icon

Ako zvládnuť trápnu situáciu v práci?

9. máj 2024

V práci máme jedného veľmi príťažlivého chlapa. Viem ako sa volá, zvykli sme sa aj rozprávať. Tak všeobecne pár slov keď sa stretneme, pracujeme v jednej veľkej firme len na inej funkcií tak sa toľko nevidíme. Minule ostal na mojom oddelení, kecali sme, názor si vypýtal a tak.
Vyhodilo mi ho na fb medzi mohli by ste poznať, tak som ho požiadala o priateľstvo.
On to odmietol a každému vykecal, teraz som počula už nejeden výsmech na moju adresu, že som ho požiadala o priateľstvo, že ho otravujem, pátram po ňom a čo som čakala atď..
Zistila som, že zjavne nie tak úžasný ako sa dá, ale je mi ľúto, že som terčom výsmechu a cítim sa veľmi zle.

andrea2323
9. máj 2024

Nevšímaj si ho, nekomentuj to a zabudne sa na to za týždeň 😊 veď si neurobila nič zlé, požiadať niekoho o priateľstvo na fb veru nie je nejaké otravovanie..

really8
9. máj 2024

Hovoris v praci? Nemyslela si na zakladke?

jomarch
9. máj 2024

tak toto budu nejake tazke komplexy, nic si z toho nerob absolutne prosim ta🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

januska12323
9. máj 2024

On veľa rozumu nepobral, ty sa nemáš čím trápiť.

pralinka25
9. máj 2024

Trapny je on. Nevsimaj si to a viac s nim nedebatuj. Je to zjavne idiot a ti ci sa smeju tiez. Dospely clovek sa takto nechova.

thereisabear
9. máj 2024

Skôr je to jeho trapas ako tvoj, aj keď rozumiem, že to tak necítiš.

7miriam77
9. máj 2024

Pre takúto blbosť byť terčom výsmechu?? Ti ľudia by sa mali nad sebou zamyslieť 🤔🤔...ty si z toho nič nerob. Hlavu hore

kikusenka1
9. máj 2024

Ja akože nechápem. Mňa niekto požiada o priateľstvo koho nepotvrdim a mam sa mu poza chrbát smiať? IQ ma koľko dotyčný? Alebo sa mentálne vrátil na základnú školu??? Vôbec sa tým netráp. Aspoň vidíš, že krása nejde vždy ruka v ruke s rozumom 😊

ninapat
9. máj 2024

@kikusenka1 No presne, sa ukazal on aky je. Aspon vies, ze ruky od neho prec a kaslat nanho, ked sa takto zachoval, aj keby prisiel potom zase on za tebou. Kasli na to, vo velkych firmach sa reci siria a polovica z nich ani pravda nie je.

janickacrazy
9. máj 2024

No tak aspoň si zistila, že krása nie je všetko. Kašli nanho, za pár dní sa na to zabudne.

tanyan
9. máj 2024

NarcisKo...
Neviem aká veľká firma to je a či sú tam bežné FB-priateľstvá medzi kolegami. Ale jediný záver pre mňa by bol, že je to chudák a iba by som potichu prečkala, kým sa na to zabudne alebo kým sa mu podarí nejaká iná detinská trapošina. Vyzerá to tak, že je rád stredobodom pozornosti a púta na seba pozornosť za každú cenu. Čoskoro bude teda na pretrase iná téma, ktorou upriami všetky reflektory na seba.

sevrin
9. máj 2024

Myslel som že takéto niečo sa deje len v amerických filmoch pre násťročných, ale vidím, že takí exoti naozaj existujú. Zablokuj ho.

luccija
9. máj 2024

A načo si ho žiadala o priateľstvo?ten má nejaké vysoké ego aspoň sa ukázal🙂každá senzácia trvá 3 dni

barborachors
9. máj 2024

a presne pre toto neziadam o fb priateľstvo nikoho a nikdy. Lebo interpretacia moze byt rozna a uz vooobec nie príťažlivého sexy chlapa. Teraz vyzeras ako neukojena chudera co otravuje chlapov. Mas ponaučenie.

simca06022011
10. máj 2024

No dúfam, že ostanych kolegov si nahadzala na fb do priateľov tiež, to.by bolo potom pre neho.trapne :D ja mam v priateľoch všetkých kolegov, zamestnancov... :D a nemôžu si nič vyčítať teda a hehnit sa. Lebo to by znamenalo ze dobieham ferovi aj betke:D a XY ďalším:D

autor
10. máj 2024

Práveže 90% kolegov, či ženy či mužov mám medzi priateľmi. Buď požiadali alebo ja som požiadala a vôbec sa to neriešilo, veď sme kolegovia, pracujeme v jednej firme, poznáme sa.