Ako zvládnuť prácu počas sviatkov?
Ako zvladnut to ze musim pracovat medzi sviatkami? Pre mna to nie su ani Vianoce. Len 5 dni doma. Vzdy som bola zvyknuta ze firma sa na 2 tyzdne zavrela. Vsetci su dva tyzdne doma. Muz,rodicia,svokrovci,svagrine,svagrovci. Vsetky kamosky,siroka rodina. Navstevujeme sa. Deti maju prazdniny. Nemam chut ani chystat,darceky kupovat. Co to je za zivot. Zvazujem vypoved ale viem ze nic ine si nenajdem.
Mala si si porodit dieta so zdravotnym postihnutim. Ja som napriklad doma cely rok, to sa mam, co? Sice tiez nepojdeme lyzovat. Nikdy. Ale nevadi.
Ach jaj.
Tak teba by som nechcela ani za zamestnanca, ani za kolegyňu. Lebo ten tvoj prístup k práci, no .... Nepoznám nikoho, kto pri výbere školy, uvažuje o tom, kde bude nerobiť a bude len na okrasu. Väčšinou sú mladí, v čase výberu školy, plní očakávaní, plánov, snahy niečo dosiahnuť alebo ponúknuť tomuto svetu a ľuďom. Pôsobíš na mňa ako rozmaznaná fňukaňa. Holt, ak chceš uživiť rodinu, musíš preto aj niečo obetovať a nie fňukať, že nebudeš mať od zamestnávateľa automaticky celé vianočné prázdniny, ako deti v škole. Áno, sú také zamestnania, kde to tak majú, ale ty to tak nemáš ( ani ja), tak to ber ako fakt a nerúcaj sa z toho.
Aka si rychla,tak uz si predsa len dala vypoved.Kokos,toto je cele na palicu.
@anonym_94ebb5 ako vieš?
@anonym_94ebb5 ako vieš? 🙂 pozeram, ze este stále figuruje medzu kontaktmi upsvaru
@anonym_94ebb5 ako vieš? 🙂 pozeram, ze este stále figuruje medzu kontaktmi upsvaru
@anonym_b39cd8
@dennissa16 moc podobna tema,o tom dietatku,co nechce chodit do skolky.Aj ked mozno som sa pomylila,ale pri takej to osobe,by clovek aj povedal,ze si odpoveda sama sebe v tej teme.Ale mozno sa moc mylim.
@anonym_b39cd8
@dennissa16 moc podobna tema,o tom dietatku,co nechce chodit do skolky.Aj ked mozno som sa pomylila,ale pri takej to osobe,by clovek aj povedal,ze si odpoveda sama sebe v tej teme.Ale mozno sa moc mylim.
@anonym_94ebb5 hoď link, zistíme 😆
@anonym_94ebb5 hoď link, zistíme 😆
@anonym_b39cd8 kukni
@anonym_94ebb5 ja osobne si nemyslim, že je to bodka/podbel v tej diskusii
@anonym_94ebb5 toto určite nepísala ona
@dennissa16
@sweetlife001 su tam dost velke rozdiely,to je pravda.
@dennissa16
@sweetlife001 su tam dost velke rozdiely,to je pravda.
@anonym_94ebb5 ona je mozno len ta komentujuca, co pise o vstavani o 5.25, to by na nu sedelo. Ale autorka diskusie bude ina
@anonym_94ebb5 ona je mozno len ta komentujuca, co pise o vstavani o 5.25, to by na nu sedelo. Ale autorka diskusie bude ina
@eleanor2510 to ano,ten komentar je ona,to je pravda
@anonym_94ebb5 ja osobne si nemyslim, že je to bodka/podbel v tej diskusii
@dennissa16 pozri na podbelovom profile, aku pracu chce zrazu robit
https://www.profesia.sk/praca/o2-slovakia/O5195...
@dennissa16 pozri na podbelovom profile, aku pracu chce zrazu robit
https://www.profesia.sk/praca/o2-slovakia/O5195...
@sisa_s furt len špekuluje..veď nech skúsi. Aj to by jej nakoniec nebolo dobre.

@lacibo a co budem v tom skolstve robit ked nemam pedagogicku skolu?
@anonym_autor pucovat hajzle,tam by si hadam nefrflala a praca by sa ti pacila,lebo frflat vies super,alebo ak by si frflala aj tak,aspon by si mala realny dovod.