Bola som na 20. pohovoroch a nikde ma nezobrali. Nemám motiváciu
Uz som mala od novembra asi 20 pohovorov a nikde ma nezobrali, nemam uz ani chut na ziaden ist, je mi to strasne neprijemne a ocakavam vzdy zase odmietnutie... Je tazke si najst po skole pracu ..neviem preco to sem vlastne pisem iba chcem vediet, ci nejsom sama, ktorej sa po skole nedari a nevie kde sa uchytit a ako 😔 viem ze ktomu prispieva momentalna situacia ale ajtak..citim sa nemozne
@ledgerka stále že vybrali ineho uchádzača..ano vzdelavam sa hlasim sa vo vystudovanom obore a jazyky neviem anj iba B1, ale to väčšinou ani nepožadujú...alebo sa na take pozicie nehlásim
skus pohladat nejakeho karierneho kouca alebo ako sa to po slovensky povie a skonzltuj to. Taky clovek ti skor da feedback, niekde musis robit chybu ked vzdy zoberu niekoho ineho. Mozni si nevyrazna, bez sebavedomia, kto vie ako posobis na zamestnavatela.
nechyba ti nejake vzdelane? kurzy? certifikat? mas vsetko co pozaduju?
Je dobré po pohovore napísať tam email. Že ešte raz ďakuješ za pozvanie, že si vážiš ich čas. Toto a toto sa ti tam páčilo, prípadne, že ti ešte napadla nejaká otázka ohľadom ponuky, a či by ti neposkytli spätnú väzbu, v čom by si sa mohla zlepšiť, alebo či si nespravila nejakú . V prvom rade prejavíš záujem o prácu a dáš najavo, že ti na tom záleží. Zároveň aj posilníš dojem. A skúsená personalistka ti napíše, v čom by si sa mohla pri pohovore zlepšiť, aj keď ti prácu nakoniec nedajú. A vždy si dobre nastuduj info, ktoré o sebe firma poskytuje na svojom webe. Aj históriu aj jej produkty.
Oni niekedy take otazky odveci sa pytaju že neviem ani čo povedať aby to bolo v moj prospech..napr Aka je vasa vysnena praca, co je pre vas v praci najdolezitejsie? Pravdu povedat nemozem a narychlo vymyslat vhodnu odpoveď mi teda moc nejde
Ahoj, ja práve hľadám ľudí do tímu, pokojne mi napíš správu, prinajmenšom Ti môžem povedať svoj konštruktívny názor na náš pohovor. Karin
No...to je tá zmena 😏 je mi ľúto
Ja som prišla o prácu po 15 rokoch, prvýkrát v živote som nezamestnana, som pol roka doma, ja som bola na 10 pohovoroch (chcela som aj oddych trošku), včera som mala online pohovor (mám dobrý pocit, ale uvidíme), zatiaľ zo všetkých neúspešne, ale nevzdávam sa , treba sa aj doma vzdelávat, ja sa učím nemecky ako samouk, som pokročilá, ale stále treba opakovať, a prácu určite nájdeme, teraz je to také počas korony demotivujúce a aj menej ľudí sa prijíma a veľa ľudí je nezamestnanych, držím palce
@karin_n o aku pracu ide? Som zvedava..poprodim info
Ked uz vies ake otazky sa pytaju,dopredu si priprsv odpovede...ja neznasam otazku: povedzte 5pozitivnych a 5negativnych veci o sebe..inak sa da vzdy vykecat..vysnena praca ?zamysli sa,pokojne aj na interview ,,ak nemas,hovor:hmm dobra otazka,a viete,ze som nadtym nikdy neuvaxovala?mojou prioritou bolo dokoncit skolu,tu mam a teraz je mojou prioritou ziskat dobru pracu,ktora ma bude naplnat,kde budem spokojna aj zamestnavatel bude spokojny..citim sa dobre tam kde sa mi dari a to je vlastne vysnena praca... Hotovo
Mame tazke obdobie a bude horsie (na pracovnom trhu)..podobne som si neuspesnymi pohovormi presla ja pred 10timi rokmi po krize..takze poznam to..len vtedy to zasiahlo vsetky sektory,teraz niektore krachuju ine profituju..tiez som si chcela hladat po RD novy job,vsak nezamestnanost klesa,hura,mam sancu,a potom dojde toto (korona) a ostavam v "mojom" zamestnani,kedze prave to je zo skupiny ktore profituju...zasa sa nepohnem,,a potom kvoli veku,nedostatku praxe,znalosti a cudz.jazykov,a dvom malym detom uz zrejme nic lepsie nezozeniem
@babydesire písala som správu 🙂
@marcellka32 akú prácu hľadáš? Nemčinu je inak moja srdcovka, študovala som ju :*
@karin_n administratíva, ale ak mi príde práca aj bez využitia nemčiny tak to beriem, ja sa učím nemčinu, lebo ma to baví, pozerám tv po nemecky často, len nemám s kým komunikovat 🙂
@sandricka2011 napíš mi, dik a prosím priamo o čo ide
@marcellka32 poslem správu.
Tak oni chcú poznať celkovo tvoj profil. Úprimnosť alebo taká všeobecná odpoved je lepšie ako hapkanie a vymýšľanie niečoho čo chcú pocut. Tiež som chodila v práci do komisie na moje oddelenie a radšej sme zobrali človeka ktory bol prirodzený a úprimný aj s menej skúsenosťami ako takého čo mal presne naučené čo by bolo dobre povedať
Ono stymi otazkami je to take ze nech das odpoved dobru ci zlu aj tak nemusis ulahodit tomu co ten pohovor robi...ja som zazila aj tak sprostu otazku ze na kolko percent zo sto som toto hento tamto proste 3 moznosti, dala som z nudy rovnym dielom a dotycna persona ze to neni nikto a ti co dali ine percentualne hodnotenie tych zas persona vysmiala ze na 70% toto od pohlsdu niesu...hlavne milujem otazku kde sa vidim o 10 rokov - jednemu som strelila co ja viem? Mozna v rakve
.....podla mna dost robi fakt sto ludi sto chuti sto personalistov sto ich vlastnych pohladov na cloveka kedze faktom je aj to ze medzi tymito co robia tie pohovoriky sa najdu "hovada" ktore si potrebuju nieco dokazovat

ake su dovody ze ta nikam nevzali? Vzdelavas sa ohladom prijmacich pohovorov? Mozno robis stale tu istu chybu o ktorej ani nevies. Uchadzas sa o pracu v obore? Mas nejaku prax? Ovladas nejaky cudzi jazyk?