Ako vytvoriť atraktívny životopis?
Tie čo hľadáte prácu a máte životopisy aké sú ich štýly ?
Nakoľko net ponuka asi milión rôznych ale mne prídu niektoré veľmi strohé iné veľmi preafektovane
Keďže nemám veľa skúsenosti (v predošlej práci som pracovala od strednej a iné znalosti nemám )mám pocit že môj životopis je “chudobný” a nemám čo tam ponúknuť
Vedeli by ste mi poslať ukážky aké máte vy ? Samozrejme bez údajov 😂 chcem sa len inšpirovať poprípade nejakú fajn stránku kde nájdem takéto šablóny
@anonym_autor ja mám štandardne cez profesiu a keď nemáš viac pracovných skúseností tak to je v poriadku, zbytočne budeš životopis zahlcovat inými údajmi, ktoré nie sú podstatne ( resp v každej firme to môže byť inak, u nás som pracoval párkrát so životopismi a keď uchadzač nespĺňal čo trebalo tak bolo jedno čo tam mal ako ďalšie)
Ja ho mám vytvorený cez Europass šablónu, stretla som sa už s tým, že vyslovene požadovali tento, ale používam ho všade kde treba CV… ale teda nehľadám prácu 😅 už som naň počula aj negatívne pohľady
vylepsit svoj zivotopis mozes jedine tak kvalitonou naplnou, skusenostami .. a nie sablonou. Treba ho urobit prehladny a s podstatnymi informaciami. Opisat pracovne skusenosti a napln prace = ak nemas tych skusenosti vela.
ak tam nie je to co zamestnavatel potrebuje, ziadna sablona ti nepomoze... a mozes tam mat aj jedinu pracovnu poziciu a ak je to to co potrebuju, vyberu ta.
Sprav si hlavne linkedin a ten má pekný a kvalitný formát a zároveň tam ta nájdu.
@anonym_autor Ahoj, odporúčam pozrieť tieto tipy: https://mojecv.sk/blog/ako-vytvorit-profesional... a taktiež si tam vytvoriť aj životopis, sú tam profesionálne šablóny zadarmo a jednotlivé kroky, ktoré ťa prevedú celým procesom tvorby. Držím palce 🙂
@anonym_autor na canve sú sablony

@anonym_autor Na profesii najdes vhodne vzory.