icon

Ako získať prácu v štátnej správe bez vysokoškolského vzdelania?

summer23456
Včera o 19:35

Alebo do nejakého štátneho úradu ako kataster, mestský úrad atď? Mám pocit, že tieto miesta sú fakt len po znalostiach. Nemám vš, ale tiež tam vidím ľudí bez vš. Sme malé mesto. Má zmysel poslať len tak životopis na slepo, či je to úplne bez šance?

Strana
z3
personality
Dnes o 16:39
@summer23456

@personality a ináč keď je inzerát vnútorné výberové konanie, tak to majú šancu len tí, čo sú v štátnej správe?

@summer23456 ja napríklad pracujem v štátnej službe a vedla mňa sedia ľudia čo sú vo verejnej, robia sekretariát alebo také pomocné práce. Čiže hľadaj aj verejnú službu, tam vysokú školu netreba väčšinou.

anonym_76b6c9
Dnes o 16:41
@personality

@personality načo to potom zverejňujú, keď bežný človek nemôže reagovať na tú ponuku

anonym_76b6c9
Dnes o 16:42
@personality

@summer23456 ja napríklad pracujem v štátnej službe a vedla mňa sedia ľudia čo sú vo verejnej, robia sekretariát alebo také pomocné práce. Čiže hľadaj aj verejnú službu, tam vysokú školu netreba väčšinou.

@personality a to na tých istých stránkach bývajú inzeráty na štátnu aj verejnú spravu, čo tu baby dali? Open Slovensko, cisss? Alebo kde ešte pozerať? Budem to intenzívne sledovať, ďakujem moc 💗

oskvarka
Dnes o 17:58
@summer23456

@oskvarka
@hopsas baby teraz som si všimla, že je tam uvedený počet záujemcov... Teraz je tam pár ponúk, ale to pri všetkých treba ovládať nejake zákony?

@summer23456 no áno na každý úrad nejaké iné pravdepodobne...

chichua
Dnes o 18:38

Bez vs je to pozícia radca,samostatný radca uz treba vs. Nema zmysle hlásiť sa na miesto,kde treba vs. Zastupovania by som sa nebala.Vacsinou si ludi prijatych na zastupovanie nechávajú. Lahsie je zamestnať sa cez projekt. Bývajú aj lešpie platené.Aspom tak to byva na UPSVR.

Strana
z3