icon

Akú prácu môžem robiť počas rodičovskej dovolenky?

juliacenc
8. okt 2023

Ahojte, poradte prosim pracu popri RD. Kedze som sama s detmi a nemam ich velmi kam dat, najlepsie z domu. Dakujem za kazdy typ.

mala_zabka
8. okt 2023

@juliacenc lepšie by bolo dopísať čo vieš

mamina7070
8. okt 2023

mozes robit preklady doucovat matematiky jazyky copywriting programovat piect torty hackovat

tahomi
8. okt 2023

A co vies zamestnavatelovi ponuknut ty? Okrem toho, ze chces pracovat z domu?

Dalsia vec, mas predstavu, ze budes mat doma 2 deti a popri tom budes mat full time HO? To je velmi naivne.

juliacenc
autor
8. okt 2023

Klud klud este je len 10:30… situaciu som popisala tak je hadam jasne, ze hladam nieco nenarocne co by som stihala popri detoch 🤦🏻‍♀️ asi vam to ale nedoslo hlavne, ze sa dal rychlo zanechat “ stiplavy” komentar

sisa_s
8. okt 2023

@juliacenc a v com sa odlisujes od dalsich stoviek, tisicok zien, ktore su na materskej a chceli by nieco nenarocne robit popri detoch..kazda by si rada privyrobila, keby to bolo take lahke...
Ak mas velky okruh znamych a povahu na to, tak MLM predaj, inak vacsinou len veci, kde mas odborne zameranie (jazyky, uctovnictvo, ...)

tahomi
8. okt 2023

@juliacenc neodpovedas na otazky, takze predpokladam, ze nemas extra znalosti, skusenosti, kurzy atd.
V tom pripade treba celit realite, ze nenarocna praca na doma popri detoch neexistuje.

mamina7070
8. okt 2023

@juliacenc nie chceli sme ti pomoct ja som napr pri dietati a to od vtedy ako malo desat dni doucovala vysokoskolsku matematiku (doucovala som aj popri praci pred porodom)
potom som po veceroch prekreslovala aj technicku dokumentaciu v autocade (taky soft) a od roku a pol som sla do prace

ak nemas specificke znalosti tak napriklad mozes doma zehlit pre druhych alebo chodit upratovat alebo v noci chodit dokladat do skladov

mamina7070
8. okt 2023

ak ale hladas ze ti bude niekto okrem statu (rp a pridavky) platit za to ze sedis doma s detmi tak take zamestnanie nie je.

juliacenc
autor
8. okt 2023

😂 zlincovana lebo si chcem privyrobit… prajny narod slovensky 👏

lenkakoc444
8. okt 2023

@juliacenc ved ti tu zeny normalne poradili. A poradili by ti este lepsie keby si odpovedala na otazku co ovladas.
Moje kamosky na RD bud robia u svojho zamestnavatela na skrateny uvazok, ale to sa nie vzdy da su to povacsine vyssie pozicie inak to nechcu davat prip. doucuju matematiku, anglictinu. Este jedna chodi robit casnicku na take events obcas.

amerys
8. okt 2023

Neviem či bude mať nejaký zamestnávateľ o teba záujem, keďže sa viac urážaš, ako odpovedáš na otázky...čo si čakala, že bez toho, aby si napísala, aké máš vzdelanie, ti tu baby poradia prácu z domu, s ktorou urobíš dieru do sveta? Nie takto to nefunguje...to by bolo veľmi jednoduché...menej sa treba urážať, normálne ti tu baby poradili a objasnili, ako je to pracovať z domu. S takýmto prístupom si prácu nenájdeš ...

zuzanockamt
8. okt 2023

@juliacenc Moja sestra robila to, čo má vyštudované a robila to aj pred MD a aj počas MD/RD - prekladateľstvo.

juliacenc
autor
8. okt 2023

@amerys ved prave, ze ja nechcem robit ziadne diery fo sveta ani trhnut karieru popri RD chapes??? Chcela som nieco jednoduche nenarocne popri detoch nic co by trebalo riesit pol dna s nechapavcami na mk… cau

amerys
8. okt 2023

@juliacenc :D jednoduché nenáročné popri deťoch, čo nemusíš riešiť pol dňa a bez vzdelania ... wau, určite sa o teba všetci zamestnávatelia pobijú 👏
mimochodom trpezlivosť a výbušnosť tiež nie je tvoja dobrá stránka a ešte k tomu aj urážaš 😂 no každopádne držím palce s takýmto prístupom

qsookie
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
autor
Odpoveď bola odstránená
tahomi
8. okt 2023

@juliacenc ukazkova prezentacia, prijemne vystupovanie 🤷🏻‍♀️

nelca0510
8. okt 2023

Kriste pane. Každý týždeň aspoň 2 takéto diskusie, kde autorka nič nevie a chce peniaze za málo práce. Čo vieš ? Nič,však? Ja som napríklad doucovala na medicínu a tak sa dalo slušne privyrobiť. Mnohé ženy pečú, robia MLM, strážia iné deti.

otvorena
8. okt 2023

Možno ti poradím možno nie. Upratovať či už niekomu súkromné alebo služba , vchody..to je tak na pár hodín

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
8. okt 2023

@juliacenc

Pre teba je tu kazda nechapava.

Sorry, ale aj kebyze nieco ti viem ponuknut, nespravim to - nevies reagovat na otazky a mas konfliktnu povahu.

amerys
8. okt 2023

@juliacenc 😂😂😂 joj tebe nepomôže už asi nič 😂 čau

melanta
9. okt 2023

@amerys jednoduché nenáročné popri deťoch je callcentrum, ponuky bývajú bežne a pomerne často na profesii. Alebo potom si rozbiehať nejaký MLM či handmade. Nič iné nenáročné jednoduché neexistuje. Práca na doma je o tom, že pracuješ doma, nie že sa staráš o deti a popri tom pracuješ. Väčšina práce z domu je práca, kde sa potrebuješ na 100% venovať práci, čiže nemôžeš sa popri tom starať o deti. Pozri si na profesii tie callcentrá, hoci tam je tiež potrebné v určitom stanovenom čase absolvovať určitý počet hovorov. Ak nie, tak potom jedine handmade alebo MLM. V rámci MLM máš možností množstvo.

mamina7070
9. okt 2023

@melanta s jej povahou a pristupom je callcentrum vylucene

amerys
9. okt 2023

@melanta asi si to chcela napísať @juliacenc 🙂

melanta
9. okt 2023

@amerys áno, prepáč, samozrejme, že môj komentár nepatril tebe ale bol pre @juliacenc