hľadiska bude lepšie dostať sa do nejakého lepšie plateného zamestnania ako si krátkodobo privyrábať. Ak by to bolo možné, skús požiadať o zvýšenie platu, buď sebavedomá a povedz im aký máš prínos. Alebo skús nejakú lepšie platenú súkromnú školu. Chápeš aby si si toho ďalšou prácou na seba veľa nenaložila ak môžeš pracovať niekde kde ťa budú vedieť lepšie ohodnotiť.

autor
22. nov 2019

Dakujem za tipy, skusim teda nejako rozkriknut to doucko. Mala som aj ine zamestnanie este ako bezdetna zarobila som o 300 e viac, ale byvala som tam do 20.tej casto...s dietattom si to neviem velmi predstavit. Cela tarcha spojena s rozvozom a kruzkami je totiz na mne cize z casoveho hladiska mi praca ucitelky vyhovuje, ale z financneho je to hroza.

autor
22. nov 2019

@odesi co je mystery shoping prosim ta?

evittam
23. nov 2019

@alica81 V skolstve mas platy podla presnych tabuliek.

adelakom12
24. nov 2019

mozes napriklad vytlacit plagat, ze ponukas doucka arozvesat, kup si novu kartu a daj tam trhaci lisotk s tmy čislom a možno to zaberie 🙂

veronikakmet
Odpoveď bola odstránená