Ako ste začínali v novej práci po materskej dovolenke?
Baby aj v ste to tak mali? Ze ste sa nechceli vratit do povodnej prace? Ja som mala plan urobit si jeden kurz kde by som aj mala pracu ale samozrejme umna zakon schvalnosti ho otvaraju az od januara ked vobec. Teraz si chcem urobit kurz Aj.. Tak uvidim ze ako.Tam sa tiez vselico komplikuje. Dcerka ma 2 roky a musim sa obracat sby som si nasla
Inu pracu nuz ale moje plany zlyhavaju🥹ako ste zacinali vy v novej praci po Md? Pomohlo vam dake studium kurz ktory néutujete? Dakujem za rady
Ja som zacinala v inej praci ale nerobila som si ziadny kurz. Vlastne som chodila na anglictinu ale to skor z vlastneho zaujmu a k praci som ju nepotrebovala.
tu anglictinu si mozno mohla skúsiť skor, kedze to nie je kurz kde za pol roka budes speak-ovat osto tristo...
@katkaseiner ano viem moja chyba ale lepsie neskoro ako nikdy
@anonym_autor 2.5r na materskej som sa vzdelávala viac v odbore, ktorý som mala vyštudovaný aj s presahom do iného odboru, nech mám niečo navyše a potom som si hladala prácu spôsobom, že som oslovila firmy, ktoré sa mi páčili 🙂.

tu anglictinu si mozno mohla skúsiť skor, kedze to nie je kurz kde za pol roka budes speak-ovat osto tristo...