Čas obeda v práci
Ahojte je podľa vás normálne obedovať o 10:30 ak ste v práci od 7-pol8? Potom manžel čaká jedlo okolo 15 a nejakú večeru ,som zúfalá z toho
@sashabb žiaľ, aj v dnešnej dobe sa mnohé ženy starajú o manželov, akoby boli malé 4 ročné deti, neschopné natrieť si chlieb a uvariť parky (o plnohodnotnom obede/večeri ani nehovorím) a tí to s radosťou využívajú.
Do pár minút sa dozvieš, že to robia z lásky a ty z toho vyjdeš ako chudera, čo nevie mužovi prejaviť trochu lásky a je ti zaťažko natrieť o jeden chlieb navyše a lenivosť ti nedovolí pripraviť teplú večeru pre všetkých členov rodiny. Sa čudujem, že im neutekajú do roboty jedlo ohrievať, aby chudáčik neutrpel ujmu, keď bude musieť sám postláčať tlačítka na mikrovlnke
@salome123 tak toto je cisto problem v autorke, kedze muz je myslim svojpravny a sebestacny (neuvadza, ze by nebol), mal by si vediet zvladnut pripravit jedlo sam, ked sa vrati z prace a nie ocakvat, ze zena pripravi a bude sa o neho starat ako o 4 rocne decko 😀 ja ani neviem kedy a co je moj muz, by ma vykotilo, keby som mu mala kazdu chvilu daco vyvarat, servirovat a nosit panickovi rovno pod nos
Jasne. Kazdemu vyhovuje nieco ine.
Tiez doma ranajkujem, po 10 obedujem a o 14 som už hladna ako vlk.
Robím v MŠ, či robím ráno od 6.30 alebo poobede od 10.00, obed mám vždy o 11-tej.
@sashabb no samozrejme ze moze aj sam.. ale vela chlapov je tak neschopnych, ze na to zabudaju, nemyslia. Tak nevidim nic strasne ani zle na tom, ked mu nachysta nejake ovocie na linku, aby si ho zobral, alebo priamo do tasky mu to hodi… lebo chlapa to proste nenapadne a ked ho to aj napadne a nachysta si to, tak si to zabudne z linky zobrat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ved predsa nechysta mu 5chodovy obedar.. je to len drobny znak toho ze jej na nom zalezi a nechce aby bol hladny.

@zenulkaaa ja by som len trošku poopravila túto tvoju vetu "Takže musi mat sýtejšie ranajky a na desiatu mu skus niečo zabalit, aby vydržal do 12tej." nech si ON niečo zabalí aby nebol hladný.
Preboha ženy, to sa fakt o chlapov staráte ako o malé deti? veď má rovnako ruky a nohy ako vy, tak nech sa obslúži.