Ako zvládať stres z viacerých nadriadených?
Prosím poraďte, ako ďalej... ešte sa chystám.na.jeden rozhovor.
V skratke, v decembri mi končila materská, jedna firma vo vedľajšej ulici hľadala účtovníčku, maďarky. Pohovor robila partnerka majiteľa, veľmi milá pani. V druhom kole tam boli aj jej syn a partner, oni dvaja sú konateľmi firmy.
Sú mesiace keď 90%komunikácie vediem s ňou inokedy aj 100%. Občas sa ukáže aj jej syn, ale posledný mesiac dostával odlišné pokyny informácie zo štyroch strán od konateľ a ich polovičiek. Som neustálom strese
Napr...Došiel jeden konateľ s chlapom, že nech mu spravím pracovnú zmluvu, ja ju spravím, prihlásim do poisťovne a na druhý deň info od druheho už ho nemám prihlásiť, o týždeň ďalší chlap, ten ani nenastúpil.do práce že mi to dal dať vedieť ten druhý a nik mi nedal vedieť, na týždeň tretí ten odpracoval tri dni ešte aj niekoľko sto euro škodu narobil, tiež sa to dozviem o niekoľko týždňov, že akože o tom neviem. Druhý konateľ je na dovolenke v Grécku. Ako sa inde rieši.ak je viac konateľov šéfov šéfok....?
nemáš mať stresy, bordel maju oni , oni by sa mali aspon raz za čas stretnut a prebrat určite veci, rozdelit si čo kto vedie, čo kto kam kde do čoho nekeca a nezasahuje
najlepšie ako píšet lucka urobit whtsapp alebo dc a pekne ak nech tam pišu
nemáš mať stresy, bordel maju oni , oni by sa mali aspon raz za čas stretnut a prebrat určite veci, rozdelit si čo kto vedie, čo kto kam kde do čoho nekeca a nezasahuje
najlepšie ako píšet lucka urobit whtsapp alebo dc a pekne ak nech tam pišu
@sara07 mám spoločnú kanceláriu (má vlastnú firmu)a partnerkou majiteľa, ale málokedy tam je, (konateľia majú vedľa ale skoro nikdy tam nie sú.)
Jej nevesta má tiež vlastné podnikanie do kancelárie nechodí,. (videla som ju raz) ale volá furt akoby nemala iné na starosti
urobte si nejaký spoločný chat, Whatsapp... kde si budete písať spolu, ak to tam nebude tak zodpovednosť nesú oni
@lucka_ke neviem ako sa zachovať ak mi dáva príkazy kto nie je majiteľom,. konateľom nadriadeným iba rodinný príslušník
@sara07 mám spoločnú kanceláriu (má vlastnú firmu)a partnerkou majiteľa, ale málokedy tam je, (konateľia majú vedľa ale skoro nikdy tam nie sú.)
Jej nevesta má tiež vlastné podnikanie do kancelárie nechodí,. (videla som ju raz) ale volá furt akoby nemala iné na starosti
@anonym_autor tak to si proste musíš vypapulovat doslova
bud proste začnu pisat aby si vedela a nevozili sa po tebe že to nevieš alebo si nájdi novu pracu proste
@anonym_autor tak to si proste musíš vypapulovat doslova
bud proste začnu pisat aby si vedela a nevozili sa po tebe že to nevieš alebo si nájdi novu pracu proste
@sara07 preto sa chystám na ten rozhovor,. keď .sa vrátila z dovolenky, nech sa oni dohodnú kto a čo má na starosti, a nie že čo sa im nechce budú považovať ako horúci zemiak a čo sa im chce robia všetci a protichodne
Oni sa asi dohadujú doma, čo je úplne mimo mňa
Opýtaj sa kto je tvoj priamy nadriadený a potom pokyny prijímaj len od neho. Všetko písomne v nejakom spoločnom chate, maili.
urobte si veľkú poradu, dohodnite postup a ak nepomôže tak zmeniť prácu, oni sú majitelia im by malo záležať na tom, aby to bolo urobené dobre, načas a hlavne bez pokút... a nech ti aj povedia, kto je kompetentný dávať ti príkazy a komu sa vlastne zodpovedáš - ja by som z toho urobila zápis a keby v budúcnosti niečo tak im vytiahnem papier
povedz, že budeš prijímať úlohy len od jedného, nech sa dohodnú kto to bude, však toto je strašne stresujúce.
urobte si veľkú poradu, dohodnite postup a ak nepomôže tak zmeniť prácu, oni sú majitelia im by malo záležať na tom, aby to bolo urobené dobre, načas a hlavne bez pokút... a nech ti aj povedia, kto je kompetentný dávať ti príkazy a komu sa vlastne zodpovedáš - ja by som z toho urobila zápis a keby v budúcnosti niečo tak im vytiahnem papier
@lucka_ke dúfam že na ďalši týždeň sa to bude dať. Spočiatku bolo všetko jasné, a príkazy som dostala iba od jednej osoby, potom dvoch, teraz som mrkla konverzacie mladá mi prvý krát volala viac ako po pol roku ako som tam zamestnaná, ale za to intenzívne volá 15-20 X denne. Pýta sa na veci čo som hodinu sedela, dohadovali vysvetľovala s jej manželom.
@lucka_ke dúfam že na ďalši týždeň sa to bude dať. Spočiatku bolo všetko jasné, a príkazy som dostala iba od jednej osoby, potom dvoch, teraz som mrkla konverzacie mladá mi prvý krát volala viac ako po pol roku ako som tam zamestnaná, ale za to intenzívne volá 15-20 X denne. Pýta sa na veci čo som hodinu sedela, dohadovali vysvetľovala s jej manželom.
@anonym_autor ako ti písali vyššie. Poradu so všetkými, nech ti povedia kto je Tvoj nadriadený. Nech sa dohadujú oni medzi sebou ale LEN Tvoj nadriadený ti príkaz. Budeš sa jemu zodpovedať.
.....konverzacie mladá mi prvý krát volala viac ako po pol roku ako som tam zamestnaná, ale za to intenzívne volá 15-20 X denne. .....
Toto tiež povedz, že ak má ona nejaké nejasnosti, nech príde do kancelárie. Nemáš čas stále telefonovať. Musíš sa venovať práci. Vyrušuje ťa to.
Treba stanoviť úlohy. Dať termín na poradu. Ako postupovať.
Rob co ti kazu vsetci😅len si pokyny zapisuj, naptr. 15.7.mam dat Dezovi PZ a prihlasit do ZP, SP😂 16.7.mam Deza odhlasit a prihlasit Joza... Su to ich skody, ked vsetci chcu velit a nikto posluchat. Viem, ze mas pocit zmaru, ale tak pozri si tu foto s novymi Audinami na zosrotovanie, aby sa udrzali ceny😅😡
Rob co ti kazu vsetci😅len si pokyny zapisuj, naptr. 15.7.mam dat Dezovi PZ a prihlasit do ZP, SP😂 16.7.mam Deza odhlasit a prihlasit Joza... Su to ich skody, ked vsetci chcu velit a nikto posluchat. Viem, ze mas pocit zmaru, ale tak pozri si tu foto s novymi Audinami na zosrotovanie, aby sa udrzali ceny😅😡
@ahhola všetci? To aký široký okruh ľudí? Dcéra im za chvíľu končí vš a príde aj ona ,,rozkazovať,,?
@anonym_autor rada z praxe - všetko žiadaj nekompromisne pisomne, email, sms
Nájdi si novú prácu.
Nájdi si novú prácu.
@koniarova Inak presne, to sa rakto nedá fungovať. Ja som v jednej takej firme bola, kde sa každý chcel hrať na šéfa. Ja som tam mala robiť účtovníčku, mám VŠ, na tom nezáleží, ale to čo mi dávali robiť bolo veľakrát fakt smiešne. Mne stála robota na stole a prišla za mnou jedna, že ja budem nosiť veci na poštu, lebo sekretárka nemá vodičák, samozrejme svojim autom. Prišiel druhý, buchol mi na stôl nejakú rosypanú súčiastku, že to mám zabaliť a poslať. Ja na to pozerám, že to čo má toto znamenať. On nebol konateľ, len si zmyslel dávať mi príkazy, tak som mu to zaniesla naspäť na jeho stôl. Už som len čakala kedy budem podlahy umývať. Ale odišla som. Strašný bordel v tom bol.
@anonym_autor vsetci konatelia
@ahhola na.95% keď vola konateľova manželka tvrdí že on šoféruje.a.nemôže hovoriť ale potrebuje to a to,

urobte si nejaký spoločný chat, Whatsapp... kde si budete písať spolu, ak to tam nebude tak zodpovednosť nesú oni