Aký má pracovný čas programátor, ktorý má plat nad 10 000 eur mesačne?
Ahojte baby, buď programatorky alebo baby, čo máte muzov l, že ozaj šikovných programatorov. Ako veľa pracujete? Dokážete si nájsť čas na konicky, rodinu, cestovanie alebo je to skôr život workoholik a práca den a noc. Spoznala som pred casom jedného chalana programatora, pracuje dosť vela, ale aj zarobi.. ale rodina má odhovara, že budem pri ňom v živote veľa sama..zaujímajú ma reálne skúsenosti iných, vďaka. On sa tvári, že to bude vedieť zmanazovat, ale nie som si tým ista. Máte napríklad víkendy, sviatky voľné? Vďaka
@ramzes1980 tak u nas mame asi 2-3 chalanov ktori tych 500/MD maju a jedneho co ma 620/MD.
Nečítala som diskusiu, ale za ten plat, keby mi doniesol domov, tak mu do obedara zabalím jedlo na 3 dni a nech tam je aj celý týždeň pre mňa za mňa.🤣🤣😁😆
@ramzes1980 napriklad https://join.titans.eu/sk/ms-dynamics-365-finan... a nechci vidiet sadzby,ked sa hlada senior iOS,alebo java teamleader.
@ramzes1980 ti s 250 sa musia vypracovat,co ti budem klamat. Bez praxe to nejde. A neprehanaj s java teamleaderom,ze 1 clovek na BA. V kazdej vacsej developerskej spolocnosti 1 clovek na projekt/y. Cim vacsi projekt,pripadne viac projektov,tym vyssi MD rate.
Môj svokor je programátor plat nemá ma síce “len” 8000€ a žije normálnym životom ma cas na najmladšiu dceru a dokonca aj na vnučku. Robí normálnu pracovnú dobu ak chce voľnejší den dorába v noci
@ramzes1980 som tam 10+ rokov a niektorí začínali na 8,-€/za hodinu ako študenti-brigádnici, jeden z nich je ten čo má teraz 620€/MD. Vypracoval sa chalan.
@ramzes1980 pozri,co ti na to povedat. Nemam zaujem sa dohadovat na nete s neznamym chlapikom. To ze tebe sa tak nezadarilo neznamena,ze su na tom aj ostatni tak. Su nadpriemerne ohodnoteni IT ludia na slovensku. To je proste fakt,zmier sa s tym. Su to vysoko seniorni ludia a nepoznam ich sice 1000,poznam a spolupracujem vsak s viac ako jednym. Ak chces taky prijem,musis byt napraxovany contractor. A ver tomu,ze ked je projekt za XY milionov,jednoducho ta zaplatia. Tak to proste je. A neznamena to automaticky,ze si pojdes ruky zodrat po lakte. Proste dostanes post zaplatene vsetky tie roky,ked si robil juniora za 6e/h.
Tak hlavné je to či pracuje ako živnostník alebo je zamestnaný. Môj kamarát pracuje cez túto firmu: https://www.titans.sk/sk/pre-firmy a keď má rozpracovaný projekt tak má veľa práce ale keď ho dokončí má to dosť voľné. Asi je to na tom ako sa dohodnete 🙂