Brali by ste prácu za týchto podmienok?
Stredná firma 50 ľudí - administratíva, ekonomická agenda, podklady pre účtovníctvo - hlavne treba dodržať termíny
Bratislava
pracovná doba od 8 do 15 (ale dá sa prísť neskôr aj odísť skôr, dieťa v práci nie je problém )
lekár, očr nie je problém
pár dní voľna cca 10-15 do roka homeoffice nie je problém
kolektív super
a to všetko za 750€ v čistom
no nesúhlasím s dai, sorry 😉 má v práci veľmi dobré podmienky, 750 eur v čistom, nie v hrubom, a to sa jej máli? v dnešnej dobe? pracovala som v zahraničnej firme, za pekný plat, ani z ďaleka za takých podmienok a s takým šéfstvom a v čistom som toľko nemala. A o 15tej či home office nikdy nehrozilo. A to v BA. Tiež som hľadala firmy o ktorých hovorí dai, ale ani jedna, ani jedna neponúkla takéto podmienky. Ano poznám účtovníčky, nielen externé čo zarobia viac, ale nechodia domov o 15tej, či Očr v pohode. Práve naopak, ani tie benefity nemajú čas využiť. Ale ak sa ti nepáči, závidíš vlastnému mužovi tak daj výpoveď, niekto iný sa za tvoje miesto poteší a hľadaj si inú prácu.Možno budeš mať šťastie a budeš spokojnejšia. Ak máš odvahu choď do toho.
@libka1 práve preto som reagovala...ak nemáš VŠ, zárobok 750eur je super /a nehovorím o podmienkach v práci, ktore autorka napísala/...a na BA je to priemer....preto sa cudujem, že pre ostatne mesta je to malo...aké sú prosim Ta priemerne platy v BB, TT?...na približne rovnakých pozíciách a SŠ...
@billam a co som ja statisticky urad? 😀 ja pisem o sebe, mam VS - ekonomicky smer, som v malom meste na zapadnom slovensku a za tie peniaze by som nesla robit. robim ale na inej pozicii, ani som o tom nepisala ze by som robila na podobnej. na podobnej som robila v BA pred 10 rokmi a zarabala som o cosi viac ako ona 😅 ale bola to jedna z firiem v ktorych a naozaj velmi slusne zaraba a dobrovolne stade nikto neodchadza 🙂 zaroven som napisala ze pre matku malych deti by takato pozicia bola podla mna dobrou volbou, ak netuzia po kariere 😉 alebo ako docasna alternativa kym deti nepodrastu...
a len ako dodatok, nasa sekretarka najvyssieho riaditela tiez zaraba viac ako 750 EUR, ma sice VS, ale tiez nejaku vymysleninu myslim... ale je to zial na tu poziciu poziadavka, plus plynule AJ, kludne by to mohla robit stredoskolacka co ma sedliacky rozum a robila par rokov au-pair v Anglicku...
☹ ucitelky maju tiez IBA "jednoduchu" VS a nie kazda si zarobi v cistom 750...a k tomu by mali flexi prac.dobu,ci prac.dobu od 9-15..alebo dokonca moznost odkrutit si "to svoje"doma ☹
nerozumiem tu niektorym mamickam....naco sa vyvysovat vzdy nad ostatne....nepozname navzajom svoje problemy,moznosti,atd....ked raz bola tema....zobrat tuto konkretnu pracu a ci nie,naco tu rozpitvavat,co by kto robil,nerobil....v sucasnej dobe je mnoho ludi rado,ked ma pracu-uz aj na VS sa mozu vykaslat-ak je clovek este bezdetny,ma vela moznosti...s malymi detmi sa moznosti zuzuju....lebo aj ked ich dame do jasliciek,skolky,atd...zvyknu byt chore....a casto treba zladovat pracu,choroby,atd....a nie kazdy ma starych rodicov,kt.dobehnu a pomahaju...
@libka1 ja som sa vyjadrila k tomu, co si pisala - že by si do toho nesla....ok, to si ty...ty mas VŠ, iné priority, iné podmienky...ona má SŠ a na SŠ je to skvelý zárobok...to bol point mojej reakcie...750eur v BA, pre SŠ je velmi, velmi slusna mzda...v iných mestách robia za takýto a mensi peniaz vysokoškolsky vzdelaní ľudia.
citala som prve prispevky, neviem teda ake ambicie mas do buducna, ak by ti stacilo zarabat tolko v BA tak by som do toho isla ak nemas nieco ine a manzel zaraba dost, ale hladala by som nieco ine a ak chces byt lojalna voci firme a neodist hned ak najdes lepsiu pracu, tak by som tam nesla. Ja robim pre zahranicnu firmu v malom meste ( zapad SK )
a tento plat je porovnatelny, tak na BA by som cakala viac, aj ked pracovnu dobu mame dlhsiu 8,5 hod plus cca 15 hod nadcasov co sa nepreplaca
@billam zdalo sa mi ze sa nechapeme, preto som aj pisala ci si citala co pisem... no neva, ja som sa uz vyjadrila k jej otazke, aj tak sa musi rozhodnut ona, ona vie co je pre nu dolezitejsie, pokial ma manzela co tak slusne zaraba a netuzi po kariere nie je o com... pokial ju to nenaplna, deti ju uz nepotrebuju, treba ist dalej podla mna... odchadzam v mieri 🙂
no podľa mňa super podmienky a ak sa ti tam dobre pracuje, čo viac treba ku šťastiu? ja by som brala všetkymi desiatimi 😀 v našom okrese častokrát pracujú za minimálnu mzdu ☹
Taak baby len info... Zobrali sme na tuto poziciu novu prac.silu, v priebehu prveho dna sme mali 200 ziadosti, celkovo prislo 400, 99% VS, v priemere chceli plat 700-900€ v hrubom, a zobrala to sikovna VS baba za 800€ v HRUBOM... Takze zaver, nie je to az take ruzove ani v BA a VS sa zufalo hlasia na akukolvek kancelarsku pracu.

@billam ty si citala co som pisala? 😝