Ako zabaviť čas v práci? Skúste tieto tipy!
Ahojte, možno niektorých z vás pohnevám, možno ma niekto pochopí. Pracujem 16h za deň( nie každý ). A už nemám čo robiť. Potrebujem nejakú aktivitu na rýchle ubehnutie času. Filmy ma už nebaví pozerať. Jazyky viem. Prosím poraďte na nejakú aktivitu ktorú môžem vykonávať v práci.
Začni robiť rodostrom. Ten zaberie veľa času 🙂.
@evkakorcek však písala vyššie, že je na recepcii
@evkakorcek Písala som vyššie, recepcia v hoteli
Sleduj podcasty o vzťahoch, podnikaní, psychologií, zdraví .... čo ťa zaujíma.
Youtubové kanály o historii, varení, cestovaní ...
Co studujes? Aku VS?
Zacala by som sa vzdelavat v tom odbore, ktpry chcem robit po VS. Jazyky, odborne clanky, zakony
@pbra40 Cestovný ruch, jazyky viem 4 na vysokej úrovni.
Tak prekladaj. Kopa ludi potrebuje kadečo poprekladat, zarobíš si. Alebo sa nauč robiť weby a kreuj svojim klientom webstranky a tiež si zarobíš. Kukni si jaspravim.sk , inspiruj sa co rôzni ľudia robia... rob aj ty
To vážne? Ja sa v práci nezastavím. Kdeže pozerať filmy.
@zuzanockamt Tak každý sme si nejako vybrali.
@lamonita určite zvážim aj niečo takéto, ďakujem
Autorka
Áno, ja som so svojou prácou veľmi spokojná. Prácu, v ktorej by som sa nudila, by som nechcela.
@zuzanockamt No vidíš, aj ja som spokojná s peniazmi čo mi chodia, platia mi nájom 3 izbového bytu v centre Prahy 😄. Len hľadám niečo na vyplnenie času.
Ach, tak toto by som aj ja chcela..ja chodim z roboty ako zbity kon. A dni, ked je menej ludi, este viac, lebo vtedy upratujeme, co sa len da. Keby som sa nudila, prihlasila by som sa na nejaky kurz, skolu, ohladom programovania, AI a podobne. So 4 jazykmi sa potom rychlo uchytis inde
A nemôžeš popri práci brigadovať? Teda myslím, tak pomimo, niečo úplne iné? Píšeš, že jazyky vieš štyri, tak napríklad niečo prekladať? Alebo písať nejaké eurofondové projekty? Určite niečo vymyslíš 🙂 Ale bolo by krásne byť v jednej práci a zarobiť 2x, či? 😎
@hara_vara Fór sa nepodaril, som zadaná a nie tak tupá aby som po niekom išla a v práci som sama 🙂
Ty kokos, a ešte dostávaš aj výplatu za nič
autorka, už ľutuješ že si sa opýtala že? 😂
@janai1 Nie, nemám dôvod 😄
@sisska96 samozrejme 🤣🤣 lebo ja tam 16 hodín prstom nepohnem
No odpadnem. Idem aj ja tam robiť 😅
@sisska96 keď zvládneš prácu s ľuďmi a zvládneš ovládať bezproblémovo ubytovací systém v kľude 😄
tak si tam kúp posteľ a spi alebo stan a stanuj ✌️
rucne prace kadejake, citat, ucit sa, ... 🙂 je toho kopa.
Kamarat prekladal popis vyrobkov pre alzu AJ - ČJ/SJ, tiez mal vela casu a toto bolo super ze bol na zivnost, robil len ked chcel a plat mal podla poctu slov. Bolo to cca 6r dozadu, takze neviem ci to stale funguje, ale mozno najdes cosi podobne, pre teba by preklady boli super, ked ovladas jazyky
@hara_vara Pokus o vtip zas a znova nevyšiel
jasne aj teraz robím s ľuďmi
@sisska96 no vidíš, tak treba nájsť hotel s vysokým počtom hviezdičiek a zamestnať sa, potom môžeš robiť v podstate nič 😄
Audioknihy alebo podcasty na spotify 😊

Nedokazala by som vykonavat taku pracu.. kazda minuta by mi trvala hodinu a do par dni by som dala vypoved. Nie je pre mna nic horsie ako nuda v praci a cakanie na fajront.