icon

Ako zmeniť prácu a nájsť home office pozíciu?

barbora245
Dnes o 11:24

prosím viete mi poradiť ako čo najskôr aspoň do roka Max sa nejako povzdelavat aké si mám kurzy porobiť , aby som si našla prácu homeoffice ? nezvládam už ďalej prácu s ľuďmi 😔

Strana
z2
ejbyk
Dnes o 16:18

..no podľa mňa prvé čo ti bude treba na plnom HO je jazyk...na vysokej úrovni...

anonym_137f6a
Dnes o 16:51

tiež uvítam prácu na HO, ovládam nemčinu C2 a angličtinu C2

anonym_03c457
Dnes o 17:53

Práve som stratila prácu v HO, lebo sa nepredlzil projekt a zas hľadám HO, inú formu si už predstaviť neviem. Kolegov a šéfov som za ten rok nevidela ani raz 🙂. Práca dobrá, dobre platená a flexibilná pracovná doba, no jednoducho sen. Ešte stále som v miernej depke nad stratou takejto práce, ale dufam, že opäť niečo podobne zoženiem.

anonym_0e684c
Dnes o 18:03

Ja robím v korporáte. Máme office 3x do mesiaca a z domu je to oveľa väčšia makačka ako keď som v office. Z HO keď robím nemám čas ani na WC alebo obed. Môj byt mi pripadá ako moja práca. Nemám to “súkromie” oddelené od práce. Nemám stôl, dva monitori a podobne .. Moji nadriadení si myslia že mi môžu vyplnit každu polhodinu času nejakým meetingom - veď si doma, nemusíš sa presúvať iba sa “pripojíš” .. Keď som v office idem aspoň na obed, kávu, pokecám na chodbe s kolegami, presúvam sa z domu atd … Hrozná doba toto.

anonym_03c457
Dnes o 18:22
@anonym_0e684c

Ja robím v korporáte. Máme office 3x do mesiaca a z domu je to oveľa väčšia makačka ako keď som v office. Z HO keď robím nemám čas ani na WC alebo obed. Môj byt mi pripadá ako moja práca. Nemám to “súkromie” oddelené od práce. Nemám stôl, dva monitori a podobne .. Moji nadriadení si myslia že mi môžu vyplnit každu polhodinu času nejakým meetingom - veď si doma, nemusíš sa presúvať iba sa “pripojíš” .. Keď som v office idem aspoň na obed, kávu, pokecám na chodbe s kolegami, presúvam sa z domu atd … Hrozná doba toto.

@anonym_0e684c To nie je hrozná doba, ale hrozny zamestnavatel. Robila som predtým tiež v korporate takmer 20 rokov. Ako som písala vyššie, mala som super prácu v HO, 4 roky, s prácou v korporate absolútne neporovnateľne, konečne som normálne pracovala a žila.

Strana
z2