icon

Akú prácu robíte, keď už máte deti?

26. jún 2023

Ahojte baby mam dve deti ,pokial som mala este jedno tak som zvladala svoju pracu .Pracovala som ako operator vyroby na 12tky v nasom okoli je vacsinou taka praca .Po rodicovskom pracujem znova tak a vidim ze to nezvladam .Psychicky aj fyzicky som vycerpana nezvladam domacnost doma .Aku pracu mate a ste spokojna som vyucena pekarka to ma nebavi.Pozeram pracu ako chyzna ,pomocna sila na pokladni neviem robit poradte dakujem.

Strana
z2
20erika07
26. jún 2023

@doriiis veru tak, super to je, tiez si neviem predstavit denne chodit do prace na osmicky napr

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lapersefona
26. jún 2023

@doriiis tak toto je fakt super to znie dobre. Len musi mat clovek dost energie

tiezjedna
26. jún 2023

@zenulkaaa jej, prepáč, to bolo na autorku, samozrejme 🌷

zmrzlinka2021
26. jún 2023

@elizabet173 Ako ani ja po takej praci netuzim, ale fakt poznam takych ludi, aj zeny, co vyslovne hladaju na smeny.

Ja mam voči pracovnej dobe len dve podstatne stopky pre mna:
- urcite nemat povinny zaciatok prace pred 07:30 (bezne chodim na 08:30) alebo zaciatok práce po 09:00
- nikdy nočná práca - som presvedčená a vraj je to aj dokázané, ze to vázne poskodzuje zdravie

saxana000
26. jún 2023

Nejde o to aku pracu budes.robit ale aku pracovnu dobu budes mat....ja som pred malou robila kratky dlhy tyzden 12ky v gastre.po.materskej som v gastre ostala na skrateny na 6h od pondelka do piatku bez vikendov...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sono2
27. jún 2023

Ja som sekretárka robím do jednej.
Teraz idem robiť iné tiež do jednej.

doriiis
27. jún 2023

@lapersefona ...áno,je to super pre všetkých.Ale opakujem,bez mojho muža,ktorý je extra prispôsobivý a ochotný by to nešlo.Odjakziva sa môžem spoľahnúť na to,že keď ja som v práci,on sa s deťmi naučí,navarí,udržuje chod domácnosti.

misslilac13
11. dec 2024

@doriiis ja robím 10 hodinové smeny 6 dní v chladiarni v sklade, mam 4 deti ale momentálne sa plánujem preorientovat na niečo iné, ale neviem čo

janka95
11. dec 2024

Ja robím tiež 12ky. Mňa viac unavovalo byť v práci každý deň. Aj tak som vstavala skoro a fungovala do neskorého večera. To bol kolotoč 5 dní vkuse a v nedeľu už depka že zas.. 🙂

zzzzza
11. dec 2024

Nikde

Strana
z2