Ako zabaviť čas v práci? Skúste tieto tipy!
Ahojte, možno niektorých z vás pohnevám, možno ma niekto pochopí. Pracujem 16h za deň( nie každý ). A už nemám čo robiť. Potrebujem nejakú aktivitu na rýchle ubehnutie času. Filmy ma už nebaví pozerať. Jazyky viem. Prosím poraďte na nejakú aktivitu ktorú môžem vykonávať v práci.
@lylyjana Ďakujem, určite vyskúšam.
Ja som takto začala robiť grafiku a viac sa učiť v tomto smere 😁 alebo fakt to sudoku a podobne
Ja som hravala online hry
Robila som v hoteli po skole, nepotrebuješ mat 5 hviezdiciek aby si sa nudila. Ja som rada pomáhala aj v reštaurácii. A mala som plus k výplate 😄
@vyrovnanaosoba tých 5* som myslela tak že by sa mohla pohybovať na podobnej výplate ako ja.
Keď máš taký super plat, tak čo sa stazujes na nudu? Veď si pospi
@vyrovnanaosoba To akože keď mám dobrý plat sa nemôžem sťažovať na nudu? 😅 Spať asi ťažko, max cez pauzu si môžem ist ľahnúť do našej izby.
Tak ešte jednu prácu, akože home office z tej recepcie
Kamoška robila na recepcii a len nočné, ostala tam a vďaka práci vyštudovala vysokú školu , lebo sa v noci učila 😄 a nasla si nejaku prácu na HO preklady a dokumenty im robiť a to robila v tej práci na notebooku. Takže v jednej robote robila druhu. A takto to viac kamosiek riešilo keď sa v praci nudilo našli si ešte jednu a tu robilo tam
@lakebabe Určite nad tým aj ja porozmýšľam.
Skus dve výplaty za ten istý čas sa hodia😄

rob si nejake kurzy co su zdarm na Coursera.