icon

Báli ste sa nastúpiť do práce po materskej?

12. máj 2025

Zienky mali ste strach? Je to v pohode alebo co vam pomohlo
Praca na neurcito,praca ma bavi a bavila aj predtym ale tie 3 roky sa na mne podpisali, som jednorodic, uzkostliva na dieta , da sa to zvladnut? Ja si neviem predstavit…mimochodom, stahujem sa 200km od rodicov naspat do velkomesta takze o to tazsie

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
12. máj 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue prosim ta co to je ? Kde to najdem

autor
12. máj 2025

Nemienim nic platit navyse

martyzpp
12. máj 2025

Ja som sa vratila po 5tich rokoch a velmi mi to pomohlo. Ale zozaciatku som bola priserne unavena, pol roka trvalo kym som si zvykla na novy rezim. Ale ja mam skrateny uvazok na 6 hodin.

pribinak
12. máj 2025

Tešila som sa do prace, bola som doma 2,5 roka
Syna nekonečne ľúbim, všetko, ale už som potrebovala zmenu. Aj on. Mal veľmi rad deti a bol veľmi akcny
Takze praca bola v nietorydj aspektoch vlastne oddych

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
12. máj 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue mam len fb , ostatne siete nemam neuznavam go

balerina2025
12. máj 2025

neboj sa, zvyknes si.
podla mna to prospeje aj tebe aj dietatu.
presla som si tym.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
12. máj 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue neviem co je bookmark
Pekny den

autor
12. máj 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue za to ze nemam siete a nebudem platit nic navyse ma nemusis takto odcudzovat fakt podpora vdaka

autor
12. máj 2025
@balerina2025

neboj sa, zvyknes si.
podla mna to prospeje aj tebe aj dietatu.
presla som si tym.

@balerina2025 dakujem 🙂 dufam

balerina2025
12. máj 2025

nie si v tom samaj,a tiez som sa hrozne bala, vkuse som na nu myslela...ale mala som vyhodu, ja som ju davala zo zaciatku len na doobedie...mali sme tu moznost, lebo mala zlu adaptaciu
plus 3 roky bez roboty a bez pracovnej socializacie, a zrazu skocit na rozbehnuty vlak..

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
12. máj 2025
@balerina2025

nie si v tom samaj,a tiez som sa hrozne bala, vkuse som na nu myslela...ale mala som vyhodu, ja som ju davala zo zaciatku len na doobedie...mali sme tu moznost, lebo mala zlu adaptaciu
plus 3 roky bez roboty a bez pracovnej socializacie, a zrazu skocit na rozbehnuty vlak..

@balerina2025 neviem ako mi dieta v skolke zareaguje
Zo zaciatku samozrejme budem cerpat koopec dovolenky takze budem po ruke ak bude treba
Adaptacia bude individualna, jedna sa o sukromnu skolku

balerina2025
12. máj 2025

vyborne, o problem menej. kedze budu pristupovat individualne. drzim palce

saxana000
12. máj 2025

Pri prvej som bola doma 3 roky a nastup bol pre mna narocny..pri druhej som si to zariadila inak.po prvych narodeninach som nastupila 2x tyzdenne na 4 hodiny poobede do zabehu nech doma totalne neosprostiem a uplne z toho nevypadnem.postupne si budem pridavat dni a a aj predlzovat hodiny.. zatial je to super s muzom to pekne zladime a aj ja si psychicky v robote odpociniem..

domka222
12. máj 2025

Ja si teraz po nástupe hovorím, že ako som mohla byť doma s deťmi 5 rokov a stále počúvať ten krik😀 kým ostatní sú smutní, že končí víkend, ja si poviem chvalabohu 😂

kapanek1
12. máj 2025

Za mna nastup s obavami ale praca ma bavi takze super. V robote si viac oddychnem ako doma. Najhorsie su vsak tie vecne choroby a kto z nas dvoch s muzom bude musiet zas ostat doma.