icon

Ako zvládnuť home office počas návštevy svokrovcov?

20. máj 2024

Žienky, tie čo pracujete na HO, ako sa doma nezblázniť ak mám u nás na návšteve svokrovcov? Zostanú u nás asi do konca týždňa. Ja som s nervami v koncoch už teraz. Myslia si, že keď sedím doma tak mám čas s nimi debatiť o politike, športe, počasí. Variť im kávičku, upratať za nimi, prepínať telku. Proste dve deti čo potrebujú animátora.

Strana
z2
autor
20. máj 2024

@marcellka32 môj otec ma 66 a tiež nechápe

canany
20. máj 2024

Neviem, ale ja by som HO s navstevou nedala, by som si zobrala radsej dovolenku. Mam co robit, ked mam decko doma chore a robit popritom uctovnu pracu s cislami, je na slucku. Nie to tam mat este navstevu

autor
20. máj 2024

@canany moje boli už veľké keď som za čias covidu zostala doma, aj keď boli chorí alebo mali online vyučovanie nebol problém, nerušili sme sa navzájom. Ak dačo potrebovali napísali, ale toto som nečakala. Dnes deti jedli langoše ponúkli aj deda, on si jeden zobrala a suverénne si sadol na sedačku pred telku a kukal hokej , neunúval sa ani tanier zobrať. Keby mi v tom momente nezazvonil muž tak by som si do jazyka nezahryzla a niečo povedala, veď iba pred mesiacom som dala tepovať veľkú sedačku aj s kreslami

fairyy
20. máj 2024

nevies si zobrat dovolenku? toto je fakt vela...

autor
20. máj 2024

@fairyy za to že nám došla návšteva sa sa.termín.odovzdania posunúť nedá

kp7333
20. máj 2024

a preco vlastne prisli, ked vedeli, ze obaja pracujete? aky je ucel ich navstevy?

autor
20. máj 2024

@kp7333 syn aj muž mali narodky ale v piatok sme ešte netušili že muža stiahnu z dovolenky

sisska96
22. máj 2024

Však normálne povedať že pracuješ. Neviem ako nevie niekto pochopiť že aj home office je normálna práca a človek netuká na počítači z nudy

Strana
z2