icon

Ako získať priepustku lekára do práce?

papaya1234
23. feb 2025

Ahojte, možno hlúpa otázka, ale potrebujem priepustku od lekára do práce. My žiadne papieriky k tomu nedostávame, takže teraz neviem, či to mám kúpiť v papiernictve alebo mi lekárka dá takýto papier aj s pečiatkou. Idem na vyšetrenie a prvýkrát sa mi stalo, že to vyšlo v pracovnom čase, tak sa chcem uistiť, aký je postup. Ďakujem.

zuzika87
23. feb 2025

Lekár by ti mal dať, moj obvodný v pohode,ale bola som na kardiologii a tam si zato vypýtala 2 eura,ja si vždy kúpim v papierníctve a mám po ruke v kabelke

s_o_n_i_k_e
23. feb 2025

ja som si na nete našla prázdne priepustky, to som vytlačila 🙂

euka210
23. feb 2025

@papaya1234 moj teda ziada priepustku z prace 😁 U dr.dostane potvrdenie, ze tam bol...den, cas, atd...tak 2e pytaju za to.

mamina7070
23. feb 2025

lekar to moze dat za poplatok alebo kupis v sevte cely stocika este mozes v robote nechat ak bude niektondalsi potrebovat

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nelca84
23. feb 2025

@papaya1234 staci dat do googla "priepustka pdf" a mozes si natlacit priepustky do konca zivota

vanilkovazmrzka
23. feb 2025

Lekar ti da opeciatkovany papierik s nazvom priepustka 🙂

h2
23. feb 2025

Väčšina lekárov to má v ordinácii a bez problémov dá. Ale stretla som sa už aj s tým, že lekár bol síce ochotný potvrdiť, ale papier si si musela doniesť ty. Čiže odporúčam aspoň niečo také vytlačiť na tlačiarni, keby náhodou nemal.

domkakvet
23. feb 2025

@papaya1234 aj ked iba raz, ale predsa sa mi to uz stalo, ze som si musela doniest svoju priepustku.

muchotrafka298
23. feb 2025

To si mozes kludne z internetu vytlacit, pokial tvoja firma nepouziva svoje vlastne tlaciva. Vtedy by Ti mali byt k dispozicii. Nemusis si nic kupovat. Ja mam vzdy vlastne, pretoze sa mi niekde stalo, ze za to chceli peniaze, ze mi to oni vystavia.

gribka1
23. feb 2025

Lekár ti dá

miskakyska
23. feb 2025

.. kúpiš v každom papierníctve celý pakeľ a máš pokoj

rozculena
23. feb 2025

@papaya1234 ostatní zamestnanci to robia ako?

michaela789
23. feb 2025

Ja mám už celú večnosť trhací blok priepustiek zo ševtu. Odtiaľ si odtrhnem koľko chcem a zopár vždy nosím v peňaženke.

ivanakal
23. feb 2025

Balicek priepustiek kupis za cca 1 euro v papiernictve. Alebo si vytlac z netu

personality
23. feb 2025

Mne lekár vždy dá a zadarmo. Mala by to byť samozrejmost a určite nie za 2e. Keď tak 10 centov za papierik aj to je moc.

senta_sofia
23. feb 2025
ekira1
23. feb 2025

To ešte existuje platiť za priepustky? S tým som sa už roky nestretla. Buď si nosím svoju z prace, alebo mi sestrička orazí ich. Len poviem, že si prosím priepustku. Nebol zatiaľ problém.

ferret95
23. feb 2025

ja si vzdy vypytam od doktorky/sestricky a daju mi. a to som pobehala uz hocijakych doktorov. nestretla som sa s tym, ze by som musela nieco platit