Ako začať podnikanie s balónovými výzdobami na oslavy?
Ahojte
Ako vnímate výzdoby osláv na mieru? Je o to záujem? Ide napríklad o balonove výzdoby (fotosteny, heliove balony a pod), výzdoba a aranžovanie stolov na rôzne oslavy.
Som tvorivý človek, rada robim rôzne veci rukami, vymýšľam niečo kreatívne a rozmýšľam nad nejakým podnikaním, ktoré by ma bavilo a dalo by sa robiť aj popri materskej. Naposledy som robila výzdobu na synovu oslavu, všetci veľmi chválily ze pekne to bolo urobené, vymyslené aj zorganizované a tak rozmýšľam že možno stojí za to urobiť zo záľuby aj podnikanie. A tak si chcem urobiť malý prieskum tu na MK
Dakujem za každý názor a radu😌
Nie je o to zaujem
To je nieco co si kazdy rad urobi sam a bude si tukat na celo ze zaco platit
Využila som ako organizátor nejakých akcií, no čo sa týka súkromnej klasickej oslavy, to nie a asi ani nikoho nepoznám, maximálne ak je v reštike, tak priamo od nich priplatím sa slávnostné prestieranie... otázka je, či by si vedela zastrešiť sama aj niečo také väčšie, lebo to si myslím, že bude hlavnou cieľovkou niečoho takéhoto... aj keď s dobrým marketingom si viem predstaviť to rozbehnúť aspoň ako slušné privyrobenie si, lebo ľudia dnes idú po "instagramovateľných" veciach... možno aj nie tú výzdobu priamo na mieste oslavy robiť, ale dať dokopy originálne kompletné sady výzdoby na tématickú výzdobu s nápadom a tie predávať, točiť k tomu pekné videá na IG, pretaviť svoju kreativitu do návodov... ale to len tak úplne z brucha strieľam nápady a určite to nepôjde zo dňa na deň...
@anonym_autor balonova vyzdoba je sice velmi ziadana a mam pocit, ze z roka na rok viac a viac, ale je toho v KE a blizkom okoli uz dost. aspon co ja viem, tak balonikova vyzdoba, confetti-ke, kvetinova stena, atd. my sme boli minuly tyzden na oslave, kde balonovu vyzdobu robila firma az z humenneho, lebo boli vyrazne lacnejsi ako kosicke firmy. cize za mna, bud by si musela ist vyrazne pod cenu, alebo ponuknut aj nieco viac ako len balonovu vyzdobu.
@anonym_autor ja som využila na dcérkine narodeniny, mali sme oslavu pre 20 ľudí v reštaurácii a prenajali sme si 1ku svietiacu a k tomu balonovu zastenu. Ale je pravda ze uz je takýchto ľudí čo ponúkajú niekoľko v Kosiciach tak neviem posúdiť ci by to človeka este uzivilo. Je časť ľudí ktorá na to ma a siaha po tom pri každej oslave ale pre beznejsich smrtelnikov musím povedať že je to položka🙂) každý rok by sme si to nedovolili urcite.
Také si dáva robiť len taka Plackova
@anonym_autor z toho nevyzijes v dnesnej dobe
Nehovoriac o tom, ze toho je na trhu vela, vyzdoby na temu mas komplet za 10€ , skus sa inak realizovat
Za mňa tiež vyhodené peniaze takže rázne nie, nikdy by som niečo také nevyužila
Dakujem za každý názor)
Ano je to vec, ktorú si každý vie objednat z temu a teoreticky urobí si to sam, ale je to časovo náročnejšie a je treba napríklad aj nejake vybavenie, ktoré človek si nebude kupovat na 1x (napríklad nejke pevne pozadie, pripadne nejaký rám, ktorý bude slúžiť ako základ pre balónovu stenu a pod). Každopádne súhlasím že nie je to polozka pre každého, ale zas mylsim si že veľa ľudí, ktorí si môžu dovoliť väčšiu oslavu v reštaurácií môžu si dovoliť zaplatiť par stoviek za výzdobu. Taktiež nejde len o balonovu výzdobu, ta mi napadla ako prvá z dôvodu, ze nie je náročná na uskladnenie a pravdepodobne je to ta najlacnejšia výzdoba.
Chapem ľudí pre ktorých to sú vyhodené peniaze, preto moja ďalšia otázka smeruje na tých, ktoré by si teoreticky chceli niekedy objednat výzdobu - aký by bol vás maximálny rozpočet na výzdobu, aký rozsah si predstavujete (napríklad len fotostena, len par ks héliových balónov, vyzdoba stola, tlačoviny (menovky, uvítacie tabule a pod), čo je pre vás rozhodujúce ak si vyberáte z 2-3-4 konkurenčných firiem?
Dakujem
Dakujem za každý názor)
Ano je to vec, ktorú si každý vie objednat z temu a teoreticky urobí si to sam, ale je to časovo náročnejšie a je treba napríklad aj nejake vybavenie, ktoré človek si nebude kupovat na 1x (napríklad nejke pevne pozadie, pripadne nejaký rám, ktorý bude slúžiť ako základ pre balónovu stenu a pod). Každopádne súhlasím že nie je to polozka pre každého, ale zas mylsim si že veľa ľudí, ktorí si môžu dovoliť väčšiu oslavu v reštaurácií môžu si dovoliť zaplatiť par stoviek za výzdobu. Taktiež nejde len o balonovu výzdobu, ta mi napadla ako prvá z dôvodu, ze nie je náročná na uskladnenie a pravdepodobne je to ta najlacnejšia výzdoba.
Chapem ľudí pre ktorých to sú vyhodené peniaze, preto moja ďalšia otázka smeruje na tých, ktoré by si teoreticky chceli niekedy objednat výzdobu - aký by bol vás maximálny rozpočet na výzdobu, aký rozsah si predstavujete (napríklad len fotostena, len par ks héliových balónov, vyzdoba stola, tlačoviny (menovky, uvítacie tabule a pod), čo je pre vás rozhodujúce ak si vyberáte z 2-3-4 konkurenčných firiem?
Dakujem
@anonym_autor keď sme mali oslavu v reštaurácii, tam stačilo povedať dopredu akú farbu alebo čo si predstavujem za výzdobu a všetko urobili za nás. Sesternica mala 40 ku v kultúraku všetko vrátane fotostreny mala za pár supov z temu.
Ja čítam, že balkónová výzdoba 🙈 že aký nový biznis toto
Ja čítam, že balkónová výzdoba 🙈 že aký nový biznis toto
@didush27 aj ja 😎
Dakujem za každý názor)
Dakujem
@anonym_autor ja len, nemyslim si, ze to je casovo narocne
My sme mali oslavu , za par supov sme mali vyzdobenu celu salu a asi za hodinu, mali sme ponuku od slecny za 200€ , v dnesnej dobe toto naozaj nema zmysel
Ludia pozeraju na €, u nas to dokonca robi skoro kazda kvetinarka alebo maju uz aj cateringove firmy od jedla az po vyzdobu sal ci stolov, prenajimaju za par eur aj tie konstrukcie ci slavobrany ( dokonca pri urcitom pocte ludi davaju zlavy ci gratis vyzdoba stolov) naozaj tu clovek nezarobi ked si kupis 60ks balonov za 3€
pre mňa to je gýč
Chcem este upresniť že pod pojmom balónová vyzdoba mam na mysli niečo podobne - a preto píšem, ze podľa mňa je to časovo náročnejšie a nie každý ma čas si to spraviť sam, ale taktiež nie pre každého je toto dôležité a potrebuje to mať. Ale každopádne dakujem za každý názor
@anonym_autor ano dakujem, presne toto som myslela a nie nazor mi to nezmenilo, zbytocnost , len investujes a nevrati sa ti ani zaklad
ano, je to pekne,, otazka ci som ochotna za to zaplatit,, neviem,, teraz ma mali v lete oslavu,, aj sme zdobili,,, deti to absolutne nezaujimalo- vek 10-11 rokov,, oslavenec sa deti, gratulanti, si ju voooobec nevsimli, nefotili sa pri nej,, uuuuplne ine aktvitiy ich zaujimali, buduci rok, uz do toho nebudem investovat,,, uz su zaujmovo uuplne inde ako baloniky
Dakujem za každý názor)
Dakujem
@anonym_autor ja som platila cca 170 eur. Zastena , okolo nej balony, plus svetelné číslo 1. 🙂 už viac by som ais nebola ochotná, bolo to celkom dosť ale stalo to za to. Presne ako hovoríte pre nás to bolo časovo náročné keďže v reštaurácii bola deň pred oslava tiež, museli by sme prísť ráno ozdobiť a to nebolo reálne s malým dieťaťom cez celé mesto😀
@anonym_autor ja som platila cca 170 eur. Zastena , okolo nej balony, plus svetelné číslo 1. 🙂 už viac by som ais nebola ochotná, bolo to celkom dosť ale stalo to za to. Presne ako hovoríte pre nás to bolo časovo náročné keďže v reštaurácii bola deň pred oslava tiež, museli by sme prísť ráno ozdobiť a to nebolo reálne s malým dieťaťom cez celé mesto😀
@tara795 ďakujem pekne za info, veľmi ste mi pomohla☺️

v ke už je heliumking, jedine že by si ponúkla komplet výzdobu, doniesť, odniesť, ale neviem či to nie je zbytočne veľa peniazov, ja osobne by som mala záujem o max dva tri balony, pre mňa sú to vyhodené prachy 😏