Ako správne napísať životopis s viacerými prácami?
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť ako napísať životopis, keď som mala v roku 2016- 2017- 3 brigády súčasne a v roku 2018- 2 práce súčasne, aby to nevyzeralo tak, že som v každej bola tri mesiace. Predtým som tam mala napísané (súčasne), ale bola som na 5 pohovoroch a na 3 z toho sa ma pýtali, prečo som toľkokrát menila prácu v tých rokoch. Tak predpokladám, že to asi nepochopilo viac ľudí. :/
@janai1 nemám tam mesiace,to bude asi tá chyba. Aj to mi pomohlo ďakujem 😊
A chceš tam mať uvedené všetky tie práce aj brigády? Boli relevantné čo sa týka pracovných skúseností?? Ak hej, dala by som tam aj ja mesiace, aby to bolo jasné 🙂
Ja vždy dávam mesiac a rok
@lindous Boli relevatné práveže. Mám to napísané momentálne 2016-2017 (súčasne) a pod tým -brigada č. 1
-č.2
-č.3
Takže tým pádom to mám rozdeliť a napísať každú zvlášť aj s mesiacmi?
Keď som ešte len zacinala s pracou a v podstate aj teraz pri zmene som vždy uvádzala aj mesiace, aj pri brigadach pričom niektoré sa aj prekryvali keďže pri brigadach to bolo možné
Prečo to nerobíš cez nejaké šablóny? Napr. na profesii alebo europass?
Sprav to tak, ze napises - marec 2016 - august 2016 - praca taka a taka v takej a takej firme / pozicia a pod tym mensim rozpis hlavna napln, co si dosiahla, nejaky uspech...
priklad: Jozko s.r.o. / asistentka... zaviedla som novy system zaradovania objednavok.. alebo zautomatizovala som dochadzku
pod tym
februar 2016 - jul 2016 (z toho bude vidno, ze to bolo sucasne)... opat to iste. Opat popis v dobrom svetle, co si robila a nejaky uspech alebo projekt... Hlavne vyzdvihni uspechy, ktore su relevantne na tom pohovore, na ktory ides...

veď tam náš mesiace napísané tak ako by im nemohlo dôjsť že to bolo súčasne?