icon

Ako zvládnuť pracovný pohovor s dieťaťom?

24. jún 2024

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto absolvoval pracovný pohovor, na ktorý šiel so svojím dieťaťom, napr z dôvodu, že ho nemá s kým nechať? Myslím teda mamičky, ktoré nastupujú do práce po rodičovskej dovolenke.

Strana
z2
autor
24. jún 2024

@mircalla vy ste tu fakt podaktore otrasné...áno bavila som sa o tom so sestrou ...že malú postráži dedo...a ona len že čo ju nevezmem so sebou...tak som sa jej snažila vysvetliť, že to vôbec nie je vhodné..takže čo je na Tom, že sa človek opýta na názor iných?

mircalla
24. jún 2024

@autor Inak ma zaujima, ta udajna sestra, ktora tvrdi, ze to je normalne...Na kolkych pohovoroch uz bola s malym dietatom, boli s tym ok a zobrali ju? A o ake pozicie islo?

mircalla
24. jún 2024

@autor Hadam si nemyslis, ze uverim tomu, ze ak dedo mohol dokonca postrazit, sestra ti napriek tomu navrhla, ze nech ju zoberies so sebou. To postrada akukolvek logiku posielat niekoho na pohovor s dietatom napriek tomu, ze je moznost strazenia. Nie sme padnuti na hlavu.

autor
24. jún 2024

@mircalla predstav si ze nebola na žiadnom..a nežije na Slovensku, ale v Amerike ..a tam je to bežné, že deti berú rodičia všade...

mircalla
24. jún 2024

@autor Ano, to urcite🙂

autor
24. jún 2024

@mircalla v poslednom čase postrada logiku celý modrý koník...ale nevaaaaaa....

mircalla
24. jún 2024

@autor To nie, ale tvoja tema rozhodne ano. Prepac, ale taka blbost ako brat dieta na pohovor, ked ho moze strazit iny dospely by ma v zivote nenapadla a asi ani nikoho ineho. Jedine, ze by si chcela, aby ta nevzali

oliolijanka
24. jún 2024

@autorka Ak ti mozem poradit, na makrelu vobec nereaguj. Ona trpi nejakym stihomamom. Vzdy si niekoho v diskusii vyberie, snazi sa ho zosmiesnit, ponizit, urazit a dokazat mu ze klame... aj v takej uplne pokojnej diskusii, ako by bola tato.

mircalla
24. jún 2024

@oliolijanka No ak narazas na tu diskusiu zo vcera, kde si sa chvalila, ze mas sluzku (citujem sluzku, nie pomocnicu v domacnosti) a aka si velka panicka v Nemecku (vidim, ze tu sa dost chvalis ako z teba padli na rit), tak tam si sa zosmiesnila sama a aj ti do dali viaceri najavo.

oliolijanka
24. jún 2024

@autorka Vidis... tohoto som ta chcela usetrit.. ona je nejako chora.

mircalla
24. jún 2024

@oliolijanka Vidis, to sme si vcera vsetci mysleli presne o tebe.

mirkam3
25. jún 2024

Autorka, tak ja som žila v US a robila na manažérskej pozícii, obrovský korporat, priamo centrála, všetko mladý kolektív s malými deťmi a vies, koľko detí som v práci za cely čas stretla? Nulu. Taktiež nepoznam nikoho, kto by si v iných firmách takto počas pohovoru riešil babysitting (a to tam teda matky nesedia na MD/RD roky ako u nás).

zoja1234
25. jún 2024

Ale my niesme ani DE, ani USA, ani Rakusko zeny.... Tamojsie spolocenske nastavenia a tolerancie u nas neplatia halo.. Nieje namieste tu vytahovat zahranicie ktore je niekde uplne inde s tymto.. 🤦🤷

andrea1809
25. jún 2024

Nie je vobec bezne ani v zahranici. Zijem vo Francuzsku.

pieksamaki
25. jún 2024

@olimuc hej...je to tam lepšie.....

maciatkolulu
25. jún 2024

@heni79 na Slovensku si na úrad práce nemôžeš zobrať deti? Tak v Bratislave zaručene áno. V Rakúsku áno.

nelka93
25. jún 2024

@mircalla mňa by zaujímala ta diskusia 😅

autor
25. jún 2024

@mirkam3 jj tiež som jej vravela, že teda jednak neviem o nikom, kto by vzal...možno fakt ak nečakaná udalosť..a jednak si to ani neviem predstaviť, predsa len sa treba sústrediť a dieťa si myslím, že by dosť rozptyľovalo

heni79
25. jún 2024

@maciatkolulu Úrad práce je pracovný pohovor/práca? 😂 Dobrý vtip. Či myslíš tie pracovníčky úradu? Pochybujem, že by si tie tam brali deti.

sisska96
25. jún 2024

S deckom určite nie.

Strana
z2