icon

Ako slušne odmietnuť pracovný pohovor?

4. jún 2025

Ahojte, viete niekto poradiť ako slušne odmietnuť druhé kolo pohovoru, nakoľko po tom prvom som zistila, že tá práca nie je pre mňa? Nechcem si úplne zavrieť dvere, človek nikdy nevie či sa v budúcnosti niečo nezmení. Ďakujem

a_alexandra_a
4. jún 2025

Nakoľko som po prvom kole pohovoru vyhodnotila, že vami ponúkaná práca nie je pre mňa vhodná, dovoľujem si oznámiť, že druhého kola sa nezúčastním.
Ďakujem.
S pozdravom
...

Všeobecnejšie:
Nakoľko sa moja situácia zmenila, dovoľujem si oznámiť, že druhého kola pohovoru sa nezúčastním.
Ďakujem.
S pozdravom
...

sisska96
4. jún 2025

Však normálne že práca nie je vhodná pre teba, alebo že si našla inú. Neboj sa určite majú veľa záujemcov, nebudú smútiť za tebou

melanta
4. jún 2025

Ak si nechceš zavrieť dvere, pretože nevieš, či v budúcnosti by si tú prácu nechcela, aj keď nie je pre teba, tak nevrav čo radia vyššie. Nevrav, že tá práca nie je pre teba, pretože potom logicky nebudú mať dôvod ťa znova zavolať. Povedz, že sa zmenila situácia a momentálne to nie je aktuálny. Ale budeš rada, ak si ponechajú tvoje CV a ty si ponecháš kontakt na nich, aby ste sa v prípade potreby mohli v budúcnosti opäť stretnúť, či už pre túto alebo inú pozíciu.

zabka79
4. jún 2025

Mne ked zapotili pracovnu dobu som rovno na pohovore povedala ze bohuzial toto mi nevyhovuje a slusne sme to ukoncili...

denkabemommy
4. jún 2025

“Druhého kola pohovoru sa bohužiaľ z osobných dôvodov nemôžem zúčastniť” 🙂

romino
5. jún 2025

"situacia sa mi zmenila..." A vybavene

autor
5. jún 2025
@sisska96

Však normálne že práca nie je vhodná pre teba, alebo že si našla inú. Neboj sa určite majú veľa záujemcov, nebudú smútiť za tebou

@sisska96 prišla si si sem vybiť frustráciu? Ja nikde nepíšem, že za mnou smútiť budú. Za tebou tiež nikto nesmúti v tejto sekcii, tak si nabudúce takýto koment nechaj pre seba.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
5. jún 2025
@melanta

Ak si nechceš zavrieť dvere, pretože nevieš, či v budúcnosti by si tú prácu nechcela, aj keď nie je pre teba, tak nevrav čo radia vyššie. Nevrav, že tá práca nie je pre teba, pretože potom logicky nebudú mať dôvod ťa znova zavolať. Povedz, že sa zmenila situácia a momentálne to nie je aktuálny. Ale budeš rada, ak si ponechajú tvoje CV a ty si ponecháš kontakt na nich, aby ste sa v prípade potreby mohli v budúcnosti opäť stretnúť, či už pre túto alebo inú pozíciu.

@melanta ďakujem za normálnu odpoveď, určite to spravím tak.

sisska96
5. jún 2025

Fu si riadna hysterka 😂

petulda333
5. jún 2025
@sisska96

Fu si riadna hysterka 😂

@sisska96 tvoj koment,teda druha veta bola uplne zbytocna a trapna

autor
6. jún 2025
@sisska96

Fu si riadna hysterka 😂

@sisska96 najlepšia obrana je útok, že? Vieš, len tieto trápne komentáre vypovedajú o tebe, nie o mne. P.S. histerka sa píše s mäkkým I, že to ty najmúdrejšia nevieš 🤔

autor
6. jún 2025
@petulda333

@sisska96 tvoj koment,teda druha veta bola uplne zbytocna a trapna

@petulda333 veď to sú ľudia, ktorí su tak frustrovaní zo svojho života, že majú potrebu púšťať sa do ľudí, ktorých ani nepoznajú. Chápem, že ich mozog to nedokáže pochopiť, ale dopriala by som takým osobám, aby sa videli očami skutočne inteligentného človeka, pochopili by aké sú ich komentáre trápne a smiešne a čo o nich vypovedajú.

sisska96
6. jún 2025

s tebou ja asi ťažký život ;)

autor
6. jún 2025
@sisska96

s tebou ja asi ťažký život ;)

@sisska96 chvalabohu, že ty so mnou nežiješ. Ale s tak primitívnou osobou ako ty asi nikto 🫠

sisska96
6. jún 2025

Primitívna budeš jedine ty ;) Takéto správanie zrkadluje iba tvoj nešťastný život ;)

tehulka2011
6. jún 2025

hm, hysterka sa pise predsa len s y: Slovo hysterická pochádza z gréckeho slova hystera (maternica) – v minulosti sa (nepresne a sexisticky) verilo, že „hystéria“ súvisí s ženskými reprodukčnými orgánmi

sisska96
6. jún 2025

Nevyšlo ti moja múdra zlatá ;) 😅 https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/?q=hysterka

autor
6. jún 2025
@sisska96

Nevyšlo ti moja múdra zlatá ;) 😅 https://slovnik.aktuality.sk/pravopis/?q=hysterka

@sisska96 wow, gratulujem, napísala som to naschvál, aby som overila tvoje IQ a ty si na to vedela prísť až po čase s použitím google, gratulujem. Vieš použiť internet, navýšila si svoje skore. Mimochodom, nie som tvoja zlatá. A už ma neotravuj, lebo bez Google ani nevieš či píšeš dobre. 🤣🤣

sisska96
6. jún 2025

Ty si chorá preboha 😂 Radšej si vyhľadaj psychiatra

sisska96
6. jún 2025

Tak sa nauč aj ty používať internet, ak nevieš napísať ani jeden mail 😂😂😂😂

janai1
6. jún 2025

Takže ženská čo ani nevie odmietnuť pohovor ide overovať IQ iných? Zaujímavá téma 😎

tehulka2011
6. jún 2025

inak podobne otazky na tomto fore by mali postupne vymierat, autorka ak by si sa opytala chatgpt, dostanes ovela hodnotejsiu odpoved ako tu