Ako úspešne zvládnuť povýšenie a nové výzvy?
Ahojte,v práci ma povýšili ale som z toho dosť v strese,je to veľa nových veci,hlavne personálnych ale aj odborných, ako sa to da zvládnuť? V niektorých veciach úplne tapem...ako to celé zvládnuť???Doteraz som šéfku nerobila a odrazu mam šéfovať cca 40 ľuďom...
@martinmmartin áno, lebo úplne je to to isto 🤦🏼♀️ isteze
Urci si priority, definuj si, co zvladas, v com tapes, kde sa potrebujes zlepsit, ako to chces dosiahnut... jednoducho povedsane nastavit ciele a vypracovat plan
@tatisna ahoj, ja by som poradila zamerat sa v myslienkach najma na to, v com si dobra, s praxou pridu skusenosti, tak ako budu prichadzat problemy, budes hladat riesenia. Niekedy sa tie problemy opakuju, takze potom uz si hravo poradis. Kazdy sef raz musel zacat tak, ze to predtym nerobil. Prajem ti vela uspechov.
@tatisna V prvom rade gratulujem k novej pozicii. Hlavne sa nezlakni a zbytočne sa nestresuj. Ved aj predošlá šéfka, či šéf raz pred tebou začínali a určite tiež hneď všetko nevedeli. Pomaly a s rozvahou všetko zvládneš. Ver si, že to dáš. Čo nebudeš vedieť, to si dostudujes, zistíš a nie je ani hamba opýtať sa. Držím palceky, nech sa ti darí 👍

@tatisna Zober nejaku ucitelku z materskej skolky na kavu a vyspovedaj ju- budes mat na krku tie iste problemy ako riesi ona cely den.