Ako zvládnuť pracovný pohovor s dieťaťom?
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto absolvoval pracovný pohovor, na ktorý šiel so svojím dieťaťom, napr z dôvodu, že ho nemá s kým nechať? Myslím teda mamičky, ktoré nastupujú do práce po rodičovskej dovolenke.
@mircalla predstav si ze nebola na žiadnom..a nežije na Slovensku, ale v Amerike ..a tam je to bežné, že deti berú rodičia všade...
@mircalla v poslednom čase postrada logiku celý modrý koník...ale nevaaaaaa....
@autorka Ak ti mozem poradit, na makrelu vobec nereaguj. Ona trpi nejakym stihomamom. Vzdy si niekoho v diskusii vyberie, snazi sa ho zosmiesnit, ponizit, urazit a dokazat mu ze klame... aj v takej uplne pokojnej diskusii, ako by bola tato.
@oliolijanka No ak narazas na tu diskusiu zo vcera, kde si sa chvalila, ze mas sluzku (citujem sluzku, nie pomocnicu v domacnosti) a aka si velka panicka v Nemecku (vidim, ze tu sa dost chvalis ako z teba padli na rit), tak tam si sa zosmiesnila sama a aj ti do dali viaceri najavo.
@autorka Vidis... tohoto som ta chcela usetrit.. ona je nejako chora.
@oliolijanka Vidis, to sme si vcera vsetci mysleli presne o tebe.
Autorka, tak ja som žila v US a robila na manažérskej pozícii, obrovský korporat, priamo centrála, všetko mladý kolektív s malými deťmi a vies, koľko detí som v práci za cely čas stretla? Nulu. Taktiež nepoznam nikoho, kto by si v iných firmách takto počas pohovoru riešil babysitting (a to tam teda matky nesedia na MD/RD roky ako u nás).
Ale my niesme ani DE, ani USA, ani Rakusko zeny.... Tamojsie spolocenske nastavenia a tolerancie u nas neplatia halo.. Nieje namieste tu vytahovat zahranicie ktore je niekde uplne inde s tymto.. 🤦🤷
Nie je vobec bezne ani v zahranici. Zijem vo Francuzsku.
@olimuc hej...je to tam lepšie.....
@heni79 na Slovensku si na úrad práce nemôžeš zobrať deti? Tak v Bratislave zaručene áno. V Rakúsku áno.
@mirkam3 jj tiež som jej vravela, že teda jednak neviem o nikom, kto by vzal...možno fakt ak nečakaná udalosť..a jednak si to ani neviem predstaviť, predsa len sa treba sústrediť a dieťa si myslím, že by dosť rozptyľovalo
@maciatkolulu Úrad práce je pracovný pohovor/práca? 😂 Dobrý vtip. Či myslíš tie pracovníčky úradu? Pochybujem, že by si tie tam brali deti.
S deckom určite nie.

@mircalla vy ste tu fakt podaktore otrasné...áno bavila som sa o tom so sestrou ...že malú postráži dedo...a ona len že čo ju nevezmem so sebou...tak som sa jej snažila vysvetliť, že to vôbec nie je vhodné..takže čo je na Tom, že sa človek opýta na názor iných?