icon

Ako zvládnuť prácu počas sviatkov?

16. nov 2025

Ako zvladnut to ze musim pracovat medzi sviatkami? Pre mna to nie su ani Vianoce. Len 5 dni doma. Vzdy som bola zvyknuta ze firma sa na 2 tyzdne zavrela. Vsetci su dva tyzdne doma. Muz,rodicia,svokrovci,svagrine,svagrovci. Vsetky kamosky,siroka rodina. Navstevujeme sa. Deti maju prazdniny. Nemam chut ani chystat,darceky kupovat. Co to je za zivot. Zvazujem vypoved ale viem ze nic ine si nenajdem.

domkakvet
16. nov 2025

@anonym_autor tak to je uplna katastrofa, snad budes mat aspon po sviatkoch par dni volna aby si sa mohla ist dat vysetrit.

abbey1
16. nov 2025
@anonym_autor

@abbey1 veru zivot o nicom. Mate to este horsie ako my.

@anonym_autor Iróniu poznáš, však?

marhulka13
16. nov 2025

Ozaj a keby každé tri roky rodis, tak môžeš byt vkuse doma za nejaké peniaze . To by vám vyriešilo situáciu

autor
16. nov 2025
@marhulka13

Ozaj a keby každé tri roky rodis, tak môžeš byt vkuse doma za nejaké peniaze . To by vám vyriešilo situáciu

@marhulka13 to uz asi tazko v mojom veku

anonym_94ebb5
16. nov 2025
@viestta

@anonym_autor tak chod robit k muzovi do fabriky, budete mat volno spolu, este ho aj vozit budes, nebude ta musiet vozit kolega a nebudes daleko z parkoviska dochadzat

@viestta to predsa nejde,ved on aspon po deti do skolky ide,ona to nestiha z Nt,ked tam musi byt uz rano.Aj to som jej vtedy kedy si davno navrhla aj to znegovala.

bomba36
16. nov 2025
@marhulka13

@marhulka13 toto (v tomto prípade asi aj našťastie) nie je jej riešenie, už na jednom upt bola, lebo "čo by si ostatní už pomysleli"
Dá sa to dohľadať v starých diskusiách

deedol
16. nov 2025

Jooj tento znamy rukopis. Autorka, ak si realna, tak sa spamataj, ved len detom traumy vyrabas. Ako sa raz popasuju so zivotom, ked vidia, ze ty sa nevies s nicim?

januarova
16. nov 2025
@minenkaa

@januarova mimo temu,majú aj mechanici v týchto firmách voľno?

@minenkaa ano, cela firma je doma. iba SBS strazi priestory, ale to su externi zamestnanci.

rebellefleur
16. nov 2025

@anonym_autor ja sa vobec nedivim, ze nevies najst inu robotu. Kto normalny by taketo daco dobrovolne zamestnal? 😁😁

marhulka13
16. nov 2025
@anonym_autor

@marhulka13 to uz asi tazko v mojom veku

@anonym_autor a to koľko máš rokov?

marhulka13
16. nov 2025
@bomba36

@marhulka13 toto (v tomto prípade asi aj našťastie) nie je jej riešenie, už na jednom upt bola, lebo "čo by si ostatní už pomysleli"
Dá sa to dohľadať v starých diskusiách

@bomba36 fuha, nejak mi asi viac veci uslo

anonym_543d2f
16. nov 2025

@anonym_autor Velmi vela ludi robi aj medzi sviatkami. Dokonca aj na Stedry den. Ci Novy rok. Kvoli tomu sa zrutit?

anonym_ab3818
17. nov 2025

Nehnevaj sa, ale prídeš mi ako malé a trucovité dieťa. Ja pracujem tiež cez sviatky a ešte aj 31 a 1.1. A? Prácu som si vybrala, nikto ma nenútil. Tisíce ľudí pracujú počas sviatkov. Veď daj výpoveď, nájdi si niečo iné a problém solved.

anonym_1fb42c
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_1fb42c tak moj muz neni takyto debil. Tohto sa ozaj bat nemusim.

@anonym_autor To je fajn, že sa mu dá veriť, len ľudia a okolnosti sa menia

anonym_1fb42c
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_1fb42c tak moj muz neni takyto debil. Tohto sa ozaj bat nemusim.

@anonym_autor ... niekedy to nie o tom,ze je debil... stačí choroba,nehoda,alebo aj niečo horšie.Nestrasim,len reálne sa zamýšľam, že ako to zvládne žena , ktorá má problém aj s menej náročnými situáciami.Vo vlastnom záujme a v záujme detí je vhodné naučiť sa prekonávať nepríjemné veci už teraz

anonym_97d8b9
17. nov 2025

A preco nepodnikas? Mozes mat volna, kolko sa Ti paci a kedy chces

sense
17. nov 2025

A čo by si robila keby si musela robiť celé sviatky ,prakticky každý rok? Mala tak jedno poobede prípadne len jeden deň voľna? Sorry ale toto je ozaj "luxusný problém" a ak je to jediný tvoj problém , si šťastná žena

sense
17. nov 2025

@anonym_autor čím ďalej čítam tvojej príspevky tým viac som si istá odkiaľ vietor fúka...najväčší problém je ale v tebe , lebo tebe žiadna práca nie je dobrá....a týmto spôsobom budeš ešte aj veľmi dlho hľadať...lebo požiadavky môže mať len ten, kto má čo ponúknuť a to ty žiaľ nemáš...

sense
17. nov 2025
@sisa_s

Kto ma vela casu a nepozna tuto stalicu, nech sa paci 😀

🍿🍿🍿🍿

@sisa_s áno áno presne na túto som práve myslela

vanilka83
17. nov 2025

@anonym_autor ja si tých pár dní medzi sviatkami rada odbehnem od hrncov a práčky práveže do roboty. Kvôli Vianociam dávať výpoveď? Keď som bola ešte na rodicaku a boli sme nonstop doma celé sviatky ja by som dala hocičo kebyže nemusím aspoň 2 dní nonstop obsluhovať práčku a umývačku a furt len varit a umývať a stále len jest dookola tie isté jedla a koláče 2 týždne. Neviem co vsetci na tom vidia. 24.,25.26. Sme všetci doma to si užijeme peknú atmosféru pri stromčeku s deťmi oddych kukneme nejaký dobrý film si rozprávku a stačí.

lusyyy36
17. nov 2025

Kriste Pane🤦‍♀️ u nas sa robí kazdy den, nepretrzita prevadzka - hotel. Pises, že nemozes nikam ist - to ked kdesi idete, tak tam robia roboty ci ako? A pises, že my sme si Taku pracu vybrali. Ved aj ty si si Taku vybrala. Mala si vyberat inu ked ti nevyhovuje ako sa robí.

autor
17. nov 2025
@vanilka83

@anonym_autor ja si tých pár dní medzi sviatkami rada odbehnem od hrncov a práčky práveže do roboty. Kvôli Vianociam dávať výpoveď? Keď som bola ešte na rodicaku a boli sme nonstop doma celé sviatky ja by som dala hocičo kebyže nemusím aspoň 2 dní nonstop obsluhovať práčku a umývačku a furt len varit a umývať a stále len jest dookola tie isté jedla a koláče 2 týždne. Neviem co vsetci na tom vidia. 24.,25.26. Sme všetci doma to si užijeme peknú atmosféru pri stromčeku s deťmi oddych kukneme nejaký dobrý film si rozprávku a stačí.

@vanilka83 no vidis kazdeho bavi nieco ine. Niekoho byt s rodinou. A niekto ledva caka kym vypadne. Mna bavi varit,piect a starat sa o rodinu.

anonym_878bc1
17. nov 2025
@anonym_autor

@vanilka83 no vidis kazdeho bavi nieco ine. Niekoho byt s rodinou. A niekto ledva caka kym vypadne. Mna bavi varit,piect a starat sa o rodinu.

@anonym_autor tak daj výpoveď a sed doma na riti. S tvojimi požiadavkami si taku robotu ako si ty predstavuješ v zivote nenajdes

callisia
17. nov 2025

@anonym_autor Ty si ale riadna fňukna. Predstav si, ja som tiež predavačka, zarobím v tej Nitre o 400 v čistom viac ako ty a doma budem takmer 2 týždne. Snáď ťa načisto už neporazí 😁

ivik4
17. nov 2025
@anonym_1fb42c

@anonym_autor To je fajn, že sa mu dá veriť, len ľudia a okolnosti sa menia

@anonym_1fb42c on sa nezmeni, jej chlap s nou vysadava kazdy bozi vikend u rodicov aj viac , to su proste domasedi vkuse nalepeni na rodicoch. Oni sa dlho hladali az sa nasli

dennissa16
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale veď prídeš z roboty a pôjdeš po návštevách. Veď vsetci bývate na kope, cela familia. Netreba ti ani cestovať ani nič, za rodinou. To naozaj furt musíš všetko negovat?

blackcat8885
17. nov 2025

Robím v obchode roky vždy aj na Štedrý deň veľa krát na Silvestra a som tu. Voľno napr iba 2-3dni a čo s tým urobím? Nebudem predsa kvôli tomu dávať výpoveď. Ľudia majú horšie problémy ako toto. My sa tiež cez sviatky navštevujeme. Všetko sa dá keď sa chce

anonym_2a1dd6
17. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vydrž! Už máš pomaly 40, ešte takých 25-30 rokov prefňukáš a potom už budeš môcť sedieť doma ako dôchodkyňa na riti, dokola variť, piecť a starať sa o rodinu. Deti, ktoré vyrastajú v takejto patologickej atmosfére určite nebudú normálne a nikdy sa neosamostatnia a nezaložia si vlastné rodiny. A tak si tam budete žiť a ty budeš môcť behať okolo 40,50-nikov a chystať sviatky, navštevovať aj svojho otca sestry koňa brata syna a celú širokú pošahanú rodinu.

gondyo
17. nov 2025

Ja som bola posledných 10 rokov v práci aj cez víkendy aj sviatky aj medzi sviatky...konečne aspoň štátne sviatky sme mali voľno,už nemáme