Akú prácu robíte a koľko zarobíte?
Ahojte...Premýšľam nad mojím budúcim smerovaním a chcela by som sa spýtať akú prácu robíte a koľko cca zarobíte? ďakujem.
@majlo1234 ja veru by som učiteľku nerobila, by som ich vytrieskala z volacim, keď som počula cez okno ako sa dokážu chovať k učiteľke žiadny rešpekt a rodicia to ani nekomentujem niektorí,, teta robila vyše 20 rokov riaditeľku a to ju obdivujem
Momentálne predavačka na polovičný úväzok za 800 eur na ruku,, pri deťoch je toto pre mňa úplný ideál neplánujem robotu meniť
@zuzanockamt nevieš, či aj v iných profesiách sa vymazu získané vzdelávania?
Pre ostatných: tzv kredity, vďaka ktorým máme príplatky k platu, stratia v r.2026 platnosť, takže plat pôjde dole, až o 12%.
@letfenixa Myslím si, že takáto hlúposť je len v školstve. My už teraz naháňame zase ďalšie vzdelávania, aby sme o dva roky neklesli. 6% sme už urobili, ešte 6% nám chýba - samozrejme si to zaplatíme zo svojho všetko.
@zuzanockamt mne sa do toho nechce, tak až v novom sk.roku.
@cukorfalat ja nesrandujem. Ako toto súvisí so mnou. Viem, že majú
Ja mam super pracu a zarobim velmi dobre. Autorka vyberaj podla toho co ta bavi a mas moznost aj karierneho postupu, a nie podla platu.
Ja zarábam v hrubom 1930 €, ale mala som aj prácu na dohodu za 800 € v hrubom k tomu..človek keď chce, prácu si nájde ..pracujem ako metodicka, mám VS a ovládam 3 svetové jazyky. Prax mám 14 rokov.
@autorka pracujem ako učiteľka, plat mám najvyšší možný vzhľadom k rokom praxe, 2 atestaciam a max priplatkom za kredity. Keď som nastúpila v r.2003, bolo to necelých 9000 korún.
Vždy som chcela byť učiteľkou, a som spokojná. Odkedy mám syna, oceňujem možnosť čerpať dovolenku počas prázdnin ešte viac.
sestru, ako kedy, ale som spokojná
PanaJana, sama ucitelka je tu. 😂
Projektovy manazment, cca 4k. Ako kedy.
@30majka71 každý má možnosť sa rozhodnúť
@cukorfalat prosím ťa a v ktorej automobilke? Hneď tam pošlem muža
Obchod..manazerska pozicia cca 1600 netto
@cukorfalat to si počula či aj videla tú výplatnú pásku? Pretože ja čo poznám ľudí, toľko nemá nikto. Možno tak nejaký ,,manager,, ale robotník nie
@cukorfalat vo VW robí sused desať rokov ako robotník ešte viac ako 1700 brutto nemal nikdy je tam len preto ze majú trinásty štrnásty a dobru kolektívnu keby ich prepustali
@cukorfalat rozprávala som sa s nim minulý mesiac tak vravel ze nad 2000 nemal nikdy tak neviem

@30majka71 nehnevaj sa na mna, no ak chces poukazovat na mnozstvo dovolenky, nastuduj si najprv aj ine profesie, kt.maju tej dovolenky ovela viac ako ucitelia...taki sudcovia maju napr 70dni dovolenky a ovela vyssi plat ako ucitelia...pracujem tiez v skolstve, chvalaBohu nie ako ucitel, pisem naschval chvalaBohu,pretoze ta praca je neskutocne narocna a nekonci oducenim poslednej hodiny, ale casto trva aj vecer, pri telefonatovh s rodicmi. pracujem ako odborny zamestnanec, a poviem ti,ze uz teraz sa neviem dockat prazdnin, pretoze som od septembra uz strasne vycerpana a cez prazdniny nepracujem s detmi/ziakmi/rodicmi, ale robim iba administrativu. Vyskusaj si jeden skolsky rok poctivo ucit s cielom tie decka aj cosi naucit a potom hodnot profesiu ucitela.