icon

Brigádujem v obchode a nezvládam to

14. júl 2023

Ahojte,
1.7. som nastúpila na brigádu v obchode - je to moja prvá brigáda
vedela som, že to je tazka praca, no precenila som sa a naozaj to nezvladam, mam stres a nechcem na brigádu viac prísť, chcem si najst nieco iné
ako postupovať? mám im zavolať ze uz viac nepridem? alebo radsej osobne?
ďakujem

kacena4
14. júl 2023

mas zmluvu v hej napisane ako predcasne ukoncit pracu, napr 15 dnova vypovedna lehota. t.j. zajtra odovzdas sefke vypoved pisomne ona ti kopiu potvrdi za prebrala dna... a 15 di este musis do prace aby si za teba nasli pracu. hold robota nie je holubnik a je casto tazsia ako si studentky myslia

lenvam
14. júl 2023

Nebrigadujes náhodou v Lidl v DK? Keď som včera videla, počula ako sa predavačky správajú k brigádnikom bolo mi do plaču za nich a to nie som nejaká citlivka

karinka223
Odpoveď bola odstránená
tibor79
14. júl 2023

@karinka223 nevieš čítať? Otázka neznela z čoho môže mať stres ale ako vyriešiť ak nechce viac prísť.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
14. júl 2023

@karinka223 ty si asi nerobila v obchode, lebo je rozdiel keď si len sedíš pri kase v malom obchodíku so suvenírmi napríklad alebo veľkom obchode kde lietaš z kasy dokladat tovar, ktorý je niekedy ťažký

tibor79
14. júl 2023

@autorka riaď sa podľa toho,ako máš napísané v zmluve.

mima1608
14. júl 2023

@lenvam to nie je len Lidl v DK, ale Lidl všade mám taký dojem. Keď som tam ešte robila, brigádnici si podávali kľučku a nie raz odchádzali s plačom, lebo tú prácu nezvládali. Ja stále hovorím, že Lidl sú novodobí otrokári

lucka27375
14. júl 2023

@karinka223 asi si tam ešte nerobila

domkakvet
14. júl 2023

Ved je to len brigada, aj tazka praca cloveka nieco nauci.

salamistka
14. júl 2023

Neboj sa, nie si jediná, komu sa to stalo...moja dcéra mala rôzne brigády, či už administratívnu prácu, fyzickú a teraz robí lektorku v jazykovej škole...nie je hanba hľadať si inú brigádu, ak ti táto nesadla, aj toto je životná skúsenosť, vyskúšala si, zistila si, že to nechceš robiť, ide sa ďalej...závisí od zamestnávateľa, moja dcéra zatelefonovala vedúcej, že už viac nepríde, doručila na druhý deň osobne výpoveď, potvrdili prevzatie a koniec, tých 15 dní lehotu nemusela dodržať.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
14. júl 2023

A co konkretne ti tam robi problem?