Ako zvládnuť prácu z domu s malým dieťaťom?
Nastane u nás situácia že vrátim po RD do práce ,mám možnosť viac menej robiť z domu,muž tiež. Dcéra ide do škôlky až od septembra. Bude s nami doma kým nenastúpi v septembri do škôlky. Myslíte že to zvládneme? Či sú to len mylné predstavy? Je to dosť živá , chce veľa pozornosti..ale hovorím si že nejak to zvládneme. Máte niekto skúsenosti? Bolo by to na4 mesiace.
Môj 3 a pol ročný si celkom zvykol,ale ja som často robila z HO od jeho 10tich mesiacov, ďalej HO využívam keď sme chorý (čo je minimálne týždeň až dva do mesiaca) a v pohode sa prehra aj sám,naučil sa že sa mi vždy keď si zmyslí nedá,ale počká, prípadne bol na meetingoch somnou niekedy keď ho to prestalo baviť,tak sa išiel ďalej sám hrať..ale on je celkom taký samotársky že sa sám prehra v pohode už od malička,nepotrebuje animátora..ale 4 mesiace vkusne si neviem predstaviť veru..mám robotu že kľudne si môžem odbehnúť (napr. Ho prebaliť keď bolo treba,alebo mu dať lieky atď) ale už po týždni bývam vyflusnuta mať oči aj na zadku popri robote..asi si len budeš musiet vyskusat

Velmi zalezi of veku a od dietata, pri prvej nebol problem, mega poslusne dieta, ktore trpezlivo pockalo (uz od 4 rokov), druha tornado pri tej by to mozno nebolo