icon

Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?

21. jan 2025

Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.

mamamasama
21. jan 2025

Som dojatá 🥹 To je tak romantické. 🥹 No a teraz vážne. Si spokojná? Máš zo seba dobrý pocit? Celý čas myslís na to ako tebe bolo krásne. Pomyslela si aj na muža? Že si to zničila? Kvôli sexu? O šéfovi nepíšem, jeho situáciu nepoznám. Možno je to typický k....ník, ale prečo si zahodila dobrého manžela ty? Že dve poháre vína. Džízs. 🤦🏻‍♀️

matkahelka
21. jan 2025

Ked pises, na katedre, tak ty si co, jeho doktorandka, ze nemozes dat vypoved? takych veducich katedry ako je ten tvoj su plne fakulty. aj my sme takeho mali, pretiahol by vsetko, co ma krvny obeh. a tiez pri kazdej prilezitosti chvalil manzelku a dakoval jej, ze len vdaka nej je tam, kde je. on vyuziva svoju poziciu. ty si daj studenu sprchu, poziadaj o dialkove studium a zabudni na neho. on si rychlo najde inu.

zuzubb007
21. jan 2025

Že 2 fungujúce manželstva tak toto ma pobavilo

guiseppinka
21. jan 2025

Kasli na to, ostan pri spomienke. Ak bude niekedy znova taka situacia, tak uvidis, ako sa to vsetko vyvinie... hlavne sa skus od toho odosobnit nejako, aj ked to bude tazke...
Najlepsie milenecke pary su vraj tie, kde su obaja zadani. Ani jeden nechce, aby to prasklo...

betulinka1
21. jan 2025

Za mna je to uz jedno. Uz si muza podviedla. Ci je to 2x alebo 100x je to uz jedno. Milencovi manželstvo nerozbiješ, nie si prva ani posledna toho pana. U teba to je otázne ale tiez si myslim, ze to nebude tvoj posledny milenec v zivote. Proste to ste takej povahy. Lebo keby ta to trápilo, tak tvoj prispevok je uplne iny. Pre dobro tvojho muza aspon ho nenakaz a používaj frcak.

kp7333
21. jan 2025

ktovie, kolko doktorantiek tento sef katedry uz stihol "vyzvrtat"...

autor
21. jan 2025

Ako mozem diskusiu zmazat?

nominativ
21. jan 2025

@mojemenonikto na potvrdenie si, že ľudia sú proste hajzli. :D Pričom ani nezáleží na tom, aký život žijú. Dá sa to povedať úplne plošne.

lindusss2016
21. jan 2025

Tak zavesit sa hola na luster neznie ako nejaka super technika zvadzania 🤷 Nehadz vsetko len na svojho muza, skus byt ty sexi, skus mu ukazat, ze po nom tuzis a zved ho. Neviem, co vsetko si uz spravila preto, aby to s nim klapalo lepsie. Lebo ak mu len podrzis pre pokoj v rodine, tak potom sa mu necudujem, ze sa do toho ani on nehrnie s vasnou.

Na margo tych "dvoch fungujucich manzelstiev". Nie je to pravda. K manzelatvu tvojho sefa sa nevyjadrujem, kedze nemame ziadne podrobnosti, ale predpokladam, ze je to suknickar, co pretiahne do radu vsetko. Snad sa mylim. No tvoje manzelstvo rozhodne fungujuce nie je, ked vam sex neklape. S milovanou osobou, s ktorou suzniem, musi byt sex uzasny, ak to tam nie je, tak ste spolu len zo zvyku, strachu, ci z pohodlnosti. Bud s tym nieco sprav, ale ak to nejde, aj tomu rozumiem, potom ale treba ist od seba, popripade mas moznost sa s nim dohodnut na spoluziti, kde budete sex riesit kazdy po svojom.

falbala132
21. jan 2025

neni to Michal z Kosic? 😀

nominativ
21. jan 2025

@mojemenonikto a ešte na jednu vec je dobrá táto diskusia, často vidím osoby, čo žijú život absolútne závislý na partnerovi. Také osoby by sa tiež mali zamyslieť, či je to v poriadku. Lebo aj šťastní a spokojní ľudia si nechajú manželstvo zahodiť akoby nič.

petruldo
21. jan 2025

Ty nijako, musíš písať adminom

tiezjedna
21. jan 2025

@zuzubb007 že si niekto vrzne pomimo - z najrôznejších dôvodov - neznamená, že má nefungujúce manželstvo...

prunee
21. jan 2025

Ako take zvieratko sa spravas....

dharmasanata
21. jan 2025

Neboj sa nerozbiješ dve manželstva, tvoj šéf ťa má len ako lacnú kurvu a o teba inak nestojí 🤷 je to chuj rovnako ako ty lacná defka.. dúfam že tvoj muž a jeho žena raz budú šťastní po boku normálneho partnera. Tebe prajem takého chlapa akého máš v práci. 🫶

petronelag
21. jan 2025

Najhoršie na tom je, že on keď má príležitosť, tak využije, hlavne mladšie, pekné a tým ženám to nenaskočí, že to nie je znak, že on sa ide kvoli nej rozvádzať, lebo našiel lepšiu ženu, on na rozvod vôbec nemyslí.

tamitamitami
21. jan 2025

Toto je strašný hnus, chudák tvoj muž. Veľmi rýchlo to celé ukonči a daj výpoveď ak nechceš stratiť rodinu....

lindusss2016
21. jan 2025

@tiezjedna ale znamena. Jej dovod bol napr.taky, ze im negunguje sex doma, kedze to je sucastou vztahu, tak sa da povedat, ze ich vztah nefunguje. Samorejme male nezhody byt mozu, ale u nich nefunguju dolezite veci: sex, dovera, vernost, ucta...

lucia13022023
21. jan 2025

Chudák tvoj muž.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
7lenka11
21. jan 2025

No ak je toto pravda, snad si nemyslíš, že sa kvôli tebe rozvedie. Rozvratiš svoju rodinu a tvoj šéfinko si rozhodne nebude kvôli tebe lámať ruky nohy. Predpokladám, že si hodne mladšia od neho, zapálili sa mu lýtka a tam to pre neho končí. Takýchto chlapov je kopec. Moja kamarátka má celý život takéto vzťahy, ani jeden sa zatiaľ kvôli nej nerozviedol. Zato ona nemá absolútne nič a je stále sama..

misicka31
21. jan 2025

Skús mu dať cez deň,možno ťa to prejde 🤷😃

zuzulkika
21. jan 2025

@lija22 😀

retatka
21. jan 2025

Vaše manželstvo je nefunkčné , bez úcty a rešpektu.Keby to tam bolo, toto sa nestane .Nemáš ani štipku zlého svedomia, ako si sa zachovala k svojmu mužovi ?To veľa napovie o vašom vzťahu.Dúfam, že to okúsiš aj z druhej strany raz, všetko zlo sa človeku raz vráti.A starého k… nekomentujem.Chytá posledný dych, tak ešte to využil
Koľko má 60-65 rokov? 🫢

evcagabi
21. jan 2025

Tak si sa stala jednou z mnohych a este si z neho napichana ako nejaka pubertiacka 😅😅 on to uz davno vyhodil z hlavy to len ty si z neho stale vlhka az tak, ze nevies ako sa chovat 😅 esteze mas to stastne manzelstvo 😅

casavina
21. jan 2025

Obaja ste žumpy 🤮🤮🤮 asi ma mk blokne ale iné pomenovanie som nenašla.

betulinka1
21. jan 2025

@kp7333 keby len doktorantiek 🤣🤣🤣

zuzanka.zuzu
21. jan 2025

60 ročnému pánovi profesorovi tak dobre točí penisom? fúha tak to iba my sme mali starých chlipnikov ktorým už asi ani nestál? sakra o koľko som ja prišla zážitkov 🙈😂😂😂

domkakvet
21. jan 2025

Tak toto sa deje na vysokej skole, aspon viem ako sa niektore dostali k titulu.

tiezjedna
21. jan 2025

@lindusss2016 ale môže... u autorky nefunguje doma sex, a manžel o tom zrejme nevie, pretože všetko ostatné je ok.
@domkakvet zas to zbytočne nedramatizuj. Oni sú kolegovia. Nie profesor a študentka.