Ako zvládnuť prácu počas sviatkov?
Ako zvladnut to ze musim pracovat medzi sviatkami? Pre mna to nie su ani Vianoce. Len 5 dni doma. Vzdy som bola zvyknuta ze firma sa na 2 tyzdne zavrela. Vsetci su dva tyzdne doma. Muz,rodicia,svokrovci,svagrine,svagrovci. Vsetky kamosky,siroka rodina. Navstevujeme sa. Deti maju prazdniny. Nemam chut ani chystat,darceky kupovat. Co to je za zivot. Zvazujem vypoved ale viem ze nic ine si nenajdem.
@anonym_autor zaloz si of
@nikha2809 to co je za zivot ze muz s nimi pojde niekam a ja budem v robote?
@anonym_autor hod sa na PN, keď máš z toho uzkost
Chapem ta ale čo maju povedat napríklad lekári, ošetrovateľka v domove dochodcov záchranné služby aj pod ti musia pracovať aj na Vianoce
@viestta moj muz je vzdy doma 2 tyzdne tyzdne. Tento rok budu 3 tyzdne. Rodicia robili cely zivot vo fabrikach a vzdy boli doma dva tyzdne.
@anonym_autor to vazne bude tvoj muz doma IBA 3 tyzdne a ty iba 5 dni?? to je strasne. to sa vam naozaj neoplati ani nic chystat. zruste vianoce, nekupuj darceky ako uz zamyslas, aj tu vypoved daj, ved kto to kedy videl takto malo volna cez vianoce, to je priam nehorazne 🙈
@anonym_autor Ty si ale riadna fňukna. Predstav si, ja som tiež predavačka, zarobím v tej Nitre o 400 v čistom viac ako ty a doma budem takmer 2 týždne. Snáď ťa načisto už neporazí 😁
@callisia ja nerobim v nitre si predstav
@anonym_autor kde pracujete? Čo má povedať taký doktor, policajt, zdravotná sestra, hasiči? Tých sa vôbec nikto nebude pýtať, či pôjdu a nepôjdu do práce. Jednoducho musia. Je od nich závislý ľudský život. Trošku prehodnotiť priority, a nerucať sa z toho ze pôjde 27. a 28. do práce. To sú normálne pracovné dni.
@anonym_autor kde pracujete? Čo má povedať taký doktor, policajt, zdravotná sestra, hasiči? Tých sa vôbec nikto nebude pýtať, či pôjdu a nepôjdu do práce. Jednoducho musia. Je od nich závislý ľudský život. Trošku prehodnotiť priority, a nerucať sa z toho ze pôjde 27. a 28. do práce. To sú normálne pracovné dni.
@kvetinka_2 robí na upsvare v Nitre, čiže pohoda robota v kancli. Nič strašne ju nečaká, žiadne zhony, hufy ľudí… akurát si to tam musí odsedieť.
Tak doteraz som o dvoch týždňoch vianočného voľná mohla len snívať,pekne medzi sviatkami do práce a to by môj bývali zamestnávateľ nedbal aby sme aspoň na rannú išli aj na štedrý deň .
Ale Vianoce mi to nikdy nepokazilo.
A to som natom bola ako ty teraz.....všetci dva týždne doma len ja makať v práci.
Teraz mám novú prácu a pekne od 19.12-6.1 sme doma .
@anonym_07abdb nemozem. Musime sa striedat
@anonym_autor Akoze toto si robis srandu ze?? Nemoze takto jedna dospela zena rozmyslat, ze co je to za zivot ze nemas 2 tyzdne volna.. mala si sa lepsie ucit alebo mat vlasny biznis a mala by si dovolenky kolko chces..
@anonym_autor riadne prehanas... my s manzelom robime dokonca aj stedry den aj ine sviatky a tu sme.. mame dve deti.. a nie ani jeden z nas neprideme po praci po 8 alevo 12h domov.. robime 24 hodinove sluzby ale teda takto zrutena ako ty som nikdy nebola
@anonym_autor ja robím aj cez sviatky stále celý život, vianoce nerobím pre mna je oddych ak mi vyjdu vobec tri dni doma a tu som
@anonym_autor Vydrž! Už máš pomaly 40, ešte takých 25-30 rokov prefňukáš a potom už budeš môcť sedieť doma ako dôchodkyňa na riti, dokola variť, piecť a starať sa o rodinu. Deti, ktoré vyrastajú v takejto patologickej atmosfére určite nebudú normálne a nikdy sa neosamostatnia a nezaložia si vlastné rodiny. A tak si tam budete žiť a ty budeš môcť behať okolo 40,50-nikov a chystať sviatky, navštevovať aj svojho otca sestry koňa brata syna a celú širokú pošahanú rodinu.
@anonym_2a1dd6 som sa dobre nasmiala super vystižné 😂
Naša kancelária cez sviatky pracuje v pomere 80% doma a 20% v práci. A niektorí aj čo si doma vedia, že môžu byť z dovolenky v prípade potreby odvolaní. Nikto sa tu nerúca
Ja som robievala ešte aj 24.
Teraz idem do Prace normálne 29ho a 5ho som si zobrala voľno. Muž bude doma od 29ho. Mne to ale stačí ja si voľno beriem v lete sme pri mori 2×týždňe a keď budu deti už dobre lyžovať 5 dní budeme v alpach. Teraz len 2 dní na Slovensku plus víkend. Ináč stále robíme mame 2 deti. Načo chceš byť skoro 3 týždne doma na vianoce? Mala by si nejaký špeciálny program?
mna fascinuje autorkin akoby stit/obrnenie/klapky. Hocico jej napise 50 zien, ona si ide svoje, dokola, dokola, roky co sem prispieva.
@viestta tak predavacky asi rataju s tym ze medzi sviatkami robia.
@anonym_autor aj cez sviatky
@anonym_autor Ja nečítam diskusiu, ale nie si ty tá, čo nemohla prežiť, že sestra si dovolila odsťahovať sa z vašej dediny a nevidíte sa tak už štyristo krát denne? Odporúčam prestrihnúť pupočnú šnúru alebo ísť kuknúť niekam na onkológiu, alebo ľudí bez domova na železničné stanice. Alebo ešte si tresknúť z každej strany jednu 🤔 Btw, tiež sa v kancelárii striedame a najdlhšie som doma tiež päť dní, čo mi príde úplne dostatočne.
Môžeš nám rozpísat, kde robí tvoja široká rodina, keď sú úplne všetci doma rok co rok?
Toto čo je za vymyslený blud? Zbytočná téma na 11 strán o vymyslených ľuďoch, ktorí nemusia vôbec pracovať okolo Vianoc.
Tuto génius autor chce dávať vypoved koncom novembra a sviatkovat donemoty v decembri 👀 to isto 🤣 takto prudko inteligenti zamestanci naozaj nijakej firme nechýbajú, nie len cez sviatky. Potom môžu všetci doma sedieť na riti, prip sa navštevovať
@anonym_autor žena, ty máš veľmi ťažkú diagnózu. Urýchlene navštív psychiatra.
Môžeš nám rozpísat, kde robí tvoja široká rodina, keď sú úplne všetci doma rok co rok?
@sono2 vo fabrikach
@anonym_autor Akoze toto si robis srandu ze?? Nemoze takto jedna dospela zena rozmyslat, ze co je to za zivot ze nemas 2 tyzdne volna.. mala si sa lepsie ucit alebo mat vlasny biznis a mala by si dovolenky kolko chces..
@kattrin5 ucila som sa velmi dobre
@kvetinka_2 robí na upsvare v Nitre, čiže pohoda robota v kancli. Nič strašne ju nečaká, žiadne zhony, hufy ľudí… akurát si to tam musí odsedieť.
@dennissa16 tak ty si riadne vedla 🤣
Ja citim v kostiach ze toto bude zas taka historicka diskusia ako ta ze NIC sa neda lebo zakruty kopce😀🍿🍿
@anonym_autor áno áno, vedľa…
Daj výpoveď a nejaká žena sa určite poteší keď sa jej ujde volne pracovne miesto kde bude môcť mať cez sviatky "len" 5 dní voľna. Ja pracujem tiež v administratíve a nemáme vyše 2 týždne voľno, normálne sa s kolegyňami prestriedame. Dokonca sme mali nariadenie, ze si musíme nechať na sviatky 3 dní dovolenky.. No katastrofaaa, ani spať už do Vianoc nebudem.. Niekto rieši kraviny a niekto je rád, ze ma dnešnej dobe prácu..
@anonym_autor treba konečne zobrať život taký aký je ....to že to predtým BOLO VŽDY dva týždne volna, neznamená že sa to NIKDY NEZMENI.
Si dosť veľká na to aby si pochopila, alebo aspoň prijala skutočnosť že ty sa prispôsobujes životu nie život tebe.
Pristála si tvrdo do reality, je na tebe či vstaneš alebo budeš ďalej revat na zemi

Tak to by už zdravotníci nikdy nemali ani len sláviť Vianoce keďže musia pracovať nie len medzi sviatkami ale aj počas nich 🙄 Veď asi si to každý rok vystriedate medzi sviatkami nie?