Brigáda cez internet pre mamy samoživiteľky
Dobrý deň,
som mamička samoživiteľka a veľmi by som ocenila pomoc. Hladám si prácu na doma aby som mala aspoň nejaké financie. Iba na čas. Potom si nájdem normálnu prácu. Som na dieťa uplne sama a nemám ho komu dávať aby som isla do normálnej práce. Teraz potrebujem súrne nejaku brigadu cez internet kde zarobim aspon 20€. Aspoň na ten základ aby sme mali čo jesť. Tak ak viete prosim o niečom čo by cez internet mohlo aspon niečo vyniesť šup s tym sem. Ďakujem💕
Ty si tu včera rozdávala Číslo účtu, kým ti tému nezmazali, však?
@anonym_9c2d76 prosim? Určite nie. O ničom takom ani neviem😂pytam sa tu na pracu
@anonym_9c2d76 urcite ano, tiez pisala, ci si nikto nekupi jej vinted veci
@anonym_autor odkial si?
@anonym_9c2d76 môžem aj ja prihodiť číslo účtu? 😄 Tiež by sa mi zišli nejaké chechtáky 😂
@anonym_autor na prácu cez internet, keď nič nevieš robiť, rýchlo zabudni, ta, ťa akorýt niekto dobre oklame. Že dieťa nebude v septembri v škôlke, vieš už tri mesiace, že si anň sama, vieš už dávno, Mala si hľadať prácu a jasle už pred rokom, ,mala by si plat aj ročičák. Teraz ťažšie nájdeš brigádu, keď leto skončilo, jedine polepiť vo vchodoch panelákov, že požehlíš, umyješ okná.
Neviem si predstavit.ze mi prides umyt okna a okolo beha 3 r dieťa...sme na 6 poschodi...akoze nic v zlom,ale dotetaz si žila ako? Dieta malo byt uz aspon rok v jasliach a ty v normalnej robote.
@anonym_9c2d76 môžem aj ja prihodiť číslo účtu? 😄 Tiež by sa mi zišli nejaké chechtáky 😂
@anonym_aea9ff musis este vymysliet dobry pribeh, najlepsie v style "nemam nikoho, nemam rodinu, kamaratov, susedov, ktori by pomohli, nemozem do prace, lebo medved,..."
@anonym_aea9ff musis este vymysliet dobry pribeh, najlepsie v style "nemam nikoho, nemam rodinu, kamaratov, susedov, ktori by pomohli, nemozem do prace, lebo medved,..."
@sisa_s to rovno môžem napísať, že žijem v lese bez prívodu plynu, vody a elektriny 🤣 len so srnkami a nemáme čo jesť 😓 ps: píšem za kamarátku, ona je v lese 😄
skus nejaku upratovaciu firmu...je ich teraz plno plno..a vzdy hladaju ženy na pár hodin...... upratovanie kancelarie a podobne....k nám chodí do kanclu baba raz do týždna na dve hodiny uprace wc kuchynku podlahy umyje povysava dieta spí v kočiku..... 🙂 odkial si?
Babyyyyy ale ona nechce čítať čo má robiť,kde má ísť,ona chce čítať pošli číslo účtu do správy
Neviem si predstavit.ze mi prides umyt okna a okolo beha 3 r dieťa...sme na 6 poschodi...akoze nic v zlom,ale dotetaz si žila ako? Dieta malo byt uz aspon rok v jasliach a ty v normalnej robote.
@janinah presne, svokra je sama. Rozmýšľame , že občas by sme jej aj zaplatili upratovanie. Ale určite by svokre vadilo cudzie 3 r. dieťa v byte.
Babyyyyy ale ona nechce čítať čo má robiť,kde má ísť,ona chce čítať pošli číslo účtu do správy
@anonym_9c2d76 to som pochopila na šupu
Sup,sup do prace.Najdi si opatrovatelku,alebo susedu alebo hoci koho a sup do roboty.Do januara je este velmi vela dlheho casu,z coho chces platit byvanie,jedlo,oblecenie a kym pride prva vyplata,bude uz Februar,Marec ak sa ti nepodari hned nieco najst.
@anonym_autor takže niekoho máš vo svojom okolí, keďže ti skončil rodičák a ty potrebuješ mesačne len 20€, lebo keby som bola samoživiteľka ja, tak by som potrebovala mesačne cez 1800€, aby som zaplatila povinne poplatky, jedlo atd. Čiže ten niekto, kto ti dáva strechu nad hlavou ti určite postráži dieťa, kým pôjdeš niekde na brigádu -napr reštaurácie, bary, obchodné reťazce,… uvítajú pomoc aj cez víkendy. Ďalšia čo tu odrbáva ako sa len dá. Bolo by fajn vymyslieť si niečo dôveryhodnejšie konečne. Som sama doma s dieťaťom, bez rodičáku, žijeme z lásky a bývame kde? V krabici od mlieka? 🤦♀️
Opatrovanie deti v domacnosti alebo rozdavanke letakov do schranok. Oboje sa da aj s dietatom. Aspon docasne

Ja si myslím, že neexistuje nič seriózne na doma, čo je dobre zaplatené. To by väčšina mamičiek siahla po takej možnosti, keby bola, aby si privylepšilo k materskej/rodičáku. A dotazníky/klikanie na reklamy a podobné, ti tých 20 eur vynesú možno za pol rok, ak nie až rok, nie mesačne, sú to smiešne sumy, ktoré sú skôr na zábavku popri normálnej práci. Radšej skúsiť opatrovanie, domáce práce ako už bolo spomenuté, popýtať sa aj po známych.