Bojíte sa ísť po PN do práce?
Ahojte bola som dlhodobo pn a mam obrovsky strach ist do prace keď si predstavím tie tvare a aki budu zvedavi a zase sa tvarit sebavedomo kedze pracujem s ludmi, aj som si poplakala dnes doma, neviem co mam robit. Nemam inu pracu nemozem si dovolit odist zostala by som bez prijmu
Mali ste pravdu dakujem vam za podporu, jedna blba poznámka a inak nikto nic a svet beží ďalej. Vďaka za podporu 🙏
Kazda senzacia skonci do 3 dni. Pride ina senzacia. Pekny den👍👍👍👍👍
Nestresuj sa zbytočne,určite sa všetci potešia, že si sa vrátila a spoločná práca sa prerozdelí o jedného človiečika. Držím ti palceky 👍
Ale sak nech sa pytaju ked su zvedave. By som im odpovedala ze lepsie som sa mat ani nemohla. 🤣 ja som taketo hluposti nikdy neriesila. Ja som sa tiez len tak pytala kolegyni ked dosla s pn ze ci jej je uz lepsie a ze co jej bolo a bud odpovedala alebo nie. Neurazila som sa. Ja som odpovedala len takym kolegynam ktore som mala rada, ostatne ma nezaujimali a ignorovala som ich.
Neboj dlho si bola doma, to je všetko. Nastúpiš a bude to fajn. 😉
@natalusiiik na každého sa môžeš z vysoka vy☆☆bať,nechodíš si tam hľadať kamarátov, ale zarábať. Pamätaj, karma je zdarma.
@boris0007 samozrejme, mne su ukradnute reci ludi, ktori ma vobec nepoznaju 😉😊🙏
@natalusiiik múdro
No ja to mavam napodobne ako ty ale tie intrigy ze dovi dopo...ja uz som zazila ze niekto starsi odomna si potreboval kompenzovat to ze je starsi nez ja cez poucovanie a osieranie az do takej miery ze tam mal potrebu tahat dalsie osoby ako dokaz proti mne 😂...sama mam co robit aby som ich tam otvorene do <•> neposlala

To viem pochopit. Ak chces, napis ip.