Ako začať, keď si chcem otvoriť e-shop s detskými vecami?
Dobrý den, mamičky
chcela by som sa opytat, velmi by som si chcela založit e-shop a predavat detske vecičky všetko (hračky, na jedlo, kupanie, oblečenie...) a pripadne aj nejaky damsky a pansky textil.
Som na materskej s 5mesačnými dvojčatami a mam ešte dcerku 3roky.
Chcela by som si založit živnost, otvorit e-shop plus dat aj na konik a bazarik....
Mam nejaku šancu dostať aj dotaciu od štatu?? A ako začat? Kde si zohnat dodavatelov? Ako sa to robi? Ked by som nakupila z velkoskladov mam tam aj zaruku a reklamaciu? (ak by zakaznik nebol spokojný)
Dakujem pekne za rady 🙂
ja som ti radila aby si sa vyhla SOI ke . tie pokuty sú dosť vysoké čo oni dávajú . a ty tie svoje pokuty nemôžeš dať ani cent a ani to nesmieš mať napísané vo svojich obchodných podmienkach dokonca už to je nezákonné . ale ok . prídeš na to až keď budeš mať takého zákazníka čo to bude riešiť ... tvoj biznis tvoje problémy ...
sak ale ked mi to oni oovedali ze to tam mozem mat , povedala mi to aj pravnicka ze na tom nic nieje
ano pracuje na tom moja pravnicka, preco vam niekto daval pokutut? to si si ako ze objednala nieco a neprevzala to ??????????????????????????????,,
ano pracuje na tom moja pravnicka, preco vam niekto daval pokutut? to si si ako ze objednala nieco a neprevzala to ??????????????????????????????,,
Zaujímavú ponuku pre podnikanie formou eshopov som našla tu. Teda je tam toho viac, ale toto ma zaujalo nakoľko to obsahuje všetko čo na začiatku potrebuješ. Eshopík, dodávateľov aj poradenstvo. Však pozri a uvidíš. Vyzerá to veľmi zaujímavo.
http://www.creeo.sk/internetovy-obchod-dodavate...
@kikus82 za 69,90eur urobíte prestashop ? to je jedna a konečná platba ? máte nejaké linky na vaše prestashopy ktoré ste takto robili ? rada by som sa pozrela . čiže si záujemca kúpi a každý rok bude platiť doménu a hosting . a vy urobíte prestashop za tú jednu sumu 69,90 eur bez ďalších nákladov ? ďakujem za info ...
@janette321 Trsku vstúpim do staršej témy... Samozrejme tá cena, ktorú kikus uviedla je len za jej prácu na prestashope, keďže hosting a doménu musíš ako si písala platiť každý rok.
Čo sa týka rôznych informácií, že na eshop potrebuješ veľké vklady - toto platilo, už je však situácia iná. Napr. eshop-rychle.cz ťa stojí do 12 eur mesačne a spolupracujú s rôznymi spoločnosťami, ktoré posyktujú droppshiping. To je zase o tom, že nemusíť držať na sklade veci. Spoločnosť XY ti poskytne zoznam ich produktov, nejaká zákaníčka u teba nakúpi a ty pošleš jej objednávku firme XY a tá ju pošle zákazníčke domov. Zákazníčka ju zaplatí a ty máš z toho maržu, vopred dohodnutú v percentách. Dnes je online doba veľmi priaznivá, skúste si pozrieť ten zoznam u eshop-rychle.cz a možno natrafíte na niečo, čo vás zaujme 🙂
Ak chcete poradiť v hocičom ohľadom eshopov, napíšte mi správu 🙂
Vstupim do temy tiez, netreba zabudnut aj ja povinnosti voci UOOU (google povie viac), okrem ineho. To by mne ani nebolo byvalo napadlo :/
@juliankaaa1995 ja by som do toho urcite nesla . Eshop budem mat svoj a raz za rok zaplatit domenu a hosting je ovela lacnejsie . Plus nebudem na nikoho robit - na tretiu osobu . Tovar a vyrobcu si najdem podla svojich predstav co chcem predavat a ten mi posle partnersky cennik . Ziadny tovar na sklade sa nedrzi . Nahodim si co chcem na svoj eshop dam si ceny ake chcem a ked je objednavka poslem ju vyrobcovi a ten mi posle tovar pre zakaznika . Tak isto su aj vyrobcovia - dodavatelia ktory to posielaju priamo mojim zakaznikom ... ale kazdy nech sa rozhodne sam ako chce robit ...
Ahojte baby, ak to tu este niekto cita - v OP moze mat kto chce, co chce :D Az do casu, pokym pride kontrola a OP skontroluje. Mozes tam mat aj to, ze za neprebratie das pokutu. Ta je vsak pravne nevymozitelna aj ked ti niekto zaskrtne, ze suhlasi s OP.
A k povodnej otazke - mozem odporucit eshop-rychlo.sk - maju v admine moznost rovno si vybrat ako spolupracu na droppshipping viacerych dodavatelov detskych veci. (Droppshipping - nemusite mat sklad a oni rozosielaju objednvaky). No ak sa pustite do eshopu, prestudujte toho co najviac.. Pekny den 🙂

pozri teba ja o tom presvedcovat nememusim a ani nebudem, ty si ries veci ako si myslis ze to ma byt, a ja tiez