Aký je to nadpriemerný plat?
Moj manzel - cudzinec, riaditelom korporatu, a neviem ci zaraba nadpriemerne a ci mu nemam povedat aby travil este viac casu v praci.
Nakolko vedla v diskusii o tom kolko zarabate pisala jedna pani ze jej manzel zaraba 25000 aj ked neviem ci myslela brutto alebo netto. Lebo netto ma o trochu menej.
A kazdej druhej muz tu zaraba nadpriemerne.
Tak kolko to je?
Dakujem pekny den
A uz nam aj povies kolko ti ten muz zaraba???Nech vieme aj my.
A uz nam aj povies kolko ti ten muz zaraba???Nech vieme aj my.
@anonym_24e3b7 však v netto o trochu menej 😂
Vieš čo je to málo, žalostne málo.
Známy zarábal 25 000 eur/brutto za mesiac ako GM a neskôr na pozícii VP má asi 2x toľko, tipujem, že aj viac. Samozrejmosťou sú nadštandardné benefity - komplexná zdravotná starostlivosť, auto, veľa, veľa dní dovolenky navyše, 13. plat, 14, plat, podiely na zisku a hlavne maximálna flexibilita. A nie, nemusí byť v práci dokonca ani 8 hod denne a dokonca ani priamo v office. Pokiaľ viem chodil tam raz za týždeň, alebo raz za 14 dní na 9tu na poradu a odchádzal o 14.00 hod. Skôr chodí po konferenciách, prednáša, cestuje, chodí na odborné debaty apd. Samozrejme, letenky v business class, nadštandardné ubytovanie a kráľovské diéty mu hradí firma. Často krát cestuje aj s rodinou. Čiže áno, tvoj muž vzhľadom na pozíciu, objem času strávený v práci, effort ktorý tomu zrejme dáva, zarába málo.
Rada: Rozveď sa s ním a hľadaj inde.
A príjemnú zábavu. 😂
@anonym_87fc01 jasne, su aj ine vyhody nie len tie o ktorych som pisala, ale prevysuje to nevyhody.
Napr kazdy mesiac je niekde inde, aj vcera letel do inej krajiny a pride v nedelu. A niekedy aj 2x do mesiaca.
ak by moj manzel tolko zarabal tak nevypisujem na MK ale sedim pri mori s drinkom v ruke a opatrovatelka mi beha okolo decak - a myslim ze to vsetky tu podobne citime 🙂
@stvura preco by sa mi nejaka cudzia zena mala starat o dieta? 😳 nerobili sme si dieta aby sa mi niekto cudzi onho staral 🤦♀️
@anonym_87fc01 jasne, su aj ine vyhody nie len tie o ktorych som pisala, ale prevysuje to nevyhody.
Napr kazdy mesiac je niekde inde, aj vcera letel do inej krajiny a pride v nedelu. A niekedy aj 2x do mesiaca.
@anonym_autor mohol vas zobrat zo sebou a urobili by ste si aj peknu dovolenku na par dni,ale tak mozno tak berie sekretarku a uzije si s nou.
@stvura preco by sa mi nejaka cudzia zena mala starat o dieta? 😳 nerobili sme si dieta aby sa mi niekto cudzi onho staral 🤦♀️
@anonym_autor no pekne vymyslena tema nejakeho tupela=teba 🙂 (1. tupelko treba citat s porozumenim co asi nevies kedze som napisala nieco celkom ine - odporucam sa vratit do skoly a prejst si 8 a 9r kde sa deti ucia pochopit pisanemu slovu a 2. manzela by si najradsej kludne poslala do roboty v tvojom prispevku na 24ku a potom napises ze "nerobili", to tiez nema logiku...a vlastne to bol moj nazor, takze co by si robila ty mna nezaujima, ci?)

@anonym_autor urobíš lepšie pre seba, ak si cez prázdniny prejdeš nejaké príklady z matiky alebo nacvičíš diktáty. 😃