icon

Ako zvládnuť novú prácu po materskej?

28. feb 2025

Ahojte.
Som po materskej mám nastúpiť do novej práce lenže mám sama veľké pochybnosti bojím sa ale či na to mám či to dokážem keďže som dlho nebola zamestnaná a pred materskou robila úplne úplne niečo iné 🤦
Nová práca by bola vedúca oddelenia v drogéri v Bratislave.
Systém počítače ako tak ovládam ale bojím sa že to bude až príliš veľa papierovačiek atď .
Je ti možno niekto kto bol alebo je vedúcou v drogéri 101 drogéria 🙏🏿. prácu som prijala ale sama o sebe pochybujem nakoľko som dosť streswoman...

krasneleto
28. feb 2025

pracu si dostala, pretoze si bola najvhodnejsi kandidat... neboj sa... nikto nepadol z neba naucení hned v prvy den.. urcite ta niekto zauci, vsetko si pis, aby si sa k poznamkam vedela vratit. urcite to zvladnes, drzim palce

hederamonstera
28. feb 2025

No ked si sa stala veducou predajne tak uz urcite musis mat nejake skusenosti s vedenim, ci?

jaond19
28. feb 2025

Mne pri nastupe do kazdej prace prvy tyzden-dva bolo do plaču. Pochybnosti uplne o vsetkom. Buduci tyzden nastupujem uplne do ineho odvetvia nez som robila, navyse po skoro 4r mimo civilizacie (PN, MD, RD). Ucim sa nanovo rozpravat a rozmyslat :D Takze s tebou sucitim, a ako bolo vyssie spomenuté, vybrali ta nie zo srandy, ale ze mas urcite predpoklady, ktore od teba na 100% nebudu vyzadovat prvy den, ved skusobna doba je 🙂 Drzim palce 🙂

tinka_1807
28. feb 2025

Sucitim s tebou. Mám za sebou prvý týždeň v práci po MD a teda je to miestami náročné. Ale zvládla som a ty určite zvládneš tiež. 🙂 Rátaj s tým, že prve týždne budeš veľmi unavená a možno aj nervózna. Ale to je myslím normálne, pokiaľ máš normálnych vedúcich, tak budú chápať, že nebudeš vedieť všetko hneď. 🙂
Takže pokoj. Viac si ver 💪 Pre nieco si ťa vybrali ;)

mia2906
28. feb 2025

Nerobím vedúcu v predajni ale rada by som ťa povzbudila 🍀 po materskej som tiež nastúpila do novej firmy a pracovný život mi vyhovuje viac ako doma na materskej 😁

netoppierka
1. mar 2025

Neboj sa, zvládneš to. Len si viac ver. Dáš to. Si šikovná. Už len to, že si prešla výberovým konaním o tebe niečo značí. Tak hlavu hore. Vchop sa toho za pazure a daj zo seba maximum. Uč sa všetko postupne. A hlavne si všetko píš. Rob to tak ako keby iná šanca už nebola. Je to tvoja robota 😉