icon

Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?

21. jan 2025

Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.

h2
23. jan 2025

@dadka_bb A vieš, že si mala pravdu? Autorka potom písala, že manželka bola jeho spolužiačka, brali sa, ako študenti a má 55 rokov. Ale to je jedno, 5 rokov hore - dole, určite nie je autorka jeho prvá bokovka, ani zďaleka!

maury
23. jan 2025

@lindusss2016 tak za toto rozhodnutie tlieskam, klobúk dolu.

lindusss2016
23. jan 2025

@maury kiez by som ho nikdy nemusela ucinit, kiez by vsetky pary boli idealne a vychovavali deti v harmonii. Ja som to tiez odkladala kvoli detom, nakoniec kvoli detom som odisla. Nikdy by som si neodpustila, keby sa mojej dcere vryl do hlavy taky vzorec, ze takto to je vlastne spravne, ze takto vztahy funguju a ze sa s tym len treba zmierit. Naopak sa obom detom teraz snazim ukazat, ze si maju vazit sami seba, ze si musia vediet stanovit hranice a nikoho za ne nepustit.

Mam spoluziacku zo strednej skoly, pekna baba, ani v hlave nema nasrate, ale vztahy katastrofalne, mala uz troch zivotnych partnerov, s dvomi aj ma deti, ale vsetci ju mlatili. Na stretavke mi hovorila, ze od toho posledneho definitivne odisla az potom, co ju SKRTIL a TOPIL doma v bazene 🙈🙈🙈 pred ocami ich spolocneho syna. A nakoniec dodala, ze ona tie bezne bitky nepovazovala za nic strasne, lebo presne v tom vyrastala, ze ich otec mamu mlatil a ona s nim aj tak cele roky ostavala. Kvoli detom... 🤦

Takze som si povedala, ze moja dcera uz uvidi pri mne len partnera, ktory sa ku mne bude chovat s laskou, s porozumenim a ktory bude mat ochotu na nasom vztahu neustale pracovat.

modra_kolobezka
23. jan 2025

Si v tazkej situacii, akoby mrdzi dvoma mlynskymi kamenmi. Na jednej strane stabilita a rodina, avsak vztah bez vasne a na druhej strane skvely sex s muzom, pri ktorom si ale nie si ista, ci to ma perspektivu. Ty to asi sama nevyriesis. Asi by som na tvojom mieste cakala iniciativu od sefa. Nieco, co by ta presvecilo, ze mu za to stojis a nie si mu len na sex. A podla toho by som sa zariadila

maury
23. jan 2025

@lindusss2016 veľmi smutné, keď násilie niekto považuje za štandardnú vec. Či už agresor alebo obeť. Ale spolužiačka si vždy vyberala rovnaké typy, preto lebo v tom vyrastala. Neprišla na to, že je to problém a takto to fungovať nemá. To sú vzorce správania, ktoré človek nadobúda ako dieťa a potom je už na ňom ako s tým naloží v dospelosti. Buď bude opakovať rovnaké chyby, alebo s tým sekne a zmení svoj život od základov. Chce to odvahu a veľa sebazaprenia.

lindusss2016
23. jan 2025

@maury ano, iste da sa to aj vyriesit v dospelosti, ale najlepsie je, ak deti tie nespravne vzorce ani nrmaju

autor
23. jan 2025

@dadka_bb nie je ani dekan, ani hnusny, ani uchylny. Ma 55 rokov a polovica z vas, keby ho videla by mu hadali max 45. Vyzera a posobi tak, ze by vopchal do vrecka hociktoreho 40-nika.

eludka
23. jan 2025

A čo si od situácie sľubuješ? Ze sa rozvedie? To by bola preňho komplikácia navyše. Radšej zidi z kratšej cesty s chod si niekam vyčistiť hlavu. A navyše do penzie to ma za oveľa kratší čas ako ty, čo by si potom s penzistom?

autor
23. jan 2025

Nemam kapacitu reagovat na kazdy komentar, zvrtlo sa to tu do strasnej roviny urazok a osocovani. Moj manzel pre mna dokonaly je a som si ista, ze vacsina zien na tomto fore by spinala ruky k panenke Marii, keby takeho doma mala. Vari ako sefkuchar, uprace, povysava, vydrhne kupelnu, obriadi deti. Je absolutne spolahlivy a zodpovedny vo vsetkom. Pocas materskej s mladsim dietatom sa dokonca naucil fantasticky piect. Velmi dobre zaraba. Je spolocensky, vtipny, pracovity, v kazdom kolektive velmi oblubeny. Opakujem, pre velku vacsinu zien je takyto muz snom. Aj pre mna bol, kym sa nas intimny zivot nedostal do bodu v akom je teraz. Padla otazka, ci sme sa o tom rozpravali. Len asi sto raz. Vysledok? Ziaden. On je unaveny, alebo sa mu nechce, alebo to pre neho nie je dolezite. Ked velmi dobiedzam, 2 razy mesacne sa premoze. Ten sex je kvalitou presne ako z donutenia. Kamaratka mi hovorila, ze je to urcite vekom, u muzov libido k 50 klesa. Moj sef je starsi ako moj manzel a tam ten vek rolu nehra. Manzel urcite nema milenku. Bud je v praci, alebo v kancelarii s mojim rodinnym prislusnikom. Z prace uteka do skolky pre deti, chce s nimi travit cas. Nechodieva na sluzobky. Ma partiu kamaratov, su to len chlapi, obcas idu vecer na pivo alebo bowling. V partii je aj moj rodinny prislusnik. Nebudem si sypat popol na hlavu, ani sa nebudem obhajovat, bolo by to pokrytecke, pretoze to nelutujem. Bolo to nieco take krasne a magicke, co som nikdy nezazila. Nikdy sa ku mne nikto tak v posteli nespraval, nikto nedaval na piedestal moje uspokojenie, nikto mi nedal nikdy pocitit tolku vynimocnost. Nechcem a nebudem sa rozvadzat. Urcite ani v najmensom nemam v plane uskodit manzelstvu mojho sefa.

lapersefona
23. jan 2025

Odpovedz si na otázku? Tebe by sa páčilo keby tvoj superamzel prasil kolegyňu?
Páčilo by sa ti keby deti prosli za tebou a dozvedeli sa od niekoho ze máš frajera. Predstav si tu bolest tvojich deti a hneď ta prejde chémia. Bud vdacna za rodinu a ze máš zdravé deti a dobreho manžela!!
Odid z prace len to ti pomoze. Zide z oci zide z mysle.

really8
23. jan 2025

Fakt ti to nie je ani trochu luto? Myslis ze by to manzelovi ublizilo keby sa to dozvie? Nevadilo by ti to?

oli_gapelodiegant
23. jan 2025

A ako to prišlo k tomu, že ste zrazu skončili v posteli? Kto ku komu prišiel, ako ste sa dostali z bodu šéf a podriadená do bodu milenci? Čo ti povedal? Ja ťa trochu chápem, môj muž je podobný.

lindusss2016
23. jan 2025

No ale teraz si vlastne napisala, ze tvoj manzel nikdy nemal potrebu uspokojit teba, takzd vekom to nie je a ver tomu, ze chlapi, ktorym taha k 50 su este kanci 😁 Na to sa naozaj vyhovarat neda. A sice si ho tu opisala ako super chlapa, to vskutku uznavam, napisala si aj to, ze chce travit cas s detmi. Ale moja otazka znie, chce ten cas travit aj s tebou? Lebo co z takeho muza, ktory sice napecie, ale nema o teba vobec zaujem? Ja celkom rozumiem tomu, ze si podlahla, neschavlujem to, ale rozumiem, ze si sa chcela aspon na chvilku citit ako ziadana zena. Len mozno je na case priznat si, ze tvoj manzel je mozno skvely chlap, ale ako manzel taky dokonaly nie je a mozno ta ani nemiluje

matkahelka
23. jan 2025

Som velky odporca nevier. tiez pomyselne mozem hodit kamenom. jednym dychom vsak dodam, ze by som sa urcite muzovi takto nedoprosovala o sex. je to trapne, ubohe, ponizujuce. vykupit obchod s bieliznou, klacat v sprche, aby sa on urobil. prepac, vsak to si ako stetka, ta to ma aspon zaplatene. pre mna je sex velmi dolezity, uplne rovnako dolezity ako laska, ako ucta, ako tolerancia, ako dovera, je rovnakym pilierom vztahu. nam aj kaplan na priprave pred sobasom hovoril, ze intimno je prave to, co rozlisuje kamaratsky vztah od partnerskeho. toto pre teba z dlhodobeho hladiska nebude udrzatelne, predpokladam, ze si este velmi mlada.budes casom frustrovana, ubije ti to sebavedomie. muz nema nejaky problem? blok? urolog, sexuolog, nic?

mircalla
23. jan 2025

@matkahelka Presne tak, zobrat o sex a to dlhodobo a vediet, ze to robi z donutenia, totalne ponizujuce

zuzanapjat
23. jan 2025

autorka... poznam par takych chlapov, konkretne troch. Varia, peču, venuju sa deťom, behaju s vysavačom a k manželke su "milačik sem, lasočka tam" a same zdrobnelinky. A predsa kazdy jeden z nich je podvadzany. A ked som sa bavila s tymi zenami tak presne tam bol ten problem, ako maš ty. Nevedia ich poriadne vyobracat - lekvari su to. 🙂 To je tak, ked je chlap doma viac žena - ako poriadny CHLAP.

lindusss2016
23. jan 2025

@zuzanapjat inak, teraz ked si to takto napisala, mne to znie celkom priteplene, ked chlap zastane v domacnosti vsetky zenske prace, lebo sorry, ale su to zenske prace, aj ked sa to feministkam pacit nebude, ale zenu uspokojit sa mu prieci...

zuzanapjat
23. jan 2025

@lindusss2016 asi tak... nehovorím mne manžel tiež pomôže, povenuje sa deťom... ale potom aj mne :D

zuzanapjat
23. jan 2025

@really8 možno by sa pán manžel prebral k životu keby sa to dozvedel... alebo by bol možno aj rád, že ho vedúci zastúpi ... ktovie... možno by im napiekol a možno by si to aj rád pozrel :D

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
23. jan 2025

@lindusss2016 Toto som nedávno zažila. Neviem prečo, bolo to u chlapov z Bratislavy, či to nie je nejaký trend :D a to tiež mali okolo 40, a niektorých mám v rodine.
No, to upratovanie je v pohode, aj navariť, o deti sa postarať.
Ale ak chlap nevie zložiť poličku, opraviť vodovodný kohútik, ak sa bojí zašpiniť, tak to nie je potom dosť mužný chlap. Pre mňa musí byť chlap zručný.
A ako si spomenula tie zdrobneniny, to je "no-go", ale zažila som to v optike v BA, takže nechápem.

lindusss2016
23. jan 2025

@unicornlady ale jasne, ze je v pohode, ked chlap doma uprace, navari, ale aby potom hovoril, ze nema energiu na zenu, lebo piekol suflé, tak to uz by mi bolo podozrive 🤔

unicornlady
23. jan 2025

@lindusss2016 Mne ale tiež napadlo, či nie je troška priteplený. Alebo úplný asexuál. Deti asi chcel, tak sa "obetoval", a odvtedy na manželku kašle.

Ako, ja som tiež mala chlapa, čo to "až tak nepotreboval", ale to sme obaja len začínali s intímnym životom, tak som myslela, že sa to časom nejak uprace.
No, a neupratalo. Bolo to horšie a horšie, časom ako tuna autorka, ponižujúce, ničilo mi to sebavedomie aj sebaúctu.

lindusss2016
23. jan 2025

@unicornlady ved prave, ze tu zenu to depta a nici psychicky... Tak ktory milujuci manzel toto dopusti?

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
bluka2
23. jan 2025

Tak každá sme ina. Pre mňa koláč, zarobenie neznamená nič, to sú veci, ktoré si viem spraviť aj sama. Spoločenstka prestíž, no ok. Ale uznavam, že je znie celkom príjemne, s tým vzťahom k deťom, upratanim, atd. Ale tak ja by som stále radšej zaplatila upratovačke a mala chlapa, ktorý po mne túži. Ja som potom z tých mala, čo by ho nebrala.

liliana8
23. jan 2025

@toscania Suhlasim, ze pribehy a motivacie su rozne, ale keby to kazdy takto riesil? Kolko rozbitych rodin a ako to ovplyvni aj deti...nemalo by ist len o svoje vlastne stastie, ked som uz zodpovedna aj za druhych. Navyse, nezijeme v dobe nutenych manzelstiev. Partnera sme si vybrali dobrovolne sami a vacsina s nim nejaku dobu chodila a spala aj pred svadbou. Ano, ludia sa po rokoch mozu aj v tejto oblasti zmenit, ale tak rozhovor, poradna, pripadne rozvod alebo otvoreny vztah, ak to obom vyhovuje, ale mala by zvazit aj bolest, ktoru sposobi muzovi a detom. Uz to nie je iba o nej.

sharpay
23. jan 2025

Pokial je to pravda ...tak hned dat vypoved, povedat muzovi co sa stalo, lebo si to ZASLUZI!!! Pozbierat aspon zvysky nejakeho charakteru lebo si sa zachovala ako spina ( sorry not sorry). Pises ako milujes svojho muza a podobne dristy- ale je to jeden bullshit za druhym. Keby si ho milovala toto nespravis. A hlavne nezabudni- u sefka si takto zrejme nebola ani prva a nebudes ani posledna...o jeho pretvarke a pokrytectve ani netreba pisat, kedze si nam sama priblizila, ze je to bezcharakterny čurak, ktoreho dufam, ze dozenie karma....🙏

marca12
23. jan 2025

Nejdem moralizovat nadtym,co ste urobili. Len nechapem,preco si toto zeny robite. Sadnete na lep seladonovi a potom sa trapite. Uz len ak mas rada sama seba,tak sa na to vykasli. Casom zabudnes. Vies kolko takych ako ty uz pretiahol? A mozno aj prave teraz pretahuje.

mojemenonikto
23. jan 2025

Prepáč, tak ako si ho teraz opísala mi pripadá tak trochu že ten tvoj muž ani nie je veľmi na ženy. Nebolo by to nič nezvyčajné. Mnoho mužov si to uvedomí až vo vyššom veku. Skús si všímať ako sa pozerá po mladých pekných chlapcoch. Nemyslím to v zlom, zobral by som to ako reálnu možnosť...
Po tvojich viacerých príspevkoch ti už trochu viac rozumiem a aj tomu, prečo si to urobila. Možno by si sa čudovala ako veľmi. ☺️ Určite ťa neodsudzujem. Dal by som si na tvojom mieste ale pozor na toho aktuálneho pána úžasného. Aby ti náhodou tak trochu nezlomil srdce 😉