Ako ukončiť prácu živnostníka v zahraničí?
Zdravim, momentálne som v zahraničí (Nemecko) bez zmluvy lebo mi ju vedúci neposlal, tvrdil mi celý týždeň že ju pošle týždeň skôr ale včera mi napísal že to vraj v Nemecku neriešia tak mi ju neposlal a ja som nastúpil. No stále nemám zmluvu ani A1 som nemal ako vybaviť bez zmluvy. Bola to chýba ísť do zahraničia bez zmluvy. Dá sa nejako odísť domov z Nemecka na Slovensko ? Nebude nijaký problém ? Ja som vedúcemu hovoril že bez zmluvy odmietam pracovať v zahraničí keby nedaj bože sa niečo stalo. Ďakujem za odpovede
Čiže môžem odísť ?
Čiže môžem odísť ?
@fifoky nič si nepodpísal, nik ti nič nemôže 🤷🏼♀️ak si niečo zarobil, tak s tým sa rozlúč, že by ti vyplatili 🙂
@fifoky nič si nepodpísal, nik ti nič nemôže 🤷🏼♀️ak si niečo zarobil, tak s tým sa rozlúč, že by ti vyplatili 🙂
@denkabemommy práveže zajtra mám nastúpiť do práce. Iné podmienky v zmluve a som nič nepodpísal čiže zajtra idem prepravcom domov
@denkabemommy práveže zajtra mám nastúpiť do práce. Iné podmienky v zmluve a som nič nepodpísal čiže zajtra idem prepravcom domov
@fifoky zmluva nie je podpísaná, môžeš odísť.
Vyhrážal sa mi že za cestu mu budem musieť dať peniaze aj za prenájom vozidla.

@fifoky a v čom by mal byť problém? Veď chod domov a hotovo