Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?
Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.
@lienka.7 mam pocit, ze kazda firma je kur*iaren
môže byť, ale VŠ je v tomto fakt speci 👌
@guiseppinka
Jeeeej parada…krasne ste si uzili…😎👍 ak si takyto paradny sex mame koli monogamnym vztahom v ktorych vacsina zijeme odopierat,tak nejako postradam zmysel zivota..je vam spolu krasne,tak v tom pokracujte..a ty si hlavne nezamienaj chemiu s laskou…
Na grcanie...som človek čo sa snaží pochopiť čokoľvek, ale toto nie, to je namna moc.. tri dni sexu keď si vydatá a on ženatý? 🤢
@zuzanka.zuzu Tiež som pozerala, že je 35 rokov ženatý, takže má viac ako 60rokov.
Ako, keď už, tak aspoň nejakého feši mladšieho. (joke)
Jasné, že šéf pokukuje a žmúri. Však si chce znova zasexovať s mladou babou.
Autorka, ty nemáš deti? Ak teda sex s mužom nie je bohviečo, tak na začiatku to bolo super? Či to bolo zlé a aj tak ste spolu?
No veď práve, ide vraj na nejakú dôležitú konferenciu a zrazu je z toho kur..reň, a to by mali byť tí vzoroví ľudia s VŠ. Niektoré ženy pomaly muži ani nebudú môcť pustiť na takéto podujatia, lebo oni tam robia niečo iné. Nevera pri prvej príležitosti.
@lindusss2016 slovnym spojenim visiet hola na lustri som chcela vyjadrit, ze som uz skusala vsetko. Mam tolko sexi spodneho pradla ako v specializovanej predajni, skusala som autoerotiku pred ocami mojho manzela, mala som pozicany latexovy overal, mam rozne pomocky. Na neho nezabera nic. Ked mu vojdem do sprchy a klaknem si, fajku vzdy rad prijme, ale nie ako predohru, ale do konca. Prosenim a nervami sa obetuje raz, max dva razy do mesiaca, ale ten sex aj tak vyzera. Bez predohry, tri minuty a koniec. Pre neho je sex zbytocne mrhanie casom, zabavka chudobnych. Ako manzel a otec je na jednotku s hviezdickou, ako milenec na styri minus.
@lienka.7 jeho manzelka je jeho spoluziacka z VS, brali sa este ako studenti. Nebola to katedrovica, ani kongres, bola to konferencia v zahranici. Ako ti tieto informacie pomohli?
Autorka, no už ti k tejto motanici chýba len to, aby si otehotnela 😎
Autorka, co ak si to tu jeho zena cita? Ak to teda nie je vymyslene, tak su tu dala tolko indicii, ze ak sem chodi, 100% sa v tom spozna. Ci to by ti len vyhovovalo, ze? Aby bolo unho doma dusno a ty by si zabojovala o jeho priazen a este raz, alebo este 50x by str si to rozdali.
@unicornlady nema viac ako 60, ma 55. Mam 2 deti, skolkarov. Sex s manzelom bol vzdy slabsi, ale aspon sa snazil. Posledne 2 roky je to bieda, citim sa ako dochodkyna, sex raz mesacne aj to po proseni, prehovarani, nervoch. Kamoska ma presviedcala, ze je to manzelovym vekom, taha mu na 50. Sef je starsi a sex s nim bol neskutocny, takze ten nesex s manzelom nesuvisi s jeho vekom nesuvisi.
@tiezjedna ak by bolo vsetko ostatne ok, tak by ten sex fungoval predsa. Sex v manzelstve nie je len trtkacka, ale intimita. Ak manzel o niecom takom podstatnom nevie, to znamena, ze medzi nimi nefunguje ani komunikacia. To su uz dve dolezite zlozky vo vztahu. Zamotavas sa do toho.
@lindusss2016 ak má malého pinďúra, tak môže byť intimita aká chce... Ja sa do ničoho nezamotávam, len konštatujem fakty. To si do toho motáš veci, ktoré v prípade autorky vôbec nemusia byť relevantné.
@lienka.7 tak tak. neviem, ci najvacsia k*rvaren, ale jednoznacne je univerzitna poda miestom, kde dedovia maju najvacsiu sancu na sex s mladymi. velavazeni pani profesori, co vyuzivaju svoju poziciu. tiez sme takeho mali "pani inzinierka, aky mate krasny usmev. co mam urobit, aby ste sa na mna usmievali?" mne sa dvihal zaludok vzdy, ked som vedela, ze s nim budem sama.
Ale prosim ta, teraz klames sama sebe. Ak je ten jeho postoj k sexu taky, ako opisujes, ako moze byt manzel na jednotku? Ako moze tvoje zlaticko totalne srat na tvoje pocity, na tvoje tuzby? Ako ta moze nechat ta ako nrjaku chuderu zobronit o sex?
Do "manzelskych povinnosti" ten sex patri, takze nie, nie je manzel na jednotlu chlap, ktory nema zaujem uspokojit svoju zenu, sam sa necha vyfajcit a na teba sere. Milenec nie je ziadna samostatna uloha v manzelstve, patri to k tomu a on zjavne tvoje tuzby nenaplna. Tvoje zlaticko... Alebo tu nieco nie je tak, ako pises a len sa snazis ospravedlnit svoju neveru 🤔
@tiezjedna nikde o malom pindurovi nepise, to za prve a za druhe, moze pouzit ine prostriedky, ak by to tak bolo. Sex nie je len misionar 🤦
Mne je v tomto príbehu na rozdiel od iných najmenej sympaticky tvoj muž. Vekom to nie je, ako si zistila, aspoň u tých 50tnikov, dalej neviem 😀
Aj tebe sa trochu čudujem, že si “kľakneš do sprchy” a všetky tie divadla s kostymami, keď jemu je tvoje potešenie ukradnuté. Čo sa týka toho romániku, ako už správne povedali, jeho manželstvo to určite neohrozí.
Koľko máš vlastne ty rokov?
V jeho veku on už bude mysliet na spoločne zostarnutie a možno aj ako svoje manželstvo prezentuje a o ňom hovorí, tak aj mysli. Možno ani nemal veľa študentiek, ako píšu (a možno hej). Keď to po chemickej stránke sadne, tak to prevalcuje veľa ľudí.
A čo ti poradiť? Bud naberies silu to ukončiť alebo si to budeš diskrétne užívať. Po toľkých rokoch prosenia muža o sex si možno trochu potešenia aj zaslúžiš. Zvaz sama a uvaz, že tu ti radia tie manželky…a ludia ako tvoj manžel, ktorým sa do sexu nechce a nechcú v tom vidieť veľký problém
@bluka2 A to si ako prišla k úvahe, že sa nám nechce do sexu? To by si sa čudovala 🤭😝 Ale dobre, povedzme, že sa tu objaví téma v opačnom garde. "Som chlap, mám okolo 55 rokov, som šťastne ženatý už viac ako 30 rokov. Manželka je výborná matka a gazdiná, ale po prechode už nechce sexovať. Tak som si teda v práci našiel 35 ročnú kolegyňu, sex s ňou je výborný a výborne si aj rozumieme, veľa sa smejeme. Čo mám robiť?" Tiež by si mi poradila aby som na nič nedbal a aby som si to diskrétne užíval? Hm... nová doba 😁
@mojemenonikto ten prípad, čo si opisal, presne taký prípad poznám v reale, ma 51 r. 🙈 žena prechod, nie je chuť už roky, je to suché a boli ju to (to mi hovoril chlap) som tomu chlapovi poradila, že lubrikant 😅 a on, že to sa žene hnusí si tam niečo chemické dávať. Tak som povedala 100% arganovy olej nech navrhne, že to sa aj je. Ale ona proste nechce. Čo už, ich problém… a odpoved? Ak sa pokúsi a všetko a nič z toho nezaberá, lebo ona nechce… tak Ano, rovnaká rada. Akceptovať to, Najst si inú ženu alebo si diskrétne užívať, ine možnosti nie sú
Autorka zrus tie jeho pohlady, zmurknutia, letne dotyky. Je to max neprofesionalne a nemysli ze ostatni si to nevsimli. Aby Ta este nevyhodili
@bluka2 Áno, je to podľa mňa v súčasnosti jeden z najčastejších dôvodov, prečo sa rozpadajú 20-30 ročné manželstvá. Ale máš môj rešpekt za konzistentné názory 😉 Napriek všetkému si nemyslím, že dlhodobá diskrétna nevera je tým správnym riešením. Oveľa lepší je v takom prípade rozchod z rozumu, keď sa obaja dohodnú, ale zároveň zostanú ľuďmi, ktorí sa dokážu stretnúť a porozprávať sa. Po 30 rokov spoločného života toho druhého len tak ľahko z mysle nevymažeš... Je však na to potrebná veľká dávka empatie z obidvoch strán a vo veľkej väčšine prípadov to zostáva len v rovine zbožného želania.
@vler a kto ju vyhodi, ked on je veduci katedry? keby sa vsetci aj na hlavu postavili, tak nic nezmozu. ani dekan nema pravomoc rozhodovat o zamestnancoch jednotlivych katedier, o vsetkom na katedre rozhoduje veduci katedry.
@mojemenonikto hm, tak ten môj reálny pan z príkladu sa podľa mňa nejde rozvádzať, lebo mu inak manželstvo po všetkých iných stránkach vyhovuje. Možno sa boji, že nakoniec zostane sám.
Čo ja viem, sama tých ľudí trochu chápem v tom, že treba uvážiť viac veci. Ale zas nechápem v tom, že takú dôležitú časť manželstva a bez tej aferky aj života obetovať? Niekto písal, že je to zábavka pre chudobných, ale ja nesúhlasím. Intimita sa mi skôr zdá z tých najkrajších pocitov v živote a ako sa mi nepáči úplne z presvedčenia aférka, nepáči sa mi ani ochudobňovať sa o toto
@mojemenonikto Mne je tiež ľúto jej manžela. Ja neznášam podvádzanie vo vzťahu, zo strany muža aj zo strany ženy.
Ahoj,povodne som nechcela reagovat,ale nakoniec to spravim skor nez celu temu vymazes.
No ako to povedat slusne..
Skusim hej?
Tebe teraz dievca moje nepomoze ani svätena voda..
Ty ho proste zivocisne chces,mas ho na ociach,on chce teba a ste spolu.
O chvilu do toho spadnete znova a to je presne to,co ty chces...
Ja ta neodsudzujucem,po rokoch si stretla niekoho pre koho si zena a kto dokaze naplnit tvoje vyprahnute potreby.
Navyse ste si v sexe sadli a bolo to skvele..
Ale...
Pruser bude az to praskne..Az sa zamilujes a budes sa spravat inak.Budes roztrzita a robit chyba,ziarlit atd....
A ver mi,ze to praskne,kedze spolu robite.
Skus si to poriesit doma a ak sa naozaj neda (co by bolo tragicke),tak to si vyries inak.
Ale nikdy,nikdy nespavaj so sefom..
Uz s kolegom to byva pruser,so sefom cesta do pekla.
Zarucena
Chudák tvoj chlap ,toto si nikto nezaslúži, byt takto podvedeny.Dufam.ze sa ti to vráti.ze dve šťastné manzelstva 🤢

@tiezjedna ked sa vyspi s kolegynou, myslis si, ze studentku by odmietol, ved ta ma oproti nej isto na vrch.