icon

Akú prácu robíte a koľko zarobíte?

25. mar 2024

Ahojte...Premýšľam nad mojím budúcim smerovaním a chcela by som sa spýtať akú prácu robíte a koľko cca zarobíte? ďakujem.

lentilka46
26. mar 2024

@30majka71 nehnevaj sa na mna, no ak chces poukazovat na mnozstvo dovolenky, nastuduj si najprv aj ine profesie, kt.maju tej dovolenky ovela viac ako ucitelia...taki sudcovia maju napr 70dni dovolenky a ovela vyssi plat ako ucitelia...pracujem tiez v skolstve, chvalaBohu nie ako ucitel, pisem naschval chvalaBohu,pretoze ta praca je neskutocne narocna a nekonci oducenim poslednej hodiny, ale casto trva aj vecer, pri telefonatovh s rodicmi. pracujem ako odborny zamestnanec, a poviem ti,ze uz teraz sa neviem dockat prazdnin, pretoze som od septembra uz strasne vycerpana a cez prazdniny nepracujem s detmi/ziakmi/rodicmi, ale robim iba administrativu. Vyskusaj si jeden skolsky rok poctivo ucit s cielom tie decka aj cosi naucit a potom hodnot profesiu ucitela.

zuzulka558
26. mar 2024

@majlo1234 ja veru by som učiteľku nerobila, by som ich vytrieskala z volacim, keď som počula cez okno ako sa dokážu chovať k učiteľke žiadny rešpekt a rodicia to ani nekomentujem niektorí,, teta robila vyše 20 rokov riaditeľku a to ju obdivujem

zuzulka558
26. mar 2024

Momentálne predavačka na polovičný úväzok za 800 eur na ruku,, pri deťoch je toto pre mňa úplný ideál neplánujem robotu meniť

letfenixa
26. mar 2024

@zuzanockamt nevieš, či aj v iných profesiách sa vymazu získané vzdelávania?
Pre ostatných: tzv kredity, vďaka ktorým máme príplatky k platu, stratia v r.2026 platnosť, takže plat pôjde dole, až o 12%.

zuzanockamt
26. mar 2024

@letfenixa Myslím si, že takáto hlúposť je len v školstve. My už teraz naháňame zase ďalšie vzdelávania, aby sme o dva roky neklesli. 6% sme už urobili, ešte 6% nám chýba - samozrejme si to zaplatíme zo svojho všetko.

letfenixa
26. mar 2024

@zuzanockamt mne sa do toho nechce, tak až v novom sk.roku.

evka64
26. mar 2024

@sussana29 prosim ta aka pozicia? Ja hladam pracu ako lanoratorny diagnostik a plat max 1500 v hrubom

barbie2023
26. mar 2024

@cukorfalat ja nesrandujem. Ako toto súvisí so mnou. Viem, že majú

mclissa
26. mar 2024

Ja mam super pracu a zarobim velmi dobre. Autorka vyberaj podla toho co ta bavi a mas moznost aj karierneho postupu, a nie podla platu.

kataleya
26. mar 2024

@huginko konečne sa to dá považovať za plat. Aj to len preto lebo minulý rok sa 2x zvyšovali učiteľské platy. Ja som mala plat v školstve po vš na polovičný úväzok 300€ v čistom 🥲

sussana29
26. mar 2024

@evka64 je to laboratorny diagnostik so specializaciou

owecka
26. mar 2024

@sussana29 a co mas vystudovane? To musis byt riadiaca funkcia za taky plat

ronny311
26. mar 2024

Ja zarábam v hrubom 1930 €, ale mala som aj prácu na dohodu za 800 € v hrubom k tomu..človek keď chce, prácu si nájde ..pracujem ako metodicka, mám VS a ovládam 3 svetové jazyky. Prax mám 14 rokov.

evka64
26. mar 2024

@sussana29 tak to mas super, u nas na vychode teda slabota s platmi a ani nie je robota v tejto oblasti

letfenixa
26. mar 2024

@autorka pracujem ako učiteľka, plat mám najvyšší možný vzhľadom k rokom praxe, 2 atestaciam a max priplatkom za kredity. Keď som nastúpila v r.2003, bolo to necelých 9000 korún.
Vždy som chcela byť učiteľkou, a som spokojná. Odkedy mám syna, oceňujem možnosť čerpať dovolenku počas prázdnin ešte viac.

sussana29
26. mar 2024

@owecka mam vyštudovanú biológiu (genetiku). Nemám riadiacu funkciu. Je to tabuľkový plat v zdravotníctve pre laboratórneho diagnostika so špecializáciou.

ibatanecnica
26. mar 2024

sestru, ako kedy, ale som spokojná

drahomirrra
26. mar 2024

PanaJana, sama ucitelka je tu. 😂
Projektovy manazment, cca 4k. Ako kedy.

ibatanecnica
26. mar 2024

@30majka71 každý má možnosť sa rozhodnúť

ibatanecnica
26. mar 2024

@cukorfalat prosím ťa a v ktorej automobilke? Hneď tam pošlem muža

owecka
26. mar 2024

@sussana29 ja, ze si lekarka...

vev82
26. mar 2024

Obchod..manazerska pozicia cca 1600 netto

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
26. mar 2024

@cukorfalat to si počula či aj videla tú výplatnú pásku? Pretože ja čo poznám ľudí, toľko nemá nikto. Možno tak nejaký ,,manager,, ale robotník nie

lakebabe
26. mar 2024

@cukorfalat vo VW robí sused desať rokov ako robotník ešte viac ako 1700 brutto nemal nikdy je tam len preto ze majú trinásty štrnásty a dobru kolektívnu keby ich prepustali

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
26. mar 2024

@cukorfalat rozprávala som sa s nim minulý mesiac tak vravel ze nad 2000 nemal nikdy tak neviem

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
mysickamys
Autor odpoveď zmazal