icon

Ako vás baví vaša aktuálna práca?

11. sep 2025

Ahojte, ja len tak čisto zo zaujímavosti, viem že veľa ľudí robí prácu, ktorá ho nebaví. Ja som bola vždy zástancom toho, že radšej robiť prácu, ktorá ma napĺňa, aj keď za menej peňazí. Akú máte prácu, baví vás a koľko zarábate ? 🙂 kľudne anonymne.

Strana
z2
denkabemommy
11. sep 2025

Milujem svoju prácu a baví ma, zarábam tak, aby ma uživila (aj 2 deti a muža keby bolo treba) 😅.

anonym_6e82ee
11. sep 2025

@anonym_autor čisto zo zaujímavosti - a ty?

anonym_6715f9
11. sep 2025

@anonym_autor ahoj, áno, mám prácu zo svojho odboru, vyžadujúcu analytické myslenie a áno, baví ma, nie je jednotvárna a hlavne pracujem len na skrátený úväzok s možnosťou HO, co je popri vacsej rodine velke plus. Dlho som takú hľadala a som za ňu vďačná. Zárobok 1300 €/mesačne pri pol úväzku (uz aj s daňovým bonusom)

anonym_155072
11. sep 2025

Pracujem ako recepčná v nadnárodnej firme od 7:30 do 15:30 a popri tom mam HO pre jednu firmu kt.sa zaobera fotovoltikou,kotlami a pod.a planujem cisto len servisakov na vyjazd.Pracujem len od pondelka do piatka a mame dve 2 celozavodne v roku..Platovo vyborne a od 7:30 do 15:30 si spravim obe prace takze mam cas ist pre dceru do skoly, v januari nastupujem na matersku tak uvidime co s HO ci budem stihat alebo nie po porode

anonym_15cd0c
11. sep 2025
@anonym_155072

Pracujem ako recepčná v nadnárodnej firme od 7:30 do 15:30 a popri tom mam HO pre jednu firmu kt.sa zaobera fotovoltikou,kotlami a pod.a planujem cisto len servisakov na vyjazd.Pracujem len od pondelka do piatka a mame dve 2 celozavodne v roku..Platovo vyborne a od 7:30 do 15:30 si spravim obe prace takze mam cas ist pre dceru do skoly, v januari nastupujem na matersku tak uvidime co s HO ci budem stihat alebo nie po porode

@anonym_155072 napises viac o tej praci na HO? hladam nieco podobné

biba_18
11. sep 2025

mám prácu ktorá ma baví, ale nezarobím toľko ako @denkabemommy aby som aj muža uživila 🙂

denkabemommy
11. sep 2025
@biba_18

mám prácu ktorá ma baví, ale nezarobím toľko ako @denkabemommy aby som aj muža uživila 🙂

@biba_18 mu povedz, nech sa uskromní 😂

0ria0
11. sep 2025

úplne, že by ma bavila asi nemôžem povedať, ale neobťažuje ma robiť ju 😀 asi prvá takáto práca, že keď tam idem, tak som úplne v pohode a nemám v hlave, že čo sa zase prihodí, čo bude treba riešiť...

lucia13022023
11. sep 2025

Práca ma baví, robím v oblasti účtovníctva, a platená som dobre. Respektíve, pýtam si dosť, ale prácu urobím kvalitné, rýchlo a efektívne.
Ale robila som aj to, čo má nebavilo. Peniaze ale boli treba. No vedela som, že je to len obdobie.

anonym_a5e950
11. sep 2025

Mňa teraz aktuálne až tak nebaví, ale zas výplata mi dovoľuje mať privátnu učiteľku klavíra a hudby pre deti 3x do týždňa po 2 hodinách. Naučili sa hrať super. A platí medzinárodné, dobre školy. Takže v podstate to robím kvôli ich vzdelaniu. Ale nechcem to robiť dlhodobo, iba ešte tak tento školský rok a potom skúsim, či sa podarí niečo s lepšou atmosférou v tíme.

anonym_153aad
11. sep 2025

po 17 rokoch ma prestala bavit (vlastne uz aj skor) a prave z nej odchadzam 😅
a modlim sa, nech sa mi este tento rok podari nieco najst, co ma bude bavit a bude dobry kolektiv

anonym_e79067
11. sep 2025

@anonym_autor mna bavi vramci moznosti (vseobecne by ma nebavilo robit nic co musim, cize nic)... robim to kvoli peniazom...

anonym_1075ea
11. sep 2025

@anonym_autor bavi velmi, ale koli neustale zhorsujucim sa podmienkam zamestnávania ludi na SVK sa firma postupne presuva zo SVK do zahraničia a teda úbytok ludi a prace je markantny... očakávam, ze do roka-dvoch firma odíde uplne. Bavime sa o spoločnosti, ktorá ešte pred dvoma rokmi zamestnávala 600+ ludi, momentalne je na čísle 300+... zarábam fajn, ale dvíhanie platu prave koli daňovým a odvodovym zatazeniam nehrozí...

sono2
11. sep 2025

Ja zase keď niečo robím respektíve robím vždy to, čo by ma mohlo baviť a baví.
Taktiež robím hodiny, aby som mohla aj mat čas na seba a čas na deti, zarobím o tretinu menej ako muž na pol úväzku. Kancelária zahraničie.
Mam kamarátku, ktorá má podľa môjho názoru príjemné práce ale nikde nevydrží viac ako 2 roky. Vymýšľa, nechápem takýchto ľudí.

lenka.25
11. sep 2025

Baví ma moja práca , zárobok fajn , keby prišli čo k čomu , seba a deti uživím , ale muža už nie . Našťastie on ma taku prácu , že nás uživý všetkých , takže keby ma moja nebavila , asi nepracujem , alebo hľadám niečo iné .

doriiis
11. sep 2025

Práca ma bavi,ale nerobila by som za menej.Kazdu ďalšiu prácu,ktorú som mala som hľadala s lepším príjmom.

binarypete
11. sep 2025

Praca ma bavi a robim ju nadalej aj ked uz vlastne nemusim pracovat.

autumn1
11. sep 2025

Nakoľko už v detstve som o nej snívala a aj som sa nato hrala, veľmi ma napĺňa.

anonym_2a6385
11. sep 2025

Celkom ma baví, administratíva, 1300€ brutto na plný úväzok

hederamonstera
11. sep 2025

Este som nenasla pracu, ktora by ma bavila🥲

diewcatqoo
11. sep 2025

Aktualne som na RD s rocnym dietatom a obcas ma to nebavi. Platovo nic moc, nevyjde mi to ani na splatku hypoteky 🙂
Inak pred materskou som pracovala vo financno-pravnej oblasti a praca ma bavila. Po skonceni RD sa planujem vratit. Platovo som bola spokojna, ale keby bolo viac, nehnevala by som sa. Pracovala som prevazne z domu.

svettii
11. sep 2025

Mám prácu, ktorá ma baví, ale plat nie je nič moc 😉 Ale aspoň nemám stres a chodím ráno do roboty s úsmevom. Kolektív mám takisto bezchybný, takže toto je pre mňa viac ako plat.

petamich
11. sep 2025

Mam pracu, ktora ma bavi a aj mi vie zabezpecit komfortny zivot.

vilma7
11. sep 2025

Som zdravotná sestra, pracujem 18 rokov s osobami s postihnutím a áno, táto práca ma veľmi baví.

hopsas
11. sep 2025

@anonym_autor práca ma neskutočne baví robím HR pre jednu zahraničnú korporáciu - všetko nadpriemer ale vyžaduje to samozrejme veľa môjho času. Našťastie víkendy mám voľné ale týždeň je celý zabitý v robote.

anonym_51064f
11. sep 2025

ja mam pracu, ktorú viem dobre vykonavat, bavi ma nieco nieco menej, vyborný kolektiv, cestovanie, zaujimaví ludia, pribehy, pracovnú dobu si mozem sama urcovat, ale chodim od 7 do 15, mam aj HO, ktoré vyuzivam iba ked je syn chory, inak som rada v mojom kolektive, mam peknu velku kancelariu s cervenym kobercom v centre mesta a parkovanie v garazi.. co je pre mna velke plus... mzda zalezi.. ale je to medzi min 2500 az 3600 čiste. Som tu spokojna.

anonym_6effff
11. sep 2025

Robim v podstate cely zivot v marketingu, rozne oblasti, rozne strany. Bavi ma to. Ked ma to bavit prestalo, zmenila som posobenie 🙂. Nemam rada stereotyp. S rokmi skusenosti je to aj celkom fajn zaplatene (ano, budem cast platu zdanovat 25%).
Avsak, stale je to praca, ktora ma zivi, ktora mi zabezpecuje standard. Ak by som nemusela brat do uvahy aj financnu stranku, urcite by som robila nieco ine, viac zmysluplne. Pekny neziskovy projekt, pomahajucu profesiu alebo tak nieco. A ak by som mala ozaj vela penazi, mam v hlave asi sto projektov, co by som rozbehla. Ale zatial musim chodit do prace 🙂

anonym_f4bd17
11. sep 2025

Mam pracu, ktora ma bavi a asi aj preto som nadstandardne za nu ohodnotena. Ale nezijem na Slovensku.

sisska96
11. sep 2025

A teraaz prídu komentáre ako zarába každý 2000-3000 eur 😂

anonym_fc3f23
11. sep 2025

moja praca ma velmi bavila v podstate "od detstva", aj dalej by ma bavila, ale proste to co sa deje, tie nezmysly neustale, realne zvazujem ze prestanem. Plat je .. taky aky je :DDD ziadna slava a muza by som neuzivila ani nahodou:D v podstate keby som bola sama, tak ani ten nas dom by som neuhradila sama :DD Keby som to robila na zivnost, zarobila by som viac, ale na to nemam nervy, v tom sme zili roky to je ziadna dovolenka, ziadna choroba, kopa klientov a kopa nervov a veci na poslednu chvilu, velakrt praca fakt od rana do noci..

Strana
z2