Ako získať priepustku lekára do práce?
Ahojte, možno hlúpa otázka, ale potrebujem priepustku od lekára do práce. My žiadne papieriky k tomu nedostávame, takže teraz neviem, či to mám kúpiť v papiernictve alebo mi lekárka dá takýto papier aj s pečiatkou. Idem na vyšetrenie a prvýkrát sa mi stalo, že to vyšlo v pracovnom čase, tak sa chcem uistiť, aký je postup. Ďakujem.
ja som si na nete našla prázdne priepustky, to som vytlačila 🙂
@papaya1234 moj teda ziada priepustku z prace 😁 U dr.dostane potvrdenie, ze tam bol...den, cas, atd...tak 2e pytaju za to.
lekar to moze dat za poplatok alebo kupis v sevte cely stocika este mozes v robote nechat ak bude niektondalsi potrebovat
@papaya1234 staci dat do googla "priepustka pdf" a mozes si natlacit priepustky do konca zivota
Lekar ti da opeciatkovany papierik s nazvom priepustka 🙂
Väčšina lekárov to má v ordinácii a bez problémov dá. Ale stretla som sa už aj s tým, že lekár bol síce ochotný potvrdiť, ale papier si si musela doniesť ty. Čiže odporúčam aspoň niečo také vytlačiť na tlačiarni, keby náhodou nemal.
@papaya1234 aj ked iba raz, ale predsa sa mi to uz stalo, ze som si musela doniest svoju priepustku.
To si mozes kludne z internetu vytlacit, pokial tvoja firma nepouziva svoje vlastne tlaciva. Vtedy by Ti mali byt k dispozicii. Nemusis si nic kupovat. Ja mam vzdy vlastne, pretoze sa mi niekde stalo, ze za to chceli peniaze, ze mi to oni vystavia.
Lekár ti dá
.. kúpiš v každom papierníctve celý pakeľ a máš pokoj
@papaya1234 ostatní zamestnanci to robia ako?
Ja mám už celú večnosť trhací blok priepustiek zo ševtu. Odtiaľ si odtrhnem koľko chcem a zopár vždy nosím v peňaženke.
Balicek priepustiek kupis za cca 1 euro v papiernictve. Alebo si vytlac z netu
Mne lekár vždy dá a zadarmo. Mala by to byť samozrejmost a určite nie za 2e. Keď tak 10 centov za papierik aj to je moc.
Toto si vytlac a mas na cely rok https://www.uniza.sk/images/pdf/zamestnanci-doc...
To ešte existuje platiť za priepustky? S tým som sa už roky nestretla. Buď si nosím svoju z prace, alebo mi sestrička orazí ich. Len poviem, že si prosím priepustku. Nebol zatiaľ problém.
ja si vzdy vypytam od doktorky/sestricky a daju mi. a to som pobehala uz hocijakych doktorov. nestretla som sa s tym, ze by som musela nieco platit

Lekár by ti mal dať, moj obvodný v pohode,ale bola som na kardiologii a tam si zato vypýtala 2 eura,ja si vždy kúpim v papierníctve a mám po ruke v kabelke