Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?
Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.
@fantaghiro21 velmi pekne napisane, vzdy je na com pracovat. A samozrejme, ze zamilovanost vyprcha, ale potom o to viac treba stavat na inych hodnotach, aby sa vasen nevytratila. Kto necha svoj dlhorocny vztah bez snahy, bez prace len tak fungovat zo zotrvacnosti, nemoze v nom byt stastny...
@lindusss2016 no kopec ludi tak zije. Tak s manzelom mam spolocneho daleko viac, ako len skvely sex. Ak by ten nebol ok, stale mam tisic dovodov pre ktore ho milujem a milovat budem. Co sa sexu tyka, ten sa da pekne oddelit od citov...
@zuzanapjat len zo zvedavosti sa pytam, kolko mate rokov. Aspon priblizne. Ako sa da sex pekne oddelit od citov? Mas to uz odskusane teda? Ze jedneho milujes a s inym spavas? Uz som to tu pisala 100x, pre mna sex znamena ovela viac, ako trtkacku. A veru cisto o tu trtkacku by som nestala. Vediet, ze niekto si na mne len ulavi, je to pod moju uroven. Ja si samu seba vazim. Ale aj tak by ma zaujimalo, ako toto funguje. Jeden ma drzi v naruci, objima, bozkava a druhy si to na mne robi??? Pre mna zaujimave praktiky toto... 🤔
@zuzanapjat sex sa dá oddeliť od citov?
Sex je najintímnejšie vyjadrenie a spojenie manželov...
Je to neustále potvrdzovanie manželskeho sľubu....
Už len z toho čo píšes,mi nepríde ten váš manželsky život tak dokonalý..
Odporúčala by som ti knihu sex ako ho nepoznáte od Ksawery Knotz....
Nemyslím si že tak perfektne manželstvo opustí kvoly tebe.Znicit si zničila čo sa dalo aj keď zatiaľ potichu.Vzdy budeš iba hračka či tu či inde
@fantaghiro21 knihu som necitala, ale pod tento nazor sa jednoznacne podpisujem. Sex z lasky a z nutnosti vobec nie je to iste a nerozumiem, ak si niekto dobrovolne vyberie to druhe. Uspokojit sa kazda dokaze aj sama, ak teda by malo ist len o to. Pride mi to vo vsetkych smeroch lepsie ako spavat s niekym len kvoli tomu...
@fantaghiro21 áno, máš pravdu - manželov.
@lindusss2016 mám 42. Dokopy som bola vo vzťahu (manželskom a partnerskom) rátam takých 20 rokov. Nikdy som nepodvádzala. Ale keď som bola nezadaná, mala som pár kamarátov s ktorými som sex mala. Mám s nimi dobré vzťahy doteraz - kamarátske bez sexu. City tam boli kamarátske aj sú.
@zuzanapjat no ale to jr znacny rozdiel, ako jedneho milovat a s druhym bez lasky sexovat 🤷
@lindusss2016 ano je... da sa brat sex aj ako nieco prirodzene, ako odreagovanie a prijemne straveny cas.
@zuzanapjat ano, to sa da. Ale neda sa k jednemu prechovat city a s druhym sa odreagovavat. Je ine, ked si single a sexujes bez lasky. Ja nie som puritan a zazila som aj take. Dokonca som mala jedneho naozaj kvalitneho milenca, s ktorym to fyzicky klapalo, ale emocne, mentalne a ani nijak inak medzi nami absolutne nic nebolo. Sex bol s nim super, ale aj to super bolo na miiiile premiiile vzdialene od sexu s milovanou osobou, kde vztah funguje aj po inych strankach. A od kedy som spoznala takyto sex, iny by som nechcela.
@lindusss2016 suhlasim. Nemam ani ja potrebu ako vydata mat bočaky. Ale nam to doma klape... inym ludom nie, takze neviem ako by som to brala, keby muz mal v nohaviciach mrtveho škrečka kym by som sa vešala nadržana na luster, ako autorka spominala.
Precitala som si zvysok diskusie a zaujimalo by ma vysvetlenie na 1 fenomen. Ako je to mozne, ze ludia ako aurorka opisuju svojich manzelov ako idealnych partnerov, LEN ich nechcu na intimitu/sex. Pricom to pre nich nie je *len*, pretoze tym trpia a skoncia v situaciach ako tato v tomto pribehu. Su to ludia, ktori ich odmietaju na taku blizkost a nemaju zaujem na tom nic menit. Ako ich mozu stale povazovat za takych (skoro) perfektnych parterov? Pre mna je to paradox
@zuzanapjat vam to klape,ale keby mal tvoj muž mŕtveho škrečka ,tak chces mat bokovku...a toho mŕtveho škrečka bude čoskoro mať,vek neobabres ..
Na čo si sa vydávala?pre mňa manželstvo je zväzok 2 ľudí,a žiadna 3 záchrannar sexu nepripadá do úvahy....
Ak si niekoho beriem,viem o jeho sexuálnych potrebách.
Zmeny v sexe nastaví či niekto chce alebo nie
Buď zo zle časového hľadiska,či zdravotneho alebo z emocneho,keď sa partnery odsudzuli....
Sme to dopracovali....
Keď toto číta niekto labilnejsej povahy, či menej "vzdelaný",nečudujem sa,že je toľko rozvodov A podvádzania,keď si ľudia vymýšľajú a hľadajú zámienky,ako podvádzanie a nevery legalizovať.
@fantaghiro21 ja by som od manžela tiež nechcela, aby si doživotne honil len preto, že by som ho z x dôvodov dlhodobo odmietala. Osobne by mi to prišlo sebecké chcieť od partnera, aby žil ako honibrk do konca svojho života.
@fantaghiro21 a beriem to tiež ako formu lásky, neupierať partnerovi to, na čom by sme neboli obaja rovnako nastavený
@fantaghiro21 sama za seba Ti poviem, že som bola absolútne nedotknuta ani len nepobozkana do mojich 25 rokov, kým som stretla môjho muža, s ktorým som 13 rokov vo vzťahu, 10 rokov v manželstve a bol a je to stále môj jediný chlap...a nie, neviem nič o ženách, ktoré tu píšu o autorke ako o hnoji....a aj ony vedia len to malo, čo som si prečítala aj ja...tak ako ja nesudim autorku a nenazyvam ju hnojom, nemali by ani ony....nesúd, lebo nevieš kedy budeš súdený ✌️
@fantaghiro21 a ak dovolíš, každý vie byť múdry a písať ako veci riešiť lepšie, múdrejšie, racionálnejšie, krajsie a bla bla bla...avšak nikto nie sme dokonalí, nikto, ani jeden z nás....takže ešte raz...nesúd ak si nechodil v jeho topánkach...
@fantaghiro21 panečku, ale Tí ide pusa🤣🤣🤣 na to , aby som vyjadrila svoj názor, je podmienka, aby som kecla o sebe?!🙊🙈🤦
@fantaghiro21 a ešte dodám, že som v klube mamin s 5 detmi, keď už sa píše o Tom ako ste tu maminy s deťmi 3+ a nemáte čas na trtkacky mimo domova 🤦 Bože dobrý 🙏🙏🙏
@mamamasama
@aurora33 myslím, že to, či ste bez viny, o Vás môže súdiť len Boh- v akejkoľvek podobe, v akú v neho veríte /neveríte ✌️
@toscania takže ty si tá dokonalá si sa chcela pochváliť a iné nazvať hnojom,lebo iné sú tie hresnice
Kto tu jediný sudi ,si ty a nechutne.a samozrejme,že sa radi iným lepšie,ked sú v nezaujatej pozícii,netýka sa ich to,to neznamená,že tu niekto niekoho súdi
Tak sa ukľudní,tak si xanax alebo čo.lebo tu bezdôvodne vybuchujes
@brkodlak420 gratulujem, evidentne si dokonalá...a ďakujem tiež za odsúdenie aj mojej osoby, pritom o mne nevies nič - teda iba to malo, čo som napísala o pár riadkov nižšie...
@fantaghiro21 ja vybuchujem?! 🤣🤣🤣 Nenapíšem nič o sebe, zle je, napíšem a už som dokonalá 🤣🤣🤣made my day 🤣🤣🤣🤣🤣
@toscania a ani čítať s porozumením nevie...ja píšem o tvojich výbuchoch k iným ženám ,nie to že si frigidna do 25ky
Ešte raz skludninsa lebo ani čítať s porozumením nevieš
@lindusss2016 skvelé, že si nepodlahla a odolala a odišla zo vzťahu s čistým štítom a úprimne sa teším a blahoželám, že si našla odvahu a rozhodla sa a rozviedla a našla svoje šťastie, teda dúfam🤞 každý v živote nemá toľko - možno ani rozumu, ani šťastia, odvahy, možno podpory a pochopenia od rodiny...niekto zakotví a drží sa vo vzťahoch z nesprávnych dôvodov a celoživotné trpí, avšak ani takého človeka neodsudzujem, lebo nikto z nás nie je dokonalý a nikto z nás nepozná skutočny návod , presný manuál na stastie...ten môj kamarát, čo je 30 rokov ženatý a kamoška, ktorá sa po 35 rokoch rozviedla, su ľudia s naozaj veľkým, dobrým a láskavým srdcom - možno až príliš dobrým - a nehádžem ich "cez palubu" len preto, lebo zhresili....všetko dobre želám✌️
@fantaghiro21 frigidna? pokračuj prosím, je to stále lepšie a lepšie 🤣🤣🤣
@toscania no ja som uz dlhe roky uplna sirota a na Slovensku uz v tomto momente nemam ziadnu rodinu, mam len jednu sestru zijucu kusok za Prahou, takze naozaj chapem, ze nie kazdy ma podmienky odist z nefunkcneho manželstva. Odisla som s dvomi malymi detmi, bez istoty TPP, nakolko som sa zivila v tej dobe len ako instruktorka jogy na volnej nohe. Prvy rok bol neskutocne tazky, ale teraz uz viem, ze mnohe veci sa daju, ked je snaha, huzevnatost a vytrvalost. Deti boli nutene sa naucit samostatnosti a zodpovednosti, zaroven ja som im musela preukazat doveru, ze to zvladnu. Toto napr.hodnotim velmi kladne a viem, ze si na svoj vek vedia poradit v mnohych situaciach.

@zuzanapjat pripojím sa k
@lindusss2016 to sú len blaboly tvoje.....
Toscania tu ale písala :"Mne sa páči, aká je tu väčšina z Vás dokonalá, bezuhonna, s čistým štítom, nikde žiaden hriech na rováši 🤦"
A o sebe ani necekla .Hovno vie o iných.A sama tu hádže kamenom
Dokonalé manželstvo neexistuje.Kto si myslí,že má dokonalé manželstvo,žije akurát tak na piesočku s lopatkou v ruke. Vždy je čo budovať,vždy je čo zlepšovať,vždy je potrebné ťahať manželstvo...
Ale to neznamená,že sa tu budem zastávať podvádzania...
Mám svoje hodnoty a tých sa držím ....