icon

Ako zvládnuť pracovnú situáciu s nepriateľskými kolegyňami?

Dnes o 10:04

Baby poraďte. Som pol roka v robote, zo strany kolegýň je šikana, podrazy... Chcela som vydržať do konca zmluvy na dobu neurčitú, ale nezvládam to už. Rozmýšľam dať výpoveď, výpovedná doba je jeden mesiac, čiže do konca februára by som tu musela byť, pochybujem že šéf ma pustí skôr....ako vydržať ten mesiac a nezbláznit sa?

biba_18
Dnes o 10:06

my nevieme o akú prácu ide, o akú šikanu a ani aké máš možnosti nájsť si prácu po ...

sara07
Dnes o 10:08

napísat list email veducemu o aku šikanu ide a čo sa deje na pracovisku, vzopret sa a stopnut im to aj hádkou a ostrejším vystupovanim
najskôr by som skusila toto ak by to nepomohlo dala vypoved
v podstate nemáš čo už stratit,

autor
Dnes o 10:08
@biba_18

my nevieme o akú prácu ide, o akú šikanu a ani aké máš možnosti nájsť si prácu po ...

@biba_18 no to je jedno, nechcem to tu rozoberať, tiež neviem či si robotu nájdem ale tu už sa to nedá vydržať.

pribinak
Dnes o 10:11
@anonym_autor

@biba_18 no to je jedno, nechcem to tu rozoberať, tiež neviem či si robotu nájdem ale tu už sa to nedá vydržať.

@anonym_autor daj výpoveď a chod na PN.

anonym_96eaa0
Dnes o 10:12

Takže otázka je len o tom ako to vydržať
Tabletky, meditácie, odosobniť sa, pnka, hrubé porušenie prac.disc.,dojdes za sefom s plačom, že nech sa dohodne na rýchlej výpovedi,alebo nenechaj sa šikanovať a podrazat alebo začni ty
Toľko možností

autor
Dnes o 10:14
@pribinak

@anonym_autor daj výpoveď a chod na PN.

@pribinak a čo poviem dr ? Síce už mam aj tlak zvýšený z tých stresov ale aj tak... Nikdy som nebola len tak PN...

pribinak
Dnes o 10:15
@anonym_autor

@pribinak a čo poviem dr ? Síce už mam aj tlak zvýšený z tých stresov ale aj tak... Nikdy som nebola len tak PN...

@anonym_autor bolesti hlavy, migrény, boli tá chrbtica, trpnu ti ruky, …..x milión veci

anonym_bc90b1
Dnes o 10:21
@anonym_autor

@anonym_autor hľadala som si súbežne nový flek a keď sa podarilo, dala výpoveď. Nič mi nestálo za tie stresy chodiť takto do roboty.

anonym_bc90b1
Dnes o 10:23
@anonym_autor

@anonym_autor ➡️ dr. a povedať na rovinu, že si vkuse pod stresom z práce a cítiš sa psychicky zle. Že sa potrebuješ dať dokopy.

nela82
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@anonym_autor Odísť q ísť na PN.Svojmu kekarovi povedz pravdu.Sama som si tým prešla,poznám to veľmi dobre.

autor
Dnes o 11:37
@nela82

@anonym_autor Odísť q ísť na PN.Svojmu kekarovi povedz pravdu.Sama som si tým prešla,poznám to veľmi dobre.

@nela82 dala si výpoveď a šla na PN? Našťastie nám len mesačnú výpovednú dobu...

anonym_e12a6d
Dnes o 11:38

Lekárke povedať môže pravdu, len či lekárka jej aj dá Pnku. Keď sú teraz sprísnené podmienky a aj lekári sú kontrolovaní.
Lekárka nebude riskovať kvôli obyčajnému pacientovi - pre svojho známeho skôr.