icon

Ako zabaviť čas v práci? Skúste tieto tipy!

6. júl 2024

Ahojte, možno niektorých z vás pohnevám, možno ma niekto pochopí. Pracujem 16h za deň( nie každý ). A už nemám čo robiť. Potrebujem nejakú aktivitu na rýchle ubehnutie času. Filmy ma už nebaví pozerať. Jazyky viem. Prosím poraďte na nejakú aktivitu ktorú môžem vykonávať v práci.

hankab
6. júl 2024

Nedokazala by som vykonavat taku pracu.. kazda minuta by mi trvala hodinu a do par dni by som dala vypoved. Nie je pre mna nic horsie ako nuda v praci a cakanie na fajront.

cakankaa
6. júl 2024

Začni robiť rodostrom. Ten zaberie veľa času 🙂.

janai1
6. júl 2024

@evkakorcek však písala vyššie, že je na recepcii

autor
6. júl 2024

@evkakorcek Písala som vyššie, recepcia v hoteli

vakatko
6. júl 2024

Sleduj podcasty o vzťahoch, podnikaní, psychologií, zdraví .... čo ťa zaujíma.
Youtubové kanály o historii, varení, cestovaní ...

pbra40
6. júl 2024

Co studujes? Aku VS?
Zacala by som sa vzdelavat v tom odbore, ktpry chcem robit po VS. Jazyky, odborne clanky, zakony

autor
6. júl 2024

@pbra40 Cestovný ruch, jazyky viem 4 na vysokej úrovni.

lamonita
6. júl 2024

Tak prekladaj. Kopa ludi potrebuje kadečo poprekladat, zarobíš si. Alebo sa nauč robiť weby a kreuj svojim klientom webstranky a tiež si zarobíš. Kukni si jaspravim.sk , inspiruj sa co rôzni ľudia robia... rob aj ty

zuzanockamt
6. júl 2024

To vážne? Ja sa v práci nezastavím. Kdeže pozerať filmy.

autor
6. júl 2024

@zuzanockamt Tak každý sme si nejako vybrali.

autor
6. júl 2024

@lamonita určite zvážim aj niečo takéto, ďakujem

zuzanockamt
6. júl 2024

Autorka
Áno, ja som so svojou prácou veľmi spokojná. Prácu, v ktorej by som sa nudila, by som nechcela.

autor
6. júl 2024

@zuzanockamt No vidíš, aj ja som spokojná s peniazmi čo mi chodia, platia mi nájom 3 izbového bytu v centre Prahy 😄. Len hľadám niečo na vyplnenie času.

amelie2017
6. júl 2024

Ach, tak toto by som aj ja chcela..ja chodim z roboty ako zbity kon. A dni, ked je menej ludi, este viac, lebo vtedy upratujeme, co sa len da. Keby som sa nudila, prihlasila by som sa na nejaky kurz, skolu, ohladom programovania, AI a podobne. So 4 jazykmi sa potom rychlo uchytis inde

ysseba
6. júl 2024

A nemôžeš popri práci brigadovať? Teda myslím, tak pomimo, niečo úplne iné? Píšeš, že jazyky vieš štyri, tak napríklad niečo prekladať? Alebo písať nejaké eurofondové projekty? Určite niečo vymyslíš 🙂 Ale bolo by krásne byť v jednej práci a zarobiť 2x, či? 😎

hara_vara
Odpoveď bola odstránená
autor
7. júl 2024

@hara_vara Fór sa nepodaril, som zadaná a nie tak tupá aby som po niekom išla a v práci som sama 🙂

sisska96
7. júl 2024

Ty kokos, a ešte dostávaš aj výplatu za nič

janai1
7. júl 2024

autorka, už ľutuješ že si sa opýtala že? 😂

autor
7. júl 2024

@janai1 Nie, nemám dôvod 😄

autor
7. júl 2024

@sisska96 samozrejme 🤣🤣 lebo ja tam 16 hodín prstom nepohnem

sisska96
7. júl 2024

No odpadnem. Idem aj ja tam robiť 😅

autor
7. júl 2024

@sisska96 keď zvládneš prácu s ľuďmi a zvládneš ovládať bezproblémovo ubytovací systém v kľude 😄

hara_vara
8. júl 2024

tak si tam kúp posteľ a spi alebo stan a stanuj ✌️

simca06022011
8. júl 2024

rucne prace kadejake, citat, ucit sa, ... 🙂 je toho kopa.

lindus_esterka
8. júl 2024

Kamarat prekladal popis vyrobkov pre alzu AJ - ČJ/SJ, tiez mal vela casu a toto bolo super ze bol na zivnost, robil len ked chcel a plat mal podla poctu slov. Bolo to cca 6r dozadu, takze neviem ci to stale funguje, ale mozno najdes cosi podobne, pre teba by preklady boli super, ked ovladas jazyky

autor
8. júl 2024

@hara_vara Pokus o vtip zas a znova nevyšiel

sisska96
8. júl 2024

jasne aj teraz robím s ľuďmi

autor
8. júl 2024

@sisska96 no vidíš, tak treba nájsť hotel s vysokým počtom hviezdičiek a zamestnať sa, potom môžeš robiť v podstate nič 😄

tinalia
8. júl 2024

Audioknihy alebo podcasty na spotify 😊