Akú prácu mám robiť po materske?
Chcem si nájsť prácu ale od školy som ešte nerobila. Mám strednú s maturitou. Od školy som stále iba na rodičaku. Chcem veľmi pracovať ale kde ? Aký smerom sa uberať, keď nič neviem. Mám strednú priemyselnú školu dopravnú ale už nič z toho neviem nikdy ma to nebavilo. Išla som tam len kôli mame. Budem robiť čokoľvek len aby som mala nejaký príjem. Poraďte
Mám doma dve deti 2 roky a skoro rok kam ich umiestniť aby to nebolo príliš drahé ?
Skúsila by som obchod, poštu, zákaznícke centrum, call centrum, banku.
máš ešte malé deti - najmä to mladšie. počkala by som ešte min. rok doma a až potom sa zamestnala.
moja švagr. má tiež maturitu a kvôli deťom išla do šk. jedálne ako pomocná sila. ona tvrdí že má dobré výhody. deti zobrali okamžite do mš, pracuje na jednu zmenu, má prázdniny s deťmi...
@anonym_autor dopravna je dobra skola. Ved s tou sa zamestnas na zeleznici, v spedicnej firme. Ak ta to nebavi, tak si urob nejaky rekvalifikacny kurz dovtedy, kym ti deti pojdu do skolky. Len musis vediet, co asi by ta bavilo
Ja som sa počas druhej materskej začala veľmi aktívne vzdelávať a pracovať v marketingu - dobre platené a časovo relatívne flexibilné. 😊 keď mal mladší 2r šli obaja do škôlky a ja do práce. (Prvé som mala ešte počas strednej).
@anonym_autor ok viem že ťa dopravana nebavila, ale čo ťa baví? Nevie z akého mesta si ako má osadenstva koná vedieť aké máte možnosť v vás meste a koľko stoja zariadenia. Či máš niekoho na.
pomoc? Tiež ja som pracoval na čerpacej stanici ti asi nepomôže. Kamarátka skončila.ako deklarantka, teraz má bc, už začala pri deťoch na Mgr, bude učiteľka.
Úprimne? Moc velke vyhliadky nemáš. Deti su male, jedine jasle a tie su drahé. Musíš nájsť pracovnú dobu zároveň jaslí. Nemáš ktovie ake vzdelanie. Obchod je pase, tie su otvorene dlho. Železnice momentálne vo veľkom prepúšťajú, pošty vo veľkom rušia. Nejaká pomocná sila do kuchyne, školskej jedálne, call centrum, nieco na polovičný úväzok...do družiny? Ťažko povedať....my ženy v tomto ťaháme za kratší koniec bohuzial...ale držím palce, snáď sa ti podarí nieco najst
@anonym_autor možno aj v škôlke by ťa zamestnali, alebo v blízkom obchode, nejakej firme, ty vieš, čo máš v okolí. Treba zladiť prácu manžela, tvoju a deti so škôlkou. Kto dáva do škôlky, kto vyberá, ako máte smeny...
@anonym_autor dopravná je super škola. Tiež som chodil na strednú priemyslovku dopravnú, po škole som sa zamestnal na železnici a už to tu ťahám 13ty rok. Aj som sa celkom slušne posunul kariérne a aj platovo som na solídnej úrovni. Samozrejme ťa nenahováram. Len som chcel ukázať, že dopravná jr dobrá škola. Možnosti máš veľa ako colný deklarant, referent technickej kancelárie, dispečer v nejakej špedičke a veľa ďalšieho

treba si pozrie aka je ponuka v meste , ako si na tom casovo a ci sa chces len zamestnat alebo sa v zivote aj posunut a casom vypracovat ... takze si popozraj ponuky pripadne sa zacni vzdelavat a na zaciatok vezmi cokolvek aby si stihala popri detoch ... po case zistis co ta bavi a v com si dobra- snad - a v tom sa potom uberies