icon

Ako zvládnuť aférku so šéfom v práci?

21. jan 2025

Stalo sa to niekomu? Chemia so sefom neskutocna, odkedy sme si potykali, asi rok trvajuca. Viackrat mal nejake pokusy, stopla som to. Po novom roku sme boli na konferencii, 2 pohare vina a uz som sa neovladla. 3 noci plne takeho sexu, ze som bola v siedmom nebi a neverila som, ze nieco take je vobec mozne zazit. Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. Pruser je, ze obaja sme v manzelstvach. Moj manzel je v kazdom smere super, moj poklad, len ten sex s nim je daleko podpriemerny. Sef je tiez zenaty, manzelstvo idealne, ona je krasna, udrziavana, ako tie fotomodelky z 90.rokov, vzdy ju vsade chvali, pekne o nej hovori, ked k nam na katedru niekedy pride, pobozka ju, pohladka, vzdy sa doteraz daval za priklad pre mladych, ze je 35 rokov zenaty a keby mohol, kedykolvek si svoju manzelku opat vezme. Neviem ako dalej. Hovorim si, ze raz, len jeden raz to chcem este zazit. Potom si poviem, ze sa neovladnem, spadnem do toho tak, ze z toho nevyleziem, zamilujem sa, rozbijem 2 fungujuce manzelstva. Neviem si pomoct. Staci, ze ho vidim, ze citim jeho vonu, uz myslim na to, co so mnou robil tie 3 noci. Nemozem dat vypoved a aj keby som dala, nepomohlo by to asi by ma to k nemu este viac tahalo.

filipjohns
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
23. jan 2025

@marca12 čítať vieš??? Ona sa netrápi...ona si chce dať repete😎

dahra
24. jan 2025

@filipjohns - a kam patrí ten pán?

maury
24. jan 2025

Ja som sa nejako stále nedozvedela, že v čom je ten manžel super v akých všetkých ohľadoch. A ako tu napísal jeden chlap, podľa neho je to skrytý homosexuál. To by potom mohol byť pozorný, postarať sa, byť dobrý kamoš. Len z toho sexuálneho hľadiska by o ženu vôbec neprejavoval záujem. No to by aj sedelo. Ak by to bolo ozaj tak, tak to manželstvo neudržíte. A šéfa nerieš.

lindusss2016
24. jan 2025

@maury
1. chce travit cas s detmi
2. dobre zaraba
3. upratuje, vysava
4. vari a dokonca sa naucil skvele piect

Takto som si to zapamatala ja. A autorka si mysli, ze by sa za takymto chlapom isli vsetky zeny utlct 🙈 🤷 pre mna z tohto opisu totalne neatraktivny napr.

fantaghiro21
24. jan 2025

@maury ja som to tu nejak prestala sledovať a čítať....
Ale tiež som sa na toto pýtala autorky,ale tá sa zmohla akurát do útokov,že by sme všetky boli vlhké z jej manžela ,lebo je top...no tak asi nie je až tak top,keď vlhne pri šéfovi a nie pri svojom manzeloci.zhodnotila to dobré
@lindusss2016

Je super,že je to chlap,ktorý pomáha...ale to nestačí....
Kazdy normálny chlap by povedal,že sex je pre nich okrem všetkého nutná potreba , odreagovanie .

O to viac,ak tam je muž ako sluha ,stroj,a nič emočne medzi nimi nie je.To nie je ani manžel,ani láska,ani dokonalá láska.
To si môžem zavolať hodinového manžela a mám to isté
Mňa by to strašne ponižovalo,keby sa mám sexuálne doprosovat....

lucia245
24. jan 2025

Tvoj muž je príliš zsenstily, je jasné, že vám sex nefunguje. Mám rovnakého švagra. A tiež ho ex začala podvádzať. A tiež žijú v Bratislave . Tam už je to tuším epidémia takýto scenár...
"Ženské" a mužské role majú pre niečo svoj názov a význam. Tu je výsledok, keď človek nezastáva svoju rolu vo vzťahu. Neoprávňuje ťa to k nevere, ale vôbec sa nedivím, že to takto skončilo, ani by ťa tu nemal nikto súdiť.

h2
24. jan 2025

@lucia245 Autorka niekde písala, že sú v Bratislave?

autor
24. jan 2025

@lucia245 akou schopnostou ovplyvas, ked dokazes vidiet v texte napisane to, co tam v skutocnosti nie je napisane? Ako si prisla na to, ze som z Bratislavy, ked som to nikde neuvadzala?

autor
24. jan 2025

@lindusss2016
@lucia245
@fantaghiro21 cim je moj manzel zzenstily? Tym, ze po prichode z prace domov si nesadne pred telku a nedrzi v jednej ruke ovladac a v druhej mobil? Tym, ze navari a uprace? Tym, ze dokaze nalozit a vylozit pracku? Tym, ze sa dokaze o deti postarat uplne rovnako ako ja? Ked tu na dennej baze citam staznosti inych zien, ako doma ich chlapi nepohnu ani malickom a zena po praci chyta druhu sichtu doma, som presvedcena o tom, ze by takeho ako je moj manzel chcelo mnoho zien. Uplne rovnako ako dokaze navarit, dokaze mojim rodicom narubat drevo, alebo na jar obrezat stromy. Urobi akukolvek manualnu pracu a ani omylom nie je zzenstily.

eliska13
24. jan 2025

@lindusss2016 ty sa strašne čudujes ako môže muž jej zlatíčkoa pritom kašľať na jej pocity a sex.Pred nedávnom si raz radila v jednej téme ako sa treba naladiť na chlapa naučiť sa komunikovať až také ezotericke reči a ako to vam pomohlo v manželstve a o pár mesiacov si sa rozviedla a napísala nie pekné veci o mužovi.
Autorka rozvádzať sa určite nechce.To len ženy si myslia, že po pár bokovkach sa treba rozviesť.Tak si uzi aspoň sa budeš tešiť do práce😆takéto aférky sú v každej práci.Garantujem ti, že jeho žena aj, keby to vedela tak sa nerozvedie.Moj šéf tiež takto žije so ženou a naozaj majú pekne manzelstvo, ale sexuje s niekým iným a ona to vie

aurora33
24. jan 2025

Autorka, Ved to je fajn. Môj tiež vie upratat, navarit, postarať sa o deti. Ale, a to je obrovské ALE v sexe je perfektny. Nepotrebujem ako taká chudera prosikat o sex.

fantaghiro21
24. jan 2025

Keď by tak tvojho manžela všetky ženy chceli,prečo ho práve nechceš ty a podvádzas? Však co že nechce sex,keď by si mala mať vlhké nohavičky z toho,aká je to upratovačka.
pre mňa je manžel človek emocionálne,sentimentalne, sexuálne zladený so mnou....
Zabudas na podstatný fakt a to na lásku ...menujes muža ako pracovnú silu,ale nikde nevidím nejaku tú lásku..ani štipka v tvojom opise ...vsekto sú výhody alebo znaky dobrého muža,ale nie manžela....
Upratovačky si viem aj zaplatiť keď by som chcela.
Ale lásku si nezaplatim ani nenahradim ničím.
Nie,nemám absolútne dokonale manželstvo....
Ale to neznamená,že sa podľa niektorých hodnotách neriadim v živote.

autor
24. jan 2025

@aurora33 tlieskame ti, ze mas dokonaleho manzela

autor
24. jan 2025

@fantaghiro21 tvoje manzelstvo nie je dokonale v inom smere, moje v tomto. Dokonale manzelstvo totiz neexistuje. Manzela milujem, ak by tam city neboli, uz davno som zbalena a odidena. Tiez som sa donedavna riadila istymi hodnotami, az do okamihu, kym tomu moje telo dalo volny priebeh. Mimochodom, xyz zien tu pise a stazuju sa, ako ich chlap otravuje s castym sexom a im sa sexovat nechce. Keby moj manzel mal taku zenu, ktorej by stacil sex 2 razy mesacne ako jemu, mali by presne to povestne dokonale manzelstvo.

aurora33
24. jan 2025

Tak svojho manžela miluješ, že si ho podviedla?

autor
24. jan 2025

@eliska13 dakujem, tiez to u seba vidim na nejake take fungovanie. Pisala som, ze rozvadzat sa v ziadnom pripade neplanujem, ale neplanujem uz ani drzat nuteny celibat. Posledne dni som o tom velmi vela premyslala a mam pocit, ze mi z toho nedostatku sexu zasibava a myslim stale len na sex. Necham tomu volny priebeh. Ked bude prilezitost, uzijem si.

fantaghiro21
24. jan 2025

Samozrejme že neexistujú dokonalé manželstva,
To som myslím spomínala v tejto diskusii.
Ale podľa mňa ten základ,je láska .
Ty ho miluješ,ale ako miluje on teba?
Áno ,láska sa vyjadruje rôzne (5 jazykov lásky) ale malo by to byť v nejakej rozumnej rovnováhe, poprípade obdarovať partnera, vyjadrovať lásku tak,ako to on potrebuje.alr ak ti teda citová láska, objatia,záujem nevadia a pracovná sila je pritalzivejsia....to sú už tvoje potreby ale potom klameš samu seba.

Ale sex a láska ide ruka v ruke a to ti aj v kresťanských rodinách každý povie,že láska bez sexu umrie....
Ok,môžu byť vážne zdravotné dôvody,ktote sa pridružili vekom ,kedy vzťah nemôže na určitú dobu sa intímne spojiť....(Ae ty si už podľa toho čo som čítala,ak teda si niečo nepletiem,bola vedomá toho,že tvoj muž nie je tak sexuálne aktívny...)
Ale častokrát sú tie situácie riešiteľné,alebo aspoň riešiteľné nejakými pohladeniami, inými fyzickými prejavmi.a to ty si vôbec nič nespomínala,len tu pracovnú silu....

Potom prestaň vyprávať o tom,ako by iné zeny chceli tvojho manžela....lebo vlastné ty tu celý čas vtlacas mienku aký je dokonalý a každa žena by ho chcela.
Nie, nechcela.... absolútne.
Ostane nohami konečne pri zemi .
Na rozdiel od teba,svoje problémy neriešime tým,že ľahneme prvému chlapovi do postele (napriek možno ťažkým manželstvam)

autor
24. jan 2025

@aurora33 s citmi to nijako nesuvisi. K sefovi neprechovavam ziadne city. Ide cisto len o moje fyzicke uspokojenie, ktore s nim bolo uzasne.

autor
24. jan 2025

@fantaghiro21 manzela sa nechystam vymenit. Vyraz tazke manzelstvo je pre mna vdakabohu neznamy a verim, ze aj dlho bude. Niekto toleruje alkoholizmus, niekto ma doma lenivca, niekto psychickeho tyrana, niekto drzgrosa, niekto nervaka, niekto musi tolerovat chlapove deti z predosleho vztahu. Vdakabohu nic z toho nemam a keby som nemala take vysoke libido, tak by sme si zili spokojne a stastne.

lienka.7
24. jan 2025

@autorka sama pises: Celim v praci realite beznych dni, t.j. opat tym jeho pohladom, zmurknutiam, letnym dotykom. Ide ma roztrhnut. Neviem sa poriadne na nic sustredit. Rozum mi hovori, nie nie nie, zvysok tela opak. 
Keby si k nemu neprechovavala city, toto absolútne neriesis. IBA fyzické uspokojenie sa totizto prejavuje inak. Cize klameš samu seba. Vieš, že niečo nie je vo vašom manželstve ôk.
A vôbec nemusíš mať vysoké libido. Môžeš ho mat uplne normalne, len mas proste frigidneho muža. Tí je všetko

fantaghiro21
24. jan 2025

Za ťažkým manželstvom si môžeš ty dať slovo : nedostatok sexu a ponižovanie.
Je to všeobecny pojem,nie len pre tie ostatné,pre teba absurdné prípady,ktoré si tu vymenovala a nemáš....
Klameš však samu seba ,už len v tých vyjadreniach....

autor
24. jan 2025

@lienka.7 S nim som za 3 noci mala viac orgazmov ako so svojim manzelom za 9 rokov. Fyzicke uspokojenie sa prejavuje presne takto- viem, co je za tymi zmurknutiami, za tymi dotykmi, ake nenasytne telo sa skryva za tou jeho lahkou sviezou vonou. Presne to chcem. Jeho telo, fyzicno, silu, nenasytnost. V principe je mi vsak ukradnute, co si kto pod tym predstavi, dolezite je, co si pod tym predstavujem ja.

matkahelka
24. jan 2025

Off topic, ale kolko mas rokov? 20+ ci 30+? ja ta zena normalne lutujem, z teba to sexualne zufalstvo az krici.

unicornlady
24. jan 2025

Takže ten intímny život nikdy nestál za to...
Mať sex a nemať v podstate nikdy orgazmus, to ďakujem pekne.

lucia245
24. jan 2025

@h2 to bola aj reakcia na jeden príspevok vyssie

lindusss2016
24. jan 2025

@eliska13 nebolo to o par mesiacov, ale o par rokov. A myslim, ze aj tu som to uz napisala, ze ano, ono to aj na nejaky cas pomohlo, moj muz sa zmenil, zacal fungovat, zrazu vsetko vyzeralo idealne (tento stav trval mozno rok alebo aj viac, nebolo to na dva tyzdne, ako sa ludia akoze zmenia). Ja som tomu naozaj uverila, ze uz bude vsetko fajn. Potom ale prisla prva scena, kedy vypustil svoje stare ja a mne sa uz nedalo cez to prekusnut, potom sa to uz zacalo postupne zhorsovat. A prisiel moment, ze uz sa mi uplne sprotivil, az fyzicky, pricom je to pekný chlap. Ja nemam problem napisat svoj pribeh a ver mi, ze viem, ze v manzelstvach sa deje vselico. U nas sa to postupne dodrbalo najskor zapricinenim obidvoch. Potom som naozaj dala vsetko do zachrany svojho manzelstva a vyzeralo to idylicky a on sa naozaj snazil tiez, ale nakoniec aj tak prenikli na povrch tie potlacane veci a to uz ma sklamalo natolko, ze som v tom nemohla zit. A napriek mnohym turbulenciam som za 10 rokov muza nepodviedla. Ja chapem, ze zena moze byt bez zaujmu manzela frustrovana, ale teda bud nech to s nim riesi narovinu, alebo nech si prizna, ci je on pokladik alebo nie. Rozumiem aj tomu, ked jeden z partnerov ma zdravotny problem a sex nefunguje, ale tuto pan dokonaly je fyzicky schopny ten sex mat, iba mu nezalezi na pocitoch svojej zeny a to je to, co z neho naozaj nerobi pokladik. Ze ma ine kvality, nespochybnujem.

lindusss2016
24. jan 2025

Nie tym je zzenstily, ze nesedi pred telkou, prepac, to mne ani nenapadlo. My mame doma uplne iny rezim, mame kruzky, mame sporty, aktivity, telku zapneme len cez vikend, ked je na to cas, takze na toto som ja rozhodne nemyslela. Ty si ho tak opisala, ze navari, uprace, napecie a preto je super. Na co som ti ja odpovedala, ze to sice super je, ale ak sa nezaujima o tvoje pocity - a to je tu podla mna hlavny dovod tvojej frustracie - tak proste dokonaly nie je. Uz viackrat sme ti tu pisali, ze na vztahu treba pracovat, treba komunikovat, ale ak jeden nema vobec zaujem riesit problem, tak je to voci druhemu partnerovi maximalne neohladuplne. A ty podla mna nemas vysoke libido, ak chces sex aspon raz mesacne. Problem tam niekde je, my to nezistime, to vie len tvoj muz. Ale vyhovorka typu, ze zabavka chudobnych by mne nestacila.

aurora33
24. jan 2025

Autorka, čím viac píšeš, tým viac mi ťa je ľúto. Ako klameš samu seba. Aká si zúfalá, neuspokojená. A ako sa snazis nahovoriť si, že to nie je až také zlé.

fantaghiro21
24. jan 2025

@aurora33 presne súhlasím....
Aspoň my sme si prešli manželskou poradnou, psychológom,psychiatrom,sama snažím pracovať na sebe..dokonca má kolega namotaval....
Ale nikdy som neľahla niekomu do postele a roztiahla nohy ...
Či je to muž,žena, ktokoľvek....milenecký vzťahom sa veci neriešia.
Padne bublina a aj tak to narobí viac škody ....
Nevravím ešte o ubližovani nie len v rámci manželstva ale trpia aj deti ...