icon

Bude odmena zamestnancov 800 eur?

huginko
26. jan 2025

Dostane ju vo výške 800 eur alebo to nie je iste?

Strana
z5
bosorkabb
27. jan 2025

@huginko môžeš začať Bratislavou a ísť ďalej. Hádam ich tu nemám všetky menovať. Sú to všetko verejné informácie.
Ale ak tie peniaze nechýbajú tak v pohode. Ja už dávno nemám tabuľkový plat. Chvalabohu.

mateson2004
27. jan 2025

@katuskamala1 to nevysvetlíš, nepochopia. Úprimne, začala som robiť na UPSVaR pred tromi rokmi. Ale robím na ekonomickom. Keď by mi niekto voľakedy povedal, čo je robota na kuratele, tak neverím. Dnes verím, som s babami denno denne v kontakte (autodoprava apod). Za tie platy🤦.

lienka.7
27. jan 2025

@huginko ine nie sú výnimkou. A ani tie menšie.

katuskamala1
27. jan 2025

@mateson2004 presne tak... ono ja chapem, ze ved to nemozu vediet, ale ved kusok pokory a pochopenia.. za to,ze je niekto ucitel nezjedol mudrost sveta a treba mat tu empatiu aj pochopenie pre niekoho ineho... no a samozrejme stale plati to, ze co je pre mna lahke je tebe tazke a co je tebe lahke mne je zas tazke...

huginko
autor
27. jan 2025

@lienka.7 hovor si co chceš... Ako pani vyššie napísala, škoda reči, nevysvetlis...

mooonika1975
27. jan 2025

@katuskamala1 takze tvoja mzda je 900€ ? Ako moja? Lebo o tom tu tocime , o mzde

katuskamala1
27. jan 2025

@mooonika1975 ty si fakt ucitelka? Hm.. ides si len to svoje... ved si sa ma pytala, ci idem porovnavat to a to v kontexte mzdy a ked ti to zdovodnim tak zrazu len ta mzda.. lebo ta POKORA ti je cudzia. Ani keby co bolo neuznas, ze AJ moja praca je narocna.. uz len mzdu ides riesit..

mooonika1975
27. jan 2025

@katuskamala1 pozri príspevok na začiatku a odpoved už poznám z tvojej odpovede 👍

katuskamala1
27. jan 2025

@mooonika1975 ostavam uz bez reakcie pis si co chces, ty si tvrdohlavaaa neskutocne, len ty mas pravdu :D :D

1ryba
Odpoveď bola odstránená
huginko
autor
27. jan 2025

@1ryba co si idem svoje? Prosím vas, už prestaňte útočiť a tarat o závisti... Lebo viete ako sa hovorí, podľa seba, súdim teba

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
huginko
autor
27. jan 2025

@1ryba to nie je utočenie, konštatovanie. Akože mi prepáč, ale prečo sa úradníci majú uskromniť, lebo konsolidácia, pričom na iných sa na zvýšenie platov nájde. Podotýkam zamestnancov statu... Prosim vysvetli mi to a budem ticho...ale prosím rozumne... Keby boli platy úradníkov vysoké beriem, ale často sú to velmi nízke platy...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
huginko
autor
27. jan 2025

@1ryba ďakujem za tvoju odpoveď, bola sice dlhá, avšak bez odpovede na moju otázku....

katuskamala1
27. jan 2025

@1ryba si precitaj moje komenty hned v uvode a potom mi nieco tiskaj do hlavy... lebo tiskas to,co tam uz je... 🫡

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
huginko
autor
27. jan 2025

@1ryba zlata si... Jedujes sa asi ty, lebo ja som úplne v pohode... 🙂 A vedela som, že mi neodpovies, lebo nato neexistuje žiadna rozumná odpoveď... Pekný večer...

huginko
autor
27. jan 2025

@1ryba aj my tebe

ukulela
27. jan 2025

Ad samosprávy a šetrenie. Áno, sú aj také, čo šetria. Kde si primátori znižujú plat na minimum, ten im mimochodom určuje zákon. Dediny, kde si starostovia krátia úväzok. A dediny, kde na konci roka šli starostovia na PN, aby obci ušetrili, keď už nemali na výplatu. A nie, starosta nemá prečo zarábať minimálnu, má plat daný zákonom a tiež časť, ktorú mu môže ako navýšenie schváliť zastupiteľstvo. Od-do. Min-max. Vzorec zohľadňuje počet obyvateľov a tuším priemernú mzdu. Ani Vallo nemá viac , ako mu určuje zákon.
Manažér komárov v BA má makať práve celý rok, aby ich v sezóne bolo čo najmenej. Je to funkcia zrejme na odbore ZP. A nočný primátor zase má v gescii bezpečnosť, funkciu zriadili v čase, keď sa v noci množili v meste útoky. Aj na to treba stratégiu, prevenciu, plány, ...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ukulela
27. jan 2025

@huginko učitelia riešili vyššie platy cez odbory. A aj teraz organizujú štrajk zdola. Lekári dali výpovede. Čo urobili úradníci? Počuť niečo? Tlačíte na odbory? A tie na kompetentných? Keby ste tam plasli výpovede, alebo šli do štrajku na týždeň, hneď by sa na ministerstve pohli. Za platy treba bojovať.

huginko
autor
Autor odpoveď zmazal
alex1212
4. apr 2025

@zobaka a to máte 1 triedu??? To asi nebude odborná práca... Čo vlastne teda robote konkrétne?

zobaka
11. máj 2025
@alex1212

@zobaka a to máte 1 triedu??? To asi nebude odborná práca... Čo vlastne teda robote konkrétne?

@alex1212 predstav si, ze odborny referent a nemam 1. tr

alex1212
12. máj 2025
@zobaka

@alex1212 predstav si, ze odborny referent a nemam 1. tr

@zobaka je to na zaplakanie ..

Strana
z5