icon

Ako zabaviť čas v práci? Skúste tieto tipy!

6. júl 2024

Ahojte, možno niektorých z vás pohnevám, možno ma niekto pochopí. Pracujem 16h za deň( nie každý ). A už nemám čo robiť. Potrebujem nejakú aktivitu na rýchle ubehnutie času. Filmy ma už nebaví pozerať. Jazyky viem. Prosím poraďte na nejakú aktivitu ktorú môžem vykonávať v práci.

Strana
z3
lylyjana
8. júl 2024

rob si nejake kurzy co su zdarm na Coursera.

autor
8. júl 2024

@lylyjana Ďakujem, určite vyskúšam.

meringe70
8. júl 2024

Ja som takto začala robiť grafiku a viac sa učiť v tomto smere 😁 alebo fakt to sudoku a podobne

dancingqueen321
8. júl 2024

Ja som hravala online hry

vyrovnanaosoba
9. júl 2024

Robila som v hoteli po skole, nepotrebuješ mat 5 hviezdiciek aby si sa nudila. Ja som rada pomáhala aj v reštaurácii. A mala som plus k výplate 😄

autor
9. júl 2024

@vyrovnanaosoba tých 5* som myslela tak že by sa mohla pohybovať na podobnej výplate ako ja.

vyrovnanaosoba
9. júl 2024

Keď máš taký super plat, tak čo sa stazujes na nudu? Veď si pospi

autor
9. júl 2024

@vyrovnanaosoba To akože keď mám dobrý plat sa nemôžem sťažovať na nudu? 😅 Spať asi ťažko, max cez pauzu si môžem ist ľahnúť do našej izby.

bluka2
9. júl 2024

Tak ešte jednu prácu, akože home office z tej recepcie

lakebabe
9. júl 2024

Kamoška robila na recepcii a len nočné, ostala tam a vďaka práci vyštudovala vysokú školu , lebo sa v noci učila 😄 a nasla si nejaku prácu na HO preklady a dokumenty im robiť a to robila v tej práci na notebooku. Takže v jednej robote robila druhu. A takto to viac kamosiek riešilo keď sa v praci nudilo našli si ešte jednu a tu robilo tam

autor
9. júl 2024

@lakebabe Určite nad tým aj ja porozmýšľam.

lakebabe
9. júl 2024

Skus dve výplaty za ten istý čas sa hodia😄

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3